За нас

В зоомагазин Тигър можете:

  • да закупите храни и аксесоари за Вашите домашни любимци
  • да получите консултация за домашния Ви любимец
  • да поръчате своят йоркширски териер, след като се запознаете с родителите, които развъждаме

Животните,родени при нас са хранени с най-висок клас храни, редовно обезпаразитявани и ваксинирани. Ние се грижим за тяхното здраве и им осигуряваме най-добрите условия на отглеждане. Всяко от тях е социализирано и със своята лична история. Редовно се радваме на бебета йорки, което говори единствено за добре гледани родители и ни кара да се чувстваме горди с бебетата родени при нас.

Екипът ни се състои от хора с безрезервна любов към животните и богати познания в областта.

Тук можете да намерите всичко за Вашият домашен любимец на едно място и под един покрив - богата гама от храни за всякакви декоративни животни, аксесоари,играчки, легълца, чанти, купички, козметика и тоалетни принадлежности. Къщички и клетки за гризачи и птици, напълно оборудвани аквариуми за рибки и костенурки, терариуми за екзотични животни и още много други неща.Oгромно разнообразие от всички най-реномирани фирми, нормални и реални цени, приятелско и професионално отношение.

Онлайн зоомагазин Tигър Ви предоставя бърз и лесен начин да закупите всичко необходимо за Вашият любимец без да трябва да напускате дома си! 
Ние от Онлайн магазин Тигър знаем, че Вашият домашен любимец е нещо повече от животно. Той е част от семейството Ви. Ето защо ние се стараем да осигурим продукти от високо качество на разумни цени. За нас е важно Вие и Вашия любимец да бъдете доволни от продуктите и услугите, които предлагаме.
Нашата цел е да предложим на клиента висококачествена храна за кучета и котки, храна за птици, храна за гризачи и влечуги, както аксесоари и всичко необходимо за тях. Стараем се да подбираме продуктите внимателно съобразено с тяхното качество и цена. И всичко с една цел, Вие да бъдете доволни!