Категории

Витамини и общоукрепващи

Витамини и общоукрепващи
Показване:
Подреждане по:
Сърчица с Биотин, сърчица с шунка и кръгли таблетки с дроб. Вкусни таблетки съставени от натурални съставки, обогатени на витамини,минерали и микроелементи. Съдържат биотин и таурин. Таурин: Тази многоклетъчна аминокиселина участва в детоксифи..
6.90 лв
Сърчица с Биотин, сърчица с шунка и кръгли таблетки с дроб. Вкусни таблетки съставени от натурални съставки, обогатени на витамини,минерали и микроелементи. Съдържат биотин и таурин. Таурин: Тази многоклетъчна аминокиселина участва в детоксифи..
4.90 лв
Това е добавка към храната за кучета.  Duo Active е паста с две функции в една туба – комбинация на мултивитаминна паста с подпомагащи храносмилането съставки (пребиотици). Предотвратява кожни проблеми, осигурява прекрасна козина и върхо..
13.80 лв
Мултивитамини с L-carnitine за кучета. Втамините, минералните соли и микроелементите повишават жизненият тонус и съпротивителните сили на организма. ТОП 10 подпомага правилното развитие на скелета и зъбите на младите кучета, придава пищност на коз..
13.50 лв
..
39.50 лв
РАЗФАСОВКИ: 1. 30мл.,цена 13.50лв. 2. 150мл.,цена 47.50лв.   - Антиоксидант и невропротектор при CDS-синдром на когнитивната дисфункция   - Подобрява качеството на живот на възрастните кучета и котки   - За кучета и к..
13.50 лв
Кожата и козината са най-голямата структура, покриваща тялото на животното. Кожата действа като интегриран орган, свързан с други телесни системи като имунитет, нервна, бъбречна, чернодробна, храносмилателна и ендокринна системи. Следователно,че..
32.60 лв
Имунитет – способността на тялото да устоява на определени инфекции, бактерии, вируси, паразити или други, генетично неприемливи атаки. Имунитетът на любимеца ви може да отслабне поради стрес, наранявания, болест, като също имунната система е по-лаби..
34.60 лв
Поради малката височина и тегло, и бързия метаболизъм, кучетата от малките породи по-често имат проблем с кожата, черния дроб, уринарната сиситема, ставите, ретината. Тези проблеми могат да бъдат избегнати или облекчени чрез употребата на хранителна ..
30.60 лв
Добавка към храната за малки кученца, 150 бр. Кучешките сърчица с биотин оказват благоприятно въздействие върху кожата и козината на вашето куче. Сърчицата са богати на витамин В- екстракт от мая, витамин С,Е и и широк кръг от витамини.Т е с..
6.00 лв
Beaphar  Junior Paste е двуфункционална паста за малки кученца. Мултивитаминната паста съдържа всички витамини, необходими за нормалния растеж на кученцето. Калциевата паста съдържа млечен калций и всички минерали, от които вашето к..
12.50 лв
Калциевите таблетки съдържат висококачествени минерали, допълнени с декстроза, здравословни растителни вещества и водорасли доставящи витамини. Това е отлична добавка, подобряваща състоянието и подпомагаща израстването на младите кучета. ..
16.20 лв
Средство за подобряване състоянието на козината при кучета Падането и загубата на блясък на козината често са свързани с недостатъци при храненето. Laveta  отстранява тези неприятни явления, а също предотвратява образуването на пърхут и по..
13.90 лв
В комплекта се съдържат продукти, които са от първа необходимост при отглеждането на мъниците: Lactol 250ml - сухо мляко; Puppy Trainer 20ml - за изграждането на нужните хигиенни навици; Junior Paste 100g - за да подсили имунитета, за ..
58.90 лв
Добре позната хранителна добавка, която съдържа широка гама витамини и минерали. Подходяща е както за подържане на добро общо състояните така и за възстановяване след заболяване или като съпътстващо лечение. Вкусна е и се приема добре от животните.&n..
15.10 лв
Хранителна добавка за кучета Beaphar таблетки бирена мая с чесън са натурално и здравословно допълнение към хранителната диета, а същевременно с това и вкусна награда за всяко куче. Бирената мая е пълноценен източник на протеин и естествв..
34.60 лв
Натурално масло от сьомга за кучета 1 литър. Маслото от сьомга съдържа основно омега-3 мастни киселини. Смята се, че те са най-доброто средство за повишаване нивата на „добрия” холестерол в кръвта. Маслото от сьомга обаче има още много други ползи..
30.90 лв
Натурално масло от сьомга за кучета 250 мл.   Маслото от сьомга съдържа основно омега-3 мастни киселини. Смята се, че те са най-доброто средство за повишаване нивата на „добрия” холестерол в кръвта. Маслото от сьомга обаче има още много др..
19.90 лв
Натурално масло от сьомга за кучета 500 мл. Маслото от сьомга съдържа основно омега-3 мастни киселини. Смята се, че те са най-доброто средство за повишаване нивата на „добрия” холестерол в кръвта. Маслото от сьомга обаче има още много други ползи ..
22.80 лв
КАЛО-ПЕТ - овкусена пероралиа паста за котки и кучета Свръхвисокоенергийна паста с таурин, омега 3 и омега 6 мастни киселини, минерали и витамини, с неустоим вкус за кучета и котки. Съдържание: Масла и мазнини, зърнени продукти, захар, ..
22.00 лв
Болката има биологични защитни функции, тъй като представлява система за ранно предупреждение и задейства серия от защитни рефлекси и като такава се нарича физиологична болка. Ако болката продължава дълго време:  1) засилва невроендокринните ..
37.80 лв
Дикалциев фосфат, Прежелатинизирано царевично нишесте, Магнезиев стеарат Витамини: Витамин С 3a300 мг 41,700 - Витамин В1 3a820 мг 10,000 - Витамин В6 3a831 мг 6,700 - L-карнитин-L-тартарат 3a911 мг 183.300 - Стабилизатори: микрокристална целулоза E4..
27.00 лв
Barfer's Best за съдържа всички необходими витамини и минерали с естествен произход, включително калций, от които всекидневно се нуждаят кучетата, хранени със сурово месо, за да покрият нуждите си и да бъдат активни и здрави. Barfer's Bes..
39.70 лв
Кратко описание: Таблетки против сърбеж, опадване на козината, липса на блясък на косъма, нарушена пигментация и екземи препоръчва се особено при расите с по-дълга козина и за проблемни случаи. Основна съставка - ензимен комплекс, съдържащ бирена ..
31.10 лв
ЗА КУЧЕТА Биотинът спомага за пищна козина, здрава кожа и оптимална пигментация. Биотинът спомага за блестяща и силна козина, здрава кожа, оптимална пигментация на космената покривка, носаи лапите, здрави и силни нокти. Biotin Forte прах на ..
28.10 лв
Biotin Forte таблетки ЗА КУЧЕТА-хранителна добавка. Биотинът спомага за пищна козина, здрава кожа и оптимална пигментация. Биотинът спомага за блестяща и силна козина, здрава кожа, оптимална пигментация на космената покривка, носа и лапите, ..
58.20 лв
Хранителна добавка, специално разработена за четириногия ви приятел. Калцият е жизненоважен за кучето. В организма той е нужен за правилно функциониране на мускулатурата, за здрави зъби, за изграждане и поддържане здравината на скелета. За бал..
47.60 лв
Хранителна добавка, специално разработена за четириногия ви приятел. Калцият е жизненоважен за кучето. В организма той е нужен за правилно функциониране на мускулатурата, за здрави зъби, за изграждане и поддържане здравината на скелета. За бал..
24.10 лв
Хранителна добавка за кучета за изграждане на здрави кости, стави, сухожилия, връзки и съединителна тъкан. Canhydrox GAG за големи и тежки породи кучета осигурява висококачествена грижа на съединителната тъкан, ставите, костите, сухожили..
609.00 лв
Mинерална хранителна добавка за кучета. Caniletten са мощен биологичен концентрат, идеално допълнение към всеки вид храна, независимо с какво храните Вашето куче. Ежедневното използване на Caniletten осигурява на Вашето куче минерали, микроелемент..
26.90 лв
Mинерална хранителна добавка за кучета. Caniletten са мощен биологичен концентрат, идеално допълнение към всеки вид храна, независимо с какво храните Вашето куче. Ежедневното използване на Caniletten осигурява на Вашето куче минерали, микроелемент..
64.70 лв
Мултивитаминен тоник  - ефективен в рамките на 10 минути, да се дава след прекарани инфекциозни заболявания, както и заболявания на стомаха, червата  - резорбция през лигавиците на червата и лимфната система - подходящ при стрес,..
24.70 лв
 Мултивитаминен тоник  - ефективен в рамките на 10 минути, да се дава след прекарани инфекциозни заболявания, както и заболявания на стомаха, червата  - резорбция през лигавиците на червата и лимфната система - Подходящ при ст..
52.40 лв
Хранителна добавка за кучета. DOG FELLGEL е разработен специално за кученца, малки кучета и такива с чувствителен вкус. Биотинът и цинкът се използват като коензим при изграждането на кератина. Липсата на биотин или цинк може да доведе до суха и ч..
33.40 лв
Чист натурален продукт, богат на ензими, витамини от група ”В” и микроелементи Повишават апетита и се грижат за доброто храносмилане, подсилват нервната система и имат благотворно влияние върху окосмяването и общото състояние. С приятен и добър вкус..
22.50 лв
Хранителна добавка за кучета, комбинация от протеини, витамини и микроелементи. Съдържа мая, която има способността да повишава апетита и се приема с удоволствие от кучетата. Като напълно естествени продукти бирената и минералната мая съдържат ..
24.10 лв
КОНОПОВИ ПРЪЧКИ Здравословната закускa - 100% чисто конопено брашно,балансиран аминокиселинен модел , незаменими мастни киселини Еднократно хранене за кучета Canina ® конопени пръчки са здравословното естествено възнаграждение между храненията . ..
29.90 лв
Съдържащите се в препарата антитела от кокоши яйца (яйчни имуноглобулини) се прилагат за стимулиране на имуннта система на тялото както следва:  При женски кучета - майки:  За повишаване на жизнеността и стимулиране на производството на в..
72.60 лв
Съдържа всички необходими хранителни вещества, витамини, минерали, микроелементи, и влакнини за отглеждане на здраво кученце от 3-4 седмица Хранителна добавка за малки кученца. Welpenbrei на Canina® спомага за отглеждането на Вашето кученц..
25.20 лв
Хармонизира метаболизма и регенерацията Хранителна добавка за кучета и котки. за подпомагане на защитните сили на организма, повишаване на жизнеността и качеството на живот Последствията от недостигът на незаменими мастни киселини, желязо и ..
35.30 лв
Energy - Gel е енергиен концентрат, предназначен да компенсира недостигът на хранителни вещества. Той доставя енергия, витамини от група В и вит. Е и се използва при състояния на повишена необходимост от тези вещества. При животни с липсващ апетит, E..
24.40 лв
- отблъсква кърлежи и други вредители  - има антибактериален ефект, особено в храносмилателната система, предпазва от глисти  - превенция срещу възрастови изменения, подобрява плодовитоста - почиства кръвта и детоксикира орган..
28.60 лв
С 12 жизненоважни витамина. Хранителна добавка за кучета и котки. Недостигът на витамини в храната може да има следните последствия: - лесна уморяемост, лоша кондиция, нежелание за работа - смущения в растежа и развитието Petvital Vita..
31.80 лв
Диетична добавка за намаляване на теглото за кучета. - Намаляване на теглото около 1 килограм за 14 дни - чувство на ситост - намаляване на глада  - намалява усвояването на мазнини и калории  - улеснява метеаболизма в стомаха..
39.80 лв
Витаминни таблетки с 12 важни витамина. Хранителна добавка за кучета. Съдържание: мая, декстроза, нишесте Таблетките V25 на Canina са специално разработени за да компенсират дефицита на важни вещества в храната и да осигурят на Вашето куче..
22.90 лв