Категории

Дентални лакомства

Дентални лакомства
Показване:
Подреждане по:
..
17.80 лв
Лакомства за кучета (100% месо. Охотно се ядат дори и от най-придирчиви кучета. Защита срещу бактерии Предотвратява отлагането на зъбен камък Перфектно като награда Цип за затваряне на опаковката позволява дълго време да се запази свежест..
6.00 лв
Лакомства за кучета (100% месо). Охотно се яде дори и от най-придирчиви кучета. защита срещу бактерии предотвратява отлагането на зъбен камък перфектно като награда цип за затваряне позволява дълго време да се запази свежестта и вкуса ..
6.00 лв
С аромат на мента за освежаване дъха на Вашето куче. Специалните ръбове и форма имат почистващо действие, което спомага за намаляване на натрупването на зъбен камък. Специална мека текстура спомага за нежно почистване и масажиране на венците. ..
4.50 лв
Деликатесно лакомство за висока устна хигиена, ниско калорично съдържание.   ..
13.00 лв
Vita Nature - натурално просо, богато на витамини "B" - 100гр. Vita Nature просо за птици е един естествен хранителен продукт за всякакви птички. Със специален държач, пасващ на всеки птичи дом, натуралното просо е лесно и удобно за достигане и ко..
8.90 лв
Лакомство за висока устна хигиена за кучета над 20 кг. 7 броя. ..
10.90 лв
Естествена стоматологична грижа за кучета от 100% сурова кожа и постно пилешко месо.  Нискокалорична с ниско съдържание на мазнини. ..
17.00 лв
Естествена стоматологична грижа за кучета от 100% сурова кожа и постно пилешко месо.  Нискокалоричн,с ниско съдържание на мазнини. ..
7.90 лв
Естествена стоматологична грижа за кучета от 100% сурова кожа и постно пилешко месо.  Нискокалорични,с ниско съдържание на мазнини. ..
14.00 лв
..
9.00 лв
..
10.90 лв
..
10.00 лв
Деликатесно лакомство за висока устна хигиена. ..
13.00 лв
Деликатесно лакомство за висока устна хигиена. ..
13.00 лв
..
13.00 лв
Деликатесно лакомство за висока устна хигиена. ..
15.90 лв
Стиксове за цялостно почистване на зъбите. ..
4.50 лв
Стиксове за цялостно почистване на зъбите за кучета от големи породи 3 броя. ..
2.70 лв
Много добре овкусени Намаляват натрупването на зъбен камък до 80% По една дентална пръчка на ден Опаковка: 270гр. ..
5.40 лв
Деликатесно лакомство за зъбна хигиена за мини и малки породи. Производител:   Повече информация за продукта: http://www.agras-delic.it/eng/marchi/stuzzyFriends.html ..
3.60 лв
Изработени от сурова кожа. Особено дебела кожа за по-дълго дъвчене. Съдържа водорасли, които са естествено богати на хранителни вещества и активни съставки и подкрепят имунната система. Производител:   Повече информация за ..
7.60 лв
одходящи за:кучета над 30кг. Намалява образуванета на зъбен камък до 70% Намалява образуването на зъбна плака до 37% Патентована форма на ламелите (високо-ефективно механично действие) Умерен прием на калории (100% растителен произход..
21.95 лв
Подходящи за:кучета от 10 до 30кг. Намалява образуванета на зъбен камък до 70% Намалява образуването на зъбна плака до 37% Патентована форма на ламелите (високо-ефективно механично действие) Умерен прием на калории (100% растителен пр..
19.95 лв
Подходящи за:кучета до 10кг. Намалява образуванета на зъбен камък до 70% Намалява образуването на зъбна плака до 37% Патентована форма на ламелите (високо-ефективно механично действие) Умерен прием на калории (100% растителен произход) И..
16.95 лв
Натурални лакомства. С ниско съдържание на мазнини. Без захар и без изкуствени ароматизанти или химически добавки. 12бр в опаковка 1.- телешко. 2. - пилешко.   ..
5.00 лв
Бисквити за профилактика на зъбния камък и освежавне на дъха. Този продукт е разработен под ветеринарен надзор и е отлично решение за проблемите на устата и зъбната хигиена, причинени от натрупване на зъбен камък. Уникалният му състав, който со..
19.99 лв
Кучешкото калциево кокалче е идеалната награда за кучета. Лакомствата под формата на кокали могат да бъдат вкусен начин да помогнете почистването на зъбите. Наред с други неща, калциевите млечни кокали съдържат калциеви, клетъчни и юка влакна, кои..
2.80 лв
Вкусно удоволствие за дъвчене с вкусното лакомство за кучета SEAWEED BONE. Морските водорасли съдържат цинк, витамини и хлорофил, които стимулират метаболизма. Цинкът също може да помогне за подпомагане на имунната система. Лакомството служи..
16.20 лв
Удоволствие от дъвчене на прясна мента - кучешкото лакомство SPIKE BONE има просто неустоим вкус. Докато кучето се отдава на вкусното удоволствие от дъвченето, изключителната структура може да подпомогне и почистването на зъбите. Съдържащото се ме..
6.30 лв
Вкусна награда и грижа за зъбите в едно - вкусното дъвчащо кокалче. Със своята типична костна форма и твърда консистенция, той е идеален за дъвчене. Кучешкото лакомство не само има страхотен вкус, но също така може да подпомогне почистването на зъ..
3.50 лв
Дентални хапки Cani Pro Avocado Dental Bites с авокадо са вкусно и полезно изкушение за лаещи приятели. Те нежно почистват замърсяванията по зъбите и венците и елиминират неприятната миризма. Край на лошия дъх благодарение на премахване на ..
4.00 лв
  Дентални пръчици Cani Pro Avocado Dental Sticks са в опаковка от 84 гр с прозорче, цип и дупка за окачване. Лакомство за кучета с авокадо, което почти напълно елиминира плаката. Ето и още със седем полезни ефекта от пръчици..
4.00 лв
Дентални пръчици Cani Pro Avocado Dental Sticks са в опаковка от 84 гр с прозорче, цип и дупка за окачване. Лакомство за кучета с авокадо, което почти напълно елиминира плаката. Ето и още със седем полезни ефекта от пръчиците: Здра..
4.00 лв
Дентални мини кокалчета с аромат на говеждо. Елиминират 90% от плаката и предпазват от натрупване на нова. Предлагат се в опаковка от 84гр с прозорче, с цип и дупка за закачане. Съдържат масло от магданоз, корен от Konjac, калциев карбонат, хло..
4.00 лв
Дентални мини кокалчета с аромат на пиле, които освежават дъха и заздравяват зъбите. Съдържат съставки, подсилващи имунната система. Елиминират 90% от плаката и предпазват от натрупване на нова. Предлагат е в опаковка от 84гр с прозорче, с цип и д..
4.00 лв
Страхотни дентални мини кокалчета с аромат на зелен чай, които освежават дъха и заздравяват зъбите. Отличават се с добър прием и са подходящи за малки или стари кучета. Елиминират 90% от плаката и предпазват от натрупването на нова. Предлагат се в..
4.00 лв
..
8.90 лв
РАЗФАСОВКИ: 1. 20 грама-цена 28.90лв. 2. 40 грама-цена 38.50лв. Иновация сред продуктите за зъбна хигиена! Само добавете към храната.Добавя се към сухи храни или консерви веднъж на ден. За ежедневна употреба. Първият продукт, тества..
28.90 лв
Продуктът е предназначен за всекидневна употреба за кучета. Водораслите,заложени в този патентован продукт, действат по уникален начин...и са във формата на хапки! Ако животното приема Plaque off под формата на прахообразния препарат,лакомств..
21.50 лв
Продуктът е предназначен за всекидневна употреба за кучета и котки. Водораслите,заложени в този патентован продукт, действат по уникален начин...и са във формата на хапки! Ако животното приема Plaque off под формата на прахообразния препар..
19.70 лв
Денталните ламели на Virbac с подобрена формула - иновативна FR3SH TM технология с тройно действие: •    почистват зъбите •    освежават дъха •    намаляват лошия дъх с произход храносмилателната ..
12.30 лв