КУЧЕТА +-
КОТКИ +-

Taste of the Wild-Ancient Wetlands Canine-за израстнали кучета с пернат дивеч,13кг.

146,90 лв.
  • Марка: Taste of The Wild
  • Кат. номер: 630145
+ -
Купи
Моля, изберете:

С 32% протеин, тази рецепта е пълна със лесно смилаеми нутриенти от патица, пъдпъдък и пуйка, заедно с опакованите с хранителни вещества зеленчуци, бобови растения и плодове. Тази уникална комбинация от птици придава на кучетата вкуса на дивеч, на който не могат да устоят, и балансираното хранене, от което се нуждаят.

Taste of the Wild - High Prairie е храна за кучета произведена в САЩ от висококачествено бизонско месо и дивеч. Завършек на балансираната беззърнена рецепта на Taste of the Wild придават сладките картофи, както и подбраните плодове и зеленчуци. По този начин сухата храна доставя всички необходими хранителни съставки и достатъчно количество енергия във всяка фаза от живота на кучето. Естествени антиоксиданти се грижат за силна и здрава имунна система.

Подходящата храна за кучета трябва да съответства на естествената им диета, но и да бъде съобразена с променения им начин на живот в наши дни - с редовно хранене и по-малко движение.

Препоръки за хранене:
Taste of the Wild - High Prairie е самостоятелна храна за пораснали кучета.
Посочените количества са ориентировъчни, тъй като потребностите на различните кучета са различни. Напаснете точното количество, за да постигнете оптимално тегло.
Винаги осигурявайте прясна вода на кучето.
Преминете към новата храна постепенно. Смесвайте все по-голямо количество от непознатата храна с намаляващо количество от старата, в продължение на 7 дни.

Тегло на кучето Дневно количество
1 кг 33 г
2,25 кг 50 г
4,5 кг 75 г
9 кг 150 г
13,5 кг 200 г
18 кг 233 г
27 кг 300 г
36 кг 375 г
45 кг 433 г
57 кг 500 г
68 кг 575 г
79 кг 650 г
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!