Категории

Сухи храни

Сухи храни

Сухи храни за кучета

Показване:
Подреждане по:
1.-700гр. - 15.90лв. 2. - 4кг.68.90лв. INTEGRA PROTECT Sensitive е специално разработена за кучета с непоносимост към храна, основните симптоми на които са анален сърбеж и диария. Строгото ограничаване на използването на животински и ..
15.90 лв
Балансирана храна с агнешко за средни и едри породи кучета с чувствителна храносмилателна система Opti Life Adult Digestion Medium&Maxi за средни и едри породи (> 10 кг) е с перфектно балансирана формула, на основата на агнешко и ориз, която е..
126.50 лв
Балансирана храна с агнешко за дребни породи кучета с чувствителна храносмилателна система Opti Life Adult Digestion Mini за дребни породи (< 10 кг) е с перфектно балансирана формула, на основата на агнешко и ориз, която е изключително подходяща з..
36.30 лв
Балансирана олекотена храна с пиле за средни и едри породи кастрирани кучета Opti Life Adult Sterilised/Light Medium&Maxi за средни и едри породи (> 10 кг) е с перфектно балансирана формула на основата на пиле и ориз, която помага да контролир..
124.00 лв
Балансирана храна с пиле за едри породи кучета Opti Life Adult Maxi за едри породи (> 25 кг) е с перфектно балансирана формула на основата на пиле и ориз, специално разработена за привеждане и поддържане на кучето в оптимално състояние. Уникална ф..
117.70 лв
Балансирана храна с пиле за средни породи кучета Opti Life Adult Medium за средни породи (10-25 кг) е с перфектно балансирана формула на основата на пиле и ориз, специално разработена за привеждане и поддържане на кучето в оптимално състояние. Уникал..
33.00 лв
Балансирана храна с пиле за дребни породи кучета Opti Life Adult Mini за дребни породи (<10 кг) е с перфектно балансирана формула на основата на пиле и ориз, специално разработена за привеждане и поддържане на кучето в оптимално състояние. Уникалн..
35.20 лв
Балансирана храна със сьомга за средни и едри породи кучета с чувствителна кожа и козина Opti Adult Skin Care Medium&Maxi за средни и едри породи (> 10 кг) е с перфектно балансирана формула, на основата на сьомга и ориз, която ще накара кожата..
132.00 лв
Балансирана храна със сьомга за дребни породи кучета с чувствителна кожа и козина Opti Adult Skin Care Mini за дребни породи (< 10 кг) е с перфектно балансирана формула, на основата на сьомга и ориз, която ще накара кожата и козината на вашето куч..
38.50 лв
Балансирана храна с пиле за дребни породи кученца Opti Life Puppy Mini за дребни породи кученца (<10 кг) е с перфектно балансирана формула, на основата на пиле и ориз, специално разработена, за да отговори на всички хранителни нужди на вашето раст..
36.30 лв
Балансирана храна с пиле за дребни породи кученца Opti Life Puppy Mini за дребни породи кученца (<10 кг) е с перфектно балансирана формула, на основата на пиле и ориз, специално разработена, за да отговори на всички хранителни нужди на вашето раст..
88.00 лв
Балансирана храна с пиле за средни породи кученца Opti Life Puppy Medium за средни породи кученца (10-25 кг) е с перфектно балансирана формула, на основата на пиле и ориз, специално разработена, за да отговори на всички хранителни нужди на вашето рас..
36.30 лв
Балансирана храна с пиле за средни породи кученца Opti Life Puppy Medium за средни породи кученца (10-25 кг) е с перфектно балансирана формула, на основата на пиле и ориз, специално разработена, за да отговори на всички хранителни нужди на вашето рас..
126.50 лв
Балансирана храна с пиле за едри породи кученца Opti Life Puppy Maxi за едри породи кученца (> 25 кг) е с перфектно балансирана формула, на основата на пиле и ориз, специално разработена, за да отговори на всички хранителни нужди на вашето растящо..
126.50 лв
Балансирана храна със сьомга за чувствителни кученца от всички породи Opti Life Puppy Sensitive All Breeds за всички породи е с перфектно балансирана формула, на основата на сьомга и ориз, специално разработена за кученца с чувствителна храносмилател..
143.00 лв
Балансирана храна с пиле за дребни породи възрастни кучета > 7 години Opti Life Senior Mini за дребни породи (< 10 кг) е с перфектно балансирана формула, на основата на пиле и ориз, с която кучето ви ще остарява здравословно и пълно с жизненост..
85.80 лв
Балансирана храна с пиле за средни и едри породи възрастни кучета > 7 години Opti Life Senior Medium&Maxi за средни и едри породи (> 10 кг) е с перфектно балансирана формула, на основата на пиле и ориз, с която кучето ви ще остарява здравос..
123.20 лв
Разнообразна храна с говеждо за жизнени зрели кучета Happy Life Adult with Beef Flavour е вкусна и разнообразна храна, която доставя всички хранителни елементи на жизнените зрели кучета. С моркови (β-каротин), броколи и домати (антиоксиданти), които ..
20.90 лв
Разнообразна храна с пиле за жизнени зрели кучета Happy life Adult with Chicken е вкусна и разнообразна храна, която доставя всички хранителни елементи на жизнените зрели кучета. С моркови (β-каротин) и домати (антиоксиданти), които укрепват имунитет..
20.90 лв
Разнообразна храна с пиле за жизнени зрели кучета Happy life Adult Dinner with Chicken е вкусна и разнообразна храна, който доставя всички хранителни елементи на жизнените зрели кучета. С пиле за лесен прием и усвояемост. С моркови (β-каротин), броко..
20.90 лв
Разнообразна богата на енергия храна с пиле за активни зрели кучета Happy life Adult Energy with Chicken е вкусна и разнообразна, богата на енергия храна с пиле, която доставя всички хранителни елементи на активните зрели кучета. С ориз за висока сми..
118.90 лв
Разнообразна храна с агнешко за жизнени зрели кучета Happy life Adult with Lamb е вкусна и разнообразна храна с аглешко, която доставя всички хранителни елементи на жизнените зрели кучета. Лесно смилаема храна на базата на агнешко и ориз. С масло от ..
20.90 лв
Разнообразна храна с агнешко за жизнени зрели кучета от дребните породи Happy life Adult Mini with Lamb е вкусна и разнообразна храна с аглешко, която доставя всички хранителни елементи на жизнените зрели кучета от дребните породи. Лесно смилаема хра..
20.90 лв
Разнообразна храна със сьомга за жизнени зрели кучета Happy life Adult with Salmon е вкусна и разнообразна храна със сьомга, която доставя всички хранителни елементи на жизнените зрели кучета. С масло от сьомга за здрава кожа и лъскава козина. С брок..
20.90 лв
Разнообразна храна с пиле за жизнени растящи кученца Happy life Junior with Chicken съдържа всички хранителни елементи, за да осигури оптимален растеж и жизненост. С пиле и ориз за лесен прием и усвояемост. С броколи, което подобрява издръжливостта (..
26.90 лв
Балансирана нискоенергийна храна с пиле за оптимално телесно тегло за възрастни и затлъстели кучета Happy life Senior / Light with Chicken е вкусна и разнообразна нискоенергийна храна с пиле, която доставя всички хранителни елементи на възрастните ил..
26.90 лв
Балансирана нискоенергийна храна с пиле за оптимално телесно тегло за възрастни и затлъстели кучета Happy life Senior / Light with Chicken е вкусна и разнообразна нискоенергийна храна с пиле, която доставя всички хранителни елементи на възрастните ил..
118.90 лв
Пълноценна храна за подрастващи кучета от дребни и средни породи. Храната N&D Grain-Free с пилешко и нар за подратващи кучета е формулирана е формулирана така, че да отговаря на хранителните нужди, установени от AAFCO за всички етапи от живота на..
18.90 лв
N&D PRIME Puppy Maxi Chicken & Pomegranate – пълноценна храна за подрастващи кучета от едри породи. Храната N&D Grain-Free с пилешко и нар за подрастващи кучета е формулирана така, че да отговаря на хранителните нужди, установени от..
47.90 лв
Пълноценна храна с пилешко месо и боровинки, за кучета от дребни породи над 12 месеца  1.- 0.800кг. - 19.90лв. 2. - 2,5кг. -  49.90лв. 3. - 7кг. - 109.90лв. ..
19.90 лв
Пълноценна храна с пилешко месо и боровинки, за кучета средни и едри породи над 12/18 месеца 2.5 кг. ..
49.90 лв
Пълноценна храна за израстнали кучета от средни и едри породи ..
169.90 лв
IMPERIAL FOOD Mum & Puppy e специално създадена пълноценна храна за растежа и правилното развитие на мускулатурата и костите на бебета кученца до 18-месечна възраст. Особено подходяща и за майки, задоволявайки нуждите им по време на бременос..
119.90 лв
IMPERIAL FOOD 1st Class е специално създадена балансирана храна за селектирани породи, чистокръвни и изложбени кучета. Осигурява правилна комбинация от качествени съставки за подчертаване на естетиката и красотата на породата: Ксантофил- за..
119.00 лв
Imperial Food   IMPERIAL FOOD ENERGY PLUS е високоенергийна храна, обогатена с протеини (яйчен протеин) и мазнини. Подходяща за всички породи кучета, особено за такива, които извършват силна физическа дейност, спортуват, или са много..
119.00 лв
IMPERIAL FOOD StarFish е пълноценна храна, изцяло приготвена от херинга от Северно море, богата на рибено масло, Oмега-3и Омега-6, която оптимизира метаболизма и прави козината по-бляскава и мека. Рибата гарантира правилен прием на протеини..
129.00 лв
IMPERIAL FOOD Regularе перфектно балансирана храна със специално селектирани съставки, към които допълнително са добавени Калции и Витамини, чрез щадящ процес без термична обработка, за да се съхранят  малксимално ценните им свойства. Пълн..
99.00 лв
Балансирана суха храна за кучета, съдържаща естествени съставки; богата на месо: говеждо; агнешко; месо от глиган и риба; без зърно, богата на антиоксиданти, омега-3 и омега-6, с пребиотици  Taste of the Wild - Southwest Canyon е балансирана ..
127.00 лв
Балансирана суха храна за подрастващи кученца, с риба и сьомга като единствени източници на животински протеини, с масло от сьомга и пробиотици, без зърно и жито, укрепва имунната система Taste of the Wild - Pacic Stream Puppy е балансирана и пълн..
127.00 лв
Суха храна без зърно и жита - за малки и подрастващи кученца; с месо от бизон, сърна и агнешко; с масло от сьомга, антиоксиданти и пробиотици - за здравословно развитие и силна имунна система Taste of the Wild - High Prairie Puppy е балансирана и ..
127.00 лв
"В Country Farms, вярваме, че всичко, от което се нуждае твоето куче за щастлив и здравословен живот може да бъде извлечено от богатството на земята - и ние сме отдадени да предоставяме силата на природата в честни, здравословни рецепти, които твоят ..
30.00 лв
"В Country Farms, вярваме, че всичко, от което се нуждае твоето куче за щастлив и здравословен живот може да бъде извлечено от богатството на земята - и ние сме отдадени да предоставяме силата на природата в честни, здравословни рецепти, които твоят ..
115.00 лв
"В Country Farms, вярваме, че всичко, от което се нуждае твоето куче за щастлив и здравословен живот може да бъде извлечено от богатството на земята - и ние сме отдадени да предоставяме силата на природата в честни, здравословни рецепти, които твоят ..
30.00 лв
"В Country Farms, вярваме, че всичко, от което се нуждае твоето куче за щастлив и здравословен живот може да бъде извлечено от богатството на земята - и ние сме отдадени да предоставяме силата на природата в честни, здравословни рецепти, които твоят ..
115.00 лв
"В Country Farms, вярваме, че всичко, от което се нуждае твоето куче за щастлив и здравословен живот може да бъде извлечено от богатството на земята - и ние сме отдадени да предоставяме силата на природата в честни, здравословни рецепти, които твоят ..
39.00 лв