КУЧЕТА +-
КОТКИ +-

Royal Canin Mini Ageing +12 - храна за кучета от дребните породи над 12 години 1.5кг

31,99 лв.
  • Марка: Royal Canin
  • Кат. номер: 56338
+ -
Купи
Моля, изберете:

Пълноценна храна за кучета, специално създадена за възрастни кучета от дребните породи (тегло в зряла възраст от 1 до 10 кг) над 12 години.

ЗДРАВОСЛОВНО СТАРЕЕНЕ: Специална формула, която доставя внимателно подбрана селекция от хранителни вещества за подсигуряване на здравословно стареене. Съдържа EPA-DHA и патентован комплекс антиоксиданти.

ЗДРАВИ БЪБРЕЦИ: Спомага поддържането на здрава бъбречна система при стареещите кучета от дребните породи благодарение на адаптираното съдържание на фосфор.

СЪСТОЯНИЕ НА КОЖАТА И КОСМЕНАТА ПОКРИВКА: Формулата на MINI AGEING +12 съдържа хранителни вещества, които спомагат за поддържането на добро състояние на кожата и космената покривка. Обогатена с EPA-DHA.

ЗДРАВИ ЗЪБИ: Съдържа вещества, които фиксират калция, наличен в слюнката и не му позволяват да се свърже с плаката и да образува зъбен камък.

ВИСОКИ ВКУСОВИ КАЧЕСТВА И РЕХИДРАТАЦИЯ: Благодарение на ексклузивната си формула, гранулата MINI AGEING +12 лесно се рехидратира, което позволява на възрастното куче да се храни с апетит.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!