КУЧЕТА +-
КОТКИ +-

Royal Canin DIABETIC DOG - храна за кучета при диабет

34,00 лв.
  • Марка: Royal Canin
  • Кат. номер: 7764588
+ -
Купи
Моля, изберете:
 
 
Кучетата болни от диабет изискват внимателно наблюдение. Сухата храна за кучета Royal Canin Veterinary Diet Canine Diabetic е пълноценна и балансирана диета за възрастни кучета, която има както високи нива, така и оптимално съотношение на разтворими и неразтворими диетични фибри. Тази създадена от ветеринари храна за кучета има ограничено съдържание на мазнини, за да се намали рискът от хиперлипидемия и панкреатит при кучетата страдащи от диабет. 
Освен това храната Royal Canin Veterinary Diet Canine Diabetic помага за справяне с фибрите отговорни за различни стомашно-чревни заболявания. Комплексните въглехидрати помагат за модулиране на гликемичните реакции след хранене. Също така комбинацията от разтворими и неразтворими фибри смекчава гликемичните реакции след хранене . Умереното съдържание на хранителни мазнини намалява риска от хиперлипидемия и панкреатит при пациентите с диабет.
Royal Canin Veterinary Diet Dog - Diabetic с един поглед:
  • Намаляване на глюкозата: специална формула, която помага за справяне с глюкозата в кръвта след хранене на кучетата страдащи от диабет
  • Много протеини: високо съдържание на протеин за поддържане на мускулна маса, която е от съществено значение за кучетата с наднормено тегло страдащи от диабет
  • Малко нишесте: формула, която съдържа ограничено количество нишесте
  • Комплекс антиоксиданти: синергичен комплекс от антиоксиданти, които неутрализират свободните радикали
Терапевтичните ветеринарни диети трябва да бъдат внимателно формулирани, затова се препоръчва да се прилагат по препоръка на Вашия лекар и с негова подкрепа. Royal Canin ви препоръчва да потърсите съвет от вашия ветеринар преди и след като решите да храните Вашия домашен любимец с някой от нашите продукти.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!