Категории

Дъно за аквариум

Дъно за аквариум
Показване:
Подреждане по:
Третиране на водата и декоративен елемент. Абсолютно препоръчителен за всички риби и безгръбначни. Идеална хранителна добавка за различни безгръбначни и сомове. Шишарките са подходящи за аквариуми с пресноводни риби и скариди. Продуктът е подходящ&nb..
11.20 лв
Напълно натурален продукт. Високо съдържание на минерали и желязо. Тази натурална глина се използва като незаменима добавка за хранителната среда от много десетилетия и има много причини за това. Високото съдържание на желязо гарантира дълготрайно сн..
17.70 лв
Био детоксикант за вода. Зеолитът неутрализира токсичните субстанции като фосфор и газове, образуващи се от разлагане. Превъзходната обмяна на йони гарантира оптималната био филтрация. 100% натурален продукт – намалява вероятността от поява на алги. ..
16.90 лв
В продължение на няколко месеца намалява възможността да се появят алги и заздравява растенията. Тайната на внимателното и продължително премахвмане на алгите е премахването на причините за тяхната поява. Чакълът премахва хранителните вещества, въз о..
26.60 лв
..
17.70 лв
..
13.20 лв