Категории

Пясък и постелки за кафези

Пясък и постелки за кафези
Показване:
Подреждане по:
Натурална постелка за котки и малки животни 40 литра. Cat's Best Universal е икономичен, базисен екологично чист продукт от серията CAT'S BEST! Универсалната хигиенична постелка е подходяща за използване при много видове домашни животни и птици..
13.50 лв
Обезпаразитен,финно стругован талаш с аромат на лимон .Универсална постелка за всички видове гризачи и птици.След отваряне на пакета(талашът е силно пресован),съдържанието заема обем от 60 литра. ..
9.00 лв
Обезпаразитен, финно стругован талаш с аромат на лимон. Универсална постелка за всички видове гризачи и птици. ..
3.00 лв
Обезпаразитен, финно стругован талаш без аромат. Универсална постелка за всички видове гризачи и птици. ..
8.50 лв
Обезпаразитен, финно стругован талаш без аромат. Универсална постелка за всички видове гризачи и птици. ..
3.00 лв
Обезпаразитен, финно стругован талаш с аромат на зелена ябълка. Универсална постелка за всички видове гризачи и птици. ..
8.50 лв
Обезпаразитен, финно стругован талаш с аромат на зелена ябълка. Универсална постелка за всички видове гризачи и птици. ..
3.00 лв
BIO-пясък за всички видове декоративни птици. Хранителна добавка 700 гр. Biogrit. Био-пясък с витамини и минерали за здравословно хранене на всички видове декоративни птици. Използва се&nbs..
6.50 лв
Обогатена с витамини смес от пясък и стрити черупки, незаменима за доброто здраве на вашите птици. Спомага за смилането на храната ..
3.90 лв
Обогатена с витамини смес от пясък и стрити черупки, незаменима за доброто здраве на вашите птици. Спомага за смилането на храната. ..
8.30 лв
Универсална 100% натурална постелка за гризачи и птици от царевичен гранулат с аромат на лимон. ..
8.50 лв
100% натурална постелка от пресованиборови стърготини.  Подходяща за папагали, зайчета, декоративни порчета и котки. ..
14.10 лв
Постелка за кафези с пресен розмарин,който стимулира дихателната функция. Предимства:Максимална чистота и хигиена, с приятен аромат на розмарин. ..
7.90 лв
Обезпаразитен при висока температура За оптимална хигиена Подменяйте един-два пъти в седмицата Не се разпилява Освежава миризмата Безопасен за околната среда Съдържание: 97.5% сурова пепел, 20% калций, 0.15% Фосфор, 0.20% Натрий Оп..
8.40 лв
Обезпаразитен при висока температура За оптимална хигиена Подменяйте един-два пъти в седмицата Не се разпилява Освежава миризмата Безопасен за околната среда Опаковка: 2кг. кутия ..
8.10 лв
Обезпаразитен при висока температура За оптимална хигиена Подменяйте един-два пъти в седмицата Не се разпилява Освежава миризмата Безопасен за околната среда Опаковка: 5кг ..
14.40 лв
Осигурява здравословен живот за всяка птица. Terra Mix произлиза от истинско, чисто торфено тресавище и съдържа само необработени натурални материали (замразен черен торф и микроелементи).  Terra Mix подпомага функцията на храносмилателната сис..
17.70 лв
Висококачествен, кварцов пясък от прастари времена, фино шлифован в резултат на постоянните водни движения в течение на милиони години. Природният пясък се почиства, суши и пресява по специална облагородяваща технология, без използване на химически с..
5.90 лв
Висококачествен  пясък от прастари времена, фино шлифован в резултат на постоянните водни движения в течение на милиони години, от водното корито на река във Франция. Пясъкът за птици е с отлична попиваемост и се използва за хигиена и здраве в п..
5.90 лв