Общи условия

Моля, прочетете внимателно условията за използване на сайта!

Използването на този уеб сайт означава, че Вие ги приемате и сте съгласни с тях. Тези условия обвързват всички потребители. Zoomagazintiger.com си запазва правото да променя тези условия, като актуализира публикацията на сайта. 
1. Договор за покупко-продажба 
Преминаването през процеса на поръчка на zoomagazintiger.com  има силата­ ­на договор за покупко-продажба. Задълженията по този договор се смятат за изпълнени с доставката на стоката, която сте поръчали. В отделни случаи можем да поискаме допълнителна идентификация и си запазваме правото да откажем сключването на договор. Детайлите за вашата поръчка се­ съхраняват електронно и са достъпни от менюто „Поръчки”, видимо на екрана ви след като сте се регистрирали. Вие получавате и всички детайли по своята поръчка на имейл адреса, който сте ни оставили. 

Зоомагазин Тигър си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина, ако попълнените данни на клиента не са валидни, ако клиентът фигурира в нашата база данни като некоректен потребител или ако няма наличност от поръчаната стока. Чрез имейл или обаждане клиентът бива уведомен за липсата на даден продукт от поръчката. Поръчката може да бъде изпълнена дори и да липсва определен артикул, ако клиентът при подаването на своята поръчка е изявил желание за това.

Потвърждението на поръчката става чрез имейл или по телефона в рамките на работния ден.

2. Право на отказ и връщане на стоката 
Според условията на чл. 50 от ЗЗП Вие имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 7 дни от получаване на доставката, в случай, че стоките не са използвани, цялостта на опаковката не е нарушена и стоката е във вида, в който е получена. и запазен търговския вид-всички етикети, стикери и други трябва да са на стоката.При получаване на пратката, моля проверете съответствието на стоката със заявката. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, моля обърнете се към куриера, за да получите протокол за увредена пратка. При връщането на стоките договорът за покупко-продажба се прекратява и Вие ще получите парите си обратно, след като върнатите стоки бъдат получени обратно.

Молим да имате предвид, че транспортните разходи по връщането на стоката се поемат от Вас. 
3. Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите 
Съгласно ЗЗП, ние Ви предоставяме свободно следната информация:

·         Име и адрес на собственика: „Мария Комерс“ЕООД,София,ж.к.“Надежда“,бл.172,маг.13

·         Основните характеристики на стоките са указани за всеки продукт.

·         Показаната цена е в лева и включва ДДС.

·         Стойността на транспортните разходи за доставка, които не са включени в цените на стоките и начините на доставка можете да видите в секцията „Доставка”

·         Ние не налагаме допълнителна стойност при използване на предоставените средства за комуникация с нас.

·         Плащането на стоките е съобразено с чл. 93, ал.1 от Закона за задълженията и договорите (ЗЗД)

4.Права и отговорности на страните

Материалите и услугите в този Сайт са ограничени само до посочените условия за тях без да се осигуряват каквито и да е гаранции вкл. търговски и целеви. Задълженията на www.zoomagazintiger.com  по отношение на продуктите и услугите, които се предлагат в този сайт се управляват от съответните споразумения с вносителите и/или дистрибуторите на представяните продукти и нищо в този Сайт не може да ги промени. Също така www. zoomagazintiger.com  не поема гаранция за точността и целостта на публикуваните материали, софтуера или услугите на този Сайт. www. zoomagazintiger.com  има право по всяко време и без предупреждение на прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някои от публикуваните материали може да бъдат остарели, като www. zoomagazintiger.com  не поема отговорност да ги актуализира. Някоя от информацията публикувана в този Сайт е възможно да се отнася до продукти, услуги или програми, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените координати за контакти.

5. Ограничение на отговорността 
www.zoomagazintiger.com , нашите доставчици и трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети, включително, но не само, щети от пропуснати ползи и други, произтекли от употребата или невъзможността за употреба на този сайт. Описанията на продуктите са единствено с информационна цел,. Въпреки че те са базирани на информация, подадена от производителите, ние препоръчваме винаги да четете етикетите и информацията на опаковката преди да използвате продукта. В случай , че в следствие на използването на този Сайт, или материали от него от ваша страна доведе до възникването на вреди, за които е необходим ремонт, сервизиране или поправка оборудване или информация ВИЕ поемате цялата отговорност и всички разходи свързани с отстраняването на нанесените вреди.

Имайте предвид, че продуктите и тяхното съдържание, подлежат на промяна.www.zoomagazintiger.com  не може да поема отговорност за неточна информация. 
6. Препратки към други уеб сайтове, собственост на трети лица 
Препратките към други сайтове са единствено и само за Ваше удобство.www.zoomagazintiger.com  не контролира тези сайтове и не поема никаква отговорност за тях и тяхното съдържание. 
7. Ценова политика 
Посочените на сайта цени за стоките са крайни цени в лева и с включен ДДС. www.zoomagazintiger.com  има право да променя цените по свое усмотрение по всяко време и без да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална по време на сключване на договора. 

Моля,имайте предвид,че поръчките,вземани на място от наземния ни магазин се плащат само в брой!


8. Търговски марки 
Всички използвани имена, знаци и символи на продукти, използвани в този сайт, са търговски марки и са защитени от авторското право, като са притежание на собствениците си. 
9. Плащания 
Плащането на стоките се извършва с наложен платеж при получаването на стоката. 
9.Поверителност 
Скъпи клиенти,моля, запознайте се с нашата политика на поверителност.
Ние събираме доброволно предоставената от Вас информация (име, адрес, телефон за връзка, имейл адрес) единствено с цел да обработим и доставим поръчката Ви и да Ви информираме за нейния статус, както и да подобрим услугата си. Изпращаме имейл съобщения до клиентите ни само относно конкретна поръчка или въпрос, относно функционални промени и подобрения или при абониране за нашите регулярни известия за нови продукти и промоции. 
Използвайки нашия онлайн магазин, Вие се съгласявате информацията за Вас да се съхранява при нас в съответствие с нашата политика на поверителност. 
Ние се задължаваме при никакви обстоятелства да не разкриваме Вашата лична информация на трети лица, освен в предвидените законово случаи. 
10.Уведомяване за промени 
www.zoomagazintiger.com  си запазва правото да променя политиката за поверителност изцяло или частично, като всички промени се считат за валидни от деня на тяхното оповестяване на сайта.