Категории

Стомах и храносмилане

Стомах и храносмилане
Показване:
Подреждане по:
Природно мощно и многостранно действие при онкологични заболявания, особено при хормонозависими тумори. Онкологичните заболявания са най-честата причина за преждевременна смърт при кучетата и котките. Смъртоносни могат да бъдат както първич..
64.20 лв
Растителните екстракти, съдържащи се в Хибрид, помагат за поддържане на физиологичната рН на лигавиците, като помагат за контролиране на лошите миризми. Благодарение на действието на неговите ценни съставки, хибридът може да бъде полезен: - контролир..
48.00 лв
Месни хапки, които подпомагат даването на таблетки. С възрастта кучетата, както и останалите домашни любимци, може да развият хронични заболявания, които да налагат редовно даване на лекарства. За жалост, не всяко болно животно с желание приема..
13.50 лв
Хранителна добавка при дресура на кучета които изяждат изпражненията си. - Прави изпражненията по-малко вкусни - В витамини за да помага за поддържането на силна имунна система и по-здрава кожа и козината - Естествена формула за кученца от 12 ..
13.00 лв
Хранителна добавка за кучета при по-течни от обичайните изпражнения. Основни предимства - съдържа пектин, който сгъстява меките изпражнения - съдържа пребиотик за по-добро храносмилане - съдържа тиква, бетакаротин и витамини - за ку..
13.00 лв
Спомагателни таблетки за третиране на остри чревни абсорбционни нарушения.  Състав: Пектини, захари, натриев хлорид, калиев хлорид, преработени продукти от билки. Показания: Dia tab® предотвратява всяка една форма на остра и внезапна диар..
2.80 лв
Чудесен вкус - Добавени витамини и минерали - Пълноценна добавка за кучета, възстановяващи се след заболяване - С биотин и цинк за здрава кожа и козина Състав: Масла и мазнини от растителен произход, риба и рибни производни, мине..
19.80 лв
Search Results Web results Активните съставки на Атапектин – атапулгит и пектин, предпазват стената на стомашно – чревния тракт, като трайно свързват бактериалните токсини и натрупаните вредни продукти в резултат на ферментационни проце..
20.00 лв
COPROVET – справя се с най-честите причини за копрофагията • регулира храносмилателните проблеми, • допълва и стимулира естествената защитна бактериална микрофлора, • намалява неприятната миризма. – създаден от специалисти ЛЕСНИТЕ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ капсу..
23.80 лв
РАЗФАСОВКИ: 1. 30мл.,цена 13.90лв. 2. 150мл.,цена 57лв.  При стомашни заболявания   - Регенерира стомашната и интестиналната мукоза   - Антиоксидант и хранителен стимулатор   - Незабавно действие CARMINAL Pets..
13.90 лв
Пробиотик с млечнокисели бактерии - Enterococcus faecium Съдържание в 50 g: Категория „Зоотехнически добавки“: Стабилизатори на чревната флора: Enterococcus faecium DSM 10663 NCIMB 10415(E1707): 35 mill.cfu/ml. Компонентен състав: Vegetable Oil (Bras..
17.00 лв
Пулвис с фибри и електролити при остри нарушения на храносмилането (диарични състония) при кучета и котки. Състав: Glucose,Vegetable bre (Including mucopolysaccharides),Sodium hydrogen carbonate, Sodium chloride, Potassium chloride, Magnesium oxide,C..
17.00 лв
Ветгастрил: Продукт за локална филмообразуваща протекция на хранопроводната и стомашна лигавица Въведение: стомашната лигавица, а в почти същата степен и хранопроводната такава, е изключително устойчива на агенти и въздействия, но веднъж обострена тр..
38.90 лв
Daforte - Орален Гел Продукт Срещу Остра И Хронична Диария, Вкл. Такава От Вирусни Агенти 50 Мл. - За Черния Дроб,Стомах… https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/grija-za-hranosmilatelnata-sistema-i-tshernija-drob-19430/daforte-oralen-gel-produkt-sreshtu-..
20.90 лв
Хранителна добавка, която регулира и стабилизира чревната флора по биологичен начин. Отлична срещу диария и чревни проблеми, причинени от смяна на храненето, стрес, след лечение с антибиотици и т.н. Добавка на милилитър: 1x 10 ^ 12 CFU млечнокис..
26.50 лв
Желирани капсули за кучета Beaphar NutriSupport Digestion Dog са чудесна добавка за подкрепа на доброто храносмилане при лаещите приятели. Изключително вкусни са, така че животните ги приемат с охота. Съдържат екстракт от растението юк..
25.50 лв
Желирани капсули за кучета Beaphar NutriSupport Senior Dog са специално формулирани за нуждите на четириногите със симптоми на стареене. Препоръчват се над 7-годишна възраст за поддържане на имунната система. Изключително вкус..
25.50 лв
Желираните капсули за кучета Beaphar NutriSupport Active Dog са вкусни хранителни добавки за подкрепа на здравето на активните четириноги. Съдържа екстракт от пъпеш, който е източник на SOD и има много добри антиоксидантни свойства. До..
25.50 лв
YuDigest Dog - ежедневна поддръжка за кучета с чувствително храносмилане   Поддържа храносмилателната система. Поддържа изпражненията твърди. Повишава добрите бактерии. Уникален комплекс от пребиотици и пробиотици , който активно по..
40.80 лв
Пробиотик със висока концентрация на лактобактерии и подходящи хранителни компоненти за биологично стабилизиране и регулиране на физиологичната микробиална чревна флора. Подходящ за профилактика и при стомашно-чревни заболявания,засягащи вашите дома..
29.60 лв
Подържаща терапия за пациенти с остра и свръх остра диария. Помага за бързото сгъстяване на изпражненията. Висока ефективност. Дозировка: Прилага се орално за 3 дни, 3 пъти на ден по 1 г. паста на 10 кг телесно тегло. 1.5 деления ..
24.90 лв
Добавка за кучета и котки със симптоми на остри храносмилателни разстройства, намалява симптомите на остра диария. Съдържа два вида адсорбенти. Перфектно неутрализира храномилателните разстройства и регулира стомашно-чревната микрофлора. ..
35.90 лв
Правилното храносмилане изисква подходяща секреция на стомашен сок (смилане на протеините), жлъчен сок (смилане на мазнините) и панкреатичен сок (смилане на протеини, мазнини и въглехидрати). Недостатъчната им секреция води до хронични диарии, непо..
21.50 лв
ПОКАЗАНИЯ  Forbid прави фекалиите неприятни за поглъщане от страна на животното, в случай на копрофагия. Веществата, съдържащи се в Forbid правят изпражненията абсолютно отвратителен. Намалява риска от повторно заразяване, като се избягва п..
14.90 лв
Диетична добавка за котки и кучета, комбинация от пребиотици и пробиотици с микрокапсулирани Лактобацили и коластрени антитела. Шприц 15 мл.  Състав: Коластра,соево масло,малцов прах; фруктоолигозахариди (FOS),млечен серум,бирена ма..
28.00 лв
Танините от сладкия кестен имат запичащ ефект.Те утаяват протеините и в контакт с чревната мукозна мембрана образуват тънък слой от неразтворими протеини на повърхността.Този филм защитава чревната мукозна мембрана от наряняване,успокоява перисталтик..
22.80 лв
Продуктът се препоръчва за кучета и котки със смущения в чревната микрофлора на храносмилателния тракт, причинена например от диария, антибиотична терапия или обезпаразитяване, както и при млади животни, предразположени към запек (констипация). &n..
12.00 лв
Състав: Всяка таблетка съдържа: Famotidine 20 mg и помощни вещества до 206 mg. Действие: Фамотидинът е конкурентен и селективен инхибитор на хистаминовите Н2 – рецептори. Основното му клинично значимо фармакологично действие е неговото ..
5.60 лв
ВЕТЛАКСАТ - перорална течност за кучета и котки Състав: Lactulose 667 mg и помощни вещества до 1 ml. Действие: Лактулозата е синтетичен дизахарид. Не се подлага на действието на храносмилателните ензими на бозайниците и птиците, и до..
11.90 лв
YUMOVE BioActiv PLUS - овкусени разтворими прахчета с монтморилит за спиране на храносмилателни разстройства Продукт за ветеринарна употреба, за подпомаганена естествената храносмилателна функция прикучета с по-сериозни храносмилателни разстр..
175.00 лв
YUMOVE BioActiv PLUS - овкусени разтворими прахчета с монтморилит за спиране на храносмилателни разстройства Продукт за ветеринарна употреба, за подпомаганена естествената храносмилателна функция прикучета с по-сериозни храносмилателни разстройств..
25.00 лв
Съдържащите се в Moortränke хумусни вещества имат протективно действие върху лигавицата на стомашно-чревния тракт и свързаната с нея локална имунна система. Това действие се проявява както при малки, така и при възрастни животни. Moortränke се изп..
33.30 лв
За лечение на неспецифични възпалителни заболявания на храносмилателния канал-диарии с различен произход, с- и без-гнилостни процеси, на тимпании и газови колики, на отравяния.Прилага се при телета, прасета, кучета и котки. Високоефективен препара..
14.30 лв
Диетична добавка за котки и кучета, комбинация от пребиотици и пробиотици с микрокапсулирани Лактобацили и коластрени антитела. Тубичка 15 мл. Състав: Коластра,соево масло,малцов прах; фруктоолигозахариди (FOS),млечен серум,бирена мая (източник на MO..
44.90 лв
Диетична добавка за котки и кучета, комбинация от пребиотици и пробиотици с микрокапсулирани Лактобацили и коластрени антитела.   Състав: Коластра,соево масло,малцов прах; фруктоолигозахариди (FOS),млечен серум,бирена мая (източник на MOS - м..
11.90 лв
Dia Dog n Cat - таблетки за облекчаване на остри разстройства Препоръчителна доза: За кучета, страдащи или възстановяващи се от остра диария. Tаблетките могат да бъдат прилагани самостоятелно или в комбинация с храна. до 10 кг: 2 х ½ таблетк..
3.30 лв
Синергичната комбинация от пребиотици (фрукто- и мананоолигозахариди) и гастро-протектирани пробиотици (полезни микроорганизми) е нутрацевтичен продукт, предназначен за регулиране на чревната флора, с антидиарично и имуностимулиращо действие. Пребиот..
27.30 лв
Синергичната комбинация от пребиотици (фрукто- и мананоолигозахариди) и гастро-протектирани пробиотици (полезни микроорганизми) е нутрацевтичен продукт, предназначен за регулиране на чревната флора, с антидиарично и имуностимулиращо действие. Пребиот..
21.60 лв
- по биологичен начин регулира и стабилизира чревната флора  - чудесен заместител при диария и храносмилателни проблеми, които например са били предизвикани чрез промяна на начина на хранене и вида на храната, непоносимост към фуражни храни, ст..
28.00 лв
Овкусени разтворими прахчета с монтморилит за спиране на храносмилателни разстройства. Продукт за ветеринарна употреба, за подпомаганена естествената храносмилателна функция прикучета с по-сериозни храносмилателни разстройства. Възстановява естеств..
176.00 лв
YuDIGEST Dog Пробиотици за кучета и котки с чувствителна храносмилателна система YuDIGEST Dog е уникален комплекс от пребиотици и пробиотици, който поддържа естествения баланс на храносмилателната система на домашния Ви любимец. Подходящ за кучета и ..
79.30 лв
Пробиотици за кучета и котки с чувствителна храносмилателна система YuDIGEST Dog е уникален комплекс от пребиотици и пробиотици, който поддържа естествения баланс на храносмилателната система на домашния Ви любимец. Подходящ за кучета и котки. Поддър..
46.00 лв
При смянана храната или в случай на намалени съпротивителни сили, Вашето куче може да има проблеми с храносмилането. Точно както при хората,червата представляват важна бариера срещу атаки от вън. Здравословната чревна флора е необходима з..
26.40 лв