Категории

Сьомгово масло

Сьомгово масло
Показване:
Подреждане по:
Маслото от сьомга е вкусна добавка към храната, която подпомага храносмилането. Съдържа Омега 3 и 6 мастни полиненаситени мастни киселини в коректни пропорции за осигуряване на здраво сърце и кръвоносни съдове. Осигурява здрава кожа и лъскава ко..
25.50 лв
Страхотното масло от сьомга на Beaphar вече е в нова по-свежа визия и опаковка от 430 мл. Маслото от сьомга е вкусна добавка към храната, която подпомага храносмилането. Съдържа Омега 3 и 6 полиненаситени мастни киселини в коректни пропо..
21.00 лв
Паста за кучета Beaphar Salmon Oil е специално лакомство с масло от сьомга. Много вкусно заради съдържанието на пилешко, пуешко и патешко месо. Може да се използва ежедневно като награда за лаещия приятел. Спомага за красива блестяща козина. ..
10.50 лв
Маслото сьомга е добавка към храната за кучета и котки. Сьомговото масло съдържа омега 3 мастни киселини (24%) и омега 6 (6%) и незаменими мастни киселини като EPA и DHA. Маслото от сьомга е добро за сърцето и кръвоносната система. То запа..
17.50 лв
Натурално масло от сьомга за кучета 1 литър. Маслото от сьомга съдържа основно омега-3 мастни киселини. Смята се, че те са най-доброто средство за повишаване нивата на „добрия” холестерол в кръвта. Маслото от сьомга обаче има още много други ползи..
30.90 лв
Натурално масло от сьомга за кучета 250 мл.   Маслото от сьомга съдържа основно омега-3 мастни киселини. Смята се, че те са най-доброто средство за повишаване нивата на „добрия” холестерол в кръвта. Маслото от сьомга обаче има още много др..
19.90 лв
Натурално масло от сьомга за кучета 500 мл. Маслото от сьомга съдържа основно омега-3 мастни киселини. Смята се, че те са най-доброто средство за повишаване нивата на „добрия” холестерол в кръвта. Маслото от сьомга обаче има още много други ползи ..
22.80 лв
Хранителна добавка за кучета и котки. Лъскавата козина и здравата кожа за знак за жизненост и здравословен живот у Вашия любимец. Много животни страдат от безжизнена козина, липса на подкосмие и чувствителна кожа. Това води до незащитена кожа и не ос..
9.40 лв
Изцяло натурална добавка, приготвена от 100% масло от норвежка сьомга. Богата на Омега 3 мастни киселини, тази добавка:  Подхранва кожата и козината при смяна Подходяща е при кожни проблеми, сърбеж, възстановяване след заболяван..
39.00 лв
Изцяло натурална добавка, приготвена от 100% масло от норвежка сьомга. Богата на Омега 3 мастни киселини, тази добавка: Подхранва кожата и козината при смяна Подходяща е при кожни проблеми, сърбеж, възстановяване след заболяване, дерматит или..
22.90 лв
Чисто масло от сьомга, с повече от 10 ползи за здравето на Вашето куче или котка. Маслото от сьомга може да се прилага както на кучета, така и на котки. Той е идеалното допълнение към храненето, можем да го използваме в случаи на прекомерно падане ..
18.60 лв
Чисто масло от сьомга, с повече от 10 ползи за здравето на Вашето куче или котка. Маслото от сьомга може да се прилага както на кучета, така и на котки. Той е идеалното допълнение към храненето, можем да го използваме в случаи на прекомерно падане ..
32.70 лв
Маслото от сьомга за котки е богато на омега-3 мастни киселини, които са много важни за тялото и здравето. Лесното за даване масло подпомага доброто здраве и прави козината на котката блестяща. Омега-3 мастните киселини са важни за здравата имунна..
24.20 лв
Маслото от сьомга за кучета е богато на омега-3 мастни киселини, които са много важни за тялото и здравето. Лесното за дозиране масло подпомага здравословното развитие на младите кучета и укрепва здравето на възрастните кучета. Омега-3 мастните кис..
32.90 лв
Препоръчителен дневен прием YuDERM Moulting Dog е снабден с помпичка за лесно дозиране Дневен прием За колко дни стига опаковката?                               ..
51.90 лв
Комбинация от есенциални масла за спиране на сърбеж. Хранителна добавка за ветеринарнаупотреба, идеална за кучета счувствителна кожа и сърбеж. Успокоява чувствителната кожа. Намалява сърбежа. Поддържа здравето на кожата. Ленено масло, слън..
52.00 лв
Хранителна добавка за кучета - за кожа и козина. Намалява падането на козината. - Поддържа козината здрава - Подобрява сухата кожа и намалява сърбежа - С Витамин Е, таурин, цинк и биотин Соево масло, Масло от дроб от треска, антиоксидант..
18.00 лв
Продукт с високо съдържание на сьомгово масло и В-каротин за лъскава козина и здрава кожа. Хранителна добавка за кучета на основата на масло от сьомга (90%), богата на Омега-3 мастни киселини, DHA и EPA.. Обогатена с β-каротин, съдържащ се в палмо..
55.10 лв
Продукт с високо съдържание на сьомгово масло и В-каротин за лъскава козина и здрава кожа Описание: Хранителна добавка за кучета на основата на масло от сьомга (90%), богата на Омега-3 мастни киселини, DHA и EPA.. Обогатена с β-каротин, съдър..
33.00 лв