Категории

Сьомгово масло

Сьомгово масло
Показване:
Подреждане по:
Хранителна добавка за кучета - за кожа и козина. Намалява падането на козината. - Поддържа козината здрава - Подобрява сухата кожа и намалява сърбежа - С Витамин Е, таурин, цинк и биотин Соево масло, Масло от дроб от треска, антиоксидант..
18.00 лв
Изцяло натурална добавка, приготвена от 100% масло от норвежка сьомга. Богата на Омега 3 мастни киселини, тази добавка: - Подхранва кожата и козината при смяна; - Подходяща е при кожни проблеми, сърбеж, възстановяване след заболяване, дерматит или пр..
36.00 лв
Страхотното масло от сьомга на Beaphar вече е в нова по-свежа визия и опаковка от 430 мл. Маслото от сьомга е вкусна добавка към храната, която подпомага храносмилането. Съдържа Омега 3 и 6 полиненаситени мастни киселини в коректни пропо..
20.00 лв
Маслото от сьомга е вкусна добавка към храната, която подпомага храносмилането. Съдържа Омега 3 и 6 мастни полиненаситени мастни киселини в коректни пропорции за осигуряване на здраво сърце и кръвоносни съдове. Осигурява здрава кожа и лъскава ко..
25.50 лв
Маслото сьомга е добавка към храната за кучета и котки. Сьомговото масло съдържа омега 3 мастни киселини (24%) и омега 6 (6%) и незаменими мастни киселини като EPA и DHA. Маслото от сьомга е добро за сърцето и кръвоносната система. То запа..
16.90 лв
Изцяло натурална добавка, приготвена от 100% масло от норвежка сьомга. Богата на Омега 3 мастни киселини, тази добавка:  Подхранва кожата и козината при смяна Подходяща е при кожни проблеми, сърбеж, възстановяване след заболяван..
39.00 лв
Хранителна добавка за кучета и котки. Лъскавата козина и здравата кожа за знак за жизненост и здравословен живот у Вашия любимец. Много животни страдат от безжизнена козина, липса на подкосмие и чувствителна кожа. Това води до незащитена кожа и не ос..
8.90 лв
Продукт с високо съдържание на сьомгово масло и В-каротин за лъскава козина и здрава кожа Описание: Хранителна добавка за кучета на основата на масло от сьомга (90%), богата на Омега-3 мастни киселини, DHA и EPA.. Обогатена с β-каротин, съдър..
25.80 лв
Натурално масло от сьомга за кучета 250 мл.   Маслото от сьомга съдържа основно омега-3 мастни киселини. Смята се, че те са най-доброто средство за повишаване нивата на „добрия” холестерол в кръвта. Маслото от сьомга обаче има още много др..
19.90 лв
Натурално масло от сьомга за кучета 500 мл. Маслото от сьомга съдържа основно омега-3 мастни киселини. Смята се, че те са най-доброто средство за повишаване нивата на „добрия” холестерол в кръвта. Маслото от сьомга обаче има още много други ползи ..
22.80 лв
Натурално масло от сьомга за кучета 1 литър. Маслото от сьомга съдържа основно омега-3 мастни киселини. Смята се, че те са най-доброто средство за повишаване нивата на „добрия” холестерол в кръвта. Маслото от сьомга обаче има още много други ползи..
30.90 лв
Комбинация от есенциални масла за спиране на сърбеж. Хранителна добавка за ветеринарнаупотреба, идеална за кучета счувствителна кожа и сърбеж. Успокоява чувствителната кожа. Намалява сърбежа. Поддържа здравето на кожата. Ленено масло, слън..
52.00 лв
    YUMEGA DOG - Комбинация от есенциални масла за здрава кожа и козина Добавка с естествени Омега 3 и 6 заподобряване на кожата и козината.Намалява падането на козината.Възстановява сухата кожа.Връща естествената красота на козина..
42.00 лв
Продукт с високо съдържание на сьомгово масло и В-каротин за лъскава козина и здрава кожа. Хранителна добавка за кучета на основата на масло от сьомга (90%), богата на Омега-3 мастни киселини, DHA и EPA.. Обогатена с β-каротин, съдържащ се в палмо..
53.40 лв