Категории

Грижа за ушите

Грижа за ушите
Показване:
Подреждане по:
Козметичната гама Beaphar BIO е опакована изцяло в рециклируеми бутилки, които са по-щадящи за околната среда. Те имат етикета I’m Green™, което означава: - Бутилки и тубички, направени от 100% възобновяеми материали: Захарна тръстика. - Екологично..
18.00 лв
Козметичната гама Beaphar BIO е опакована изцяло в рециклируеми бутилки, които са по-щадящи за околната среда. Те имат етикета I’m Green™, което означава: - Бутилки и тубички, направени от 100% възобновяеми материали: Захарна тръстика. - Екологично..
19.50 лв
Сонотикс кучета и котки ушен лосион За 8-степенно почистване на ухото преди третиране с медикаменти, както и за 8-степенен редовен тоалет на ухото при пациенти с история на външен отит. С приятен лимонов аромат. Въведение: Редовният тоалет (почистван..
27.30 лв
Изчистването на ухото ефективно премахва замърсяванията, като по този начин предотвратява растежа на бактерии в ушния канал. Омекотява кожата и стимулира нейното възстановяване. Ментолът, съдържащ се в препарата, намалява сърбежа. Продуктът вече се п..
11.90 лв
Подсушава косъма в ушния канал на кучетата, за да може да се депилира. Антисептичното действие на пудрата елиминира бактериите и дрождите, предотвратявайки евентуален отит. Как да използваме: Нанесете върху ушния канал, след това го масажирайте ..
28.10 лв
Идеална за употреба по време на стрипинг. Висока абсорбционна способност спрямо омазняване. Калциев карбонат 100% ..
29.00 лв
Лепило за кучешки уши, което поддържа правилната позиция. Напълно подходящо за малки кученца. Не предизвиква дразнене. Как да използвате: Премахнете козината от двете зони на свързване, нанесете специалното лепило и поставете правилно ухото, так..
39.70 лв
Лосионът Ear So Fresh поддържа ушите чисти, освежава и намалява образуването на ушна кал. Капнете половин капачка от лосиона в ушите, за да постигнете успокояващ, почистващ и предпазващ от ушни инфекции ефект. Притиснете ухото напред, за да предотвра..
38.00 лв
за кучета, котки и други малки животни с подхранващ лосион за почистване (алое вера) сложете на пръста си и освободете ушите от мръсотия и замърсяване  ..
18.70 лв
PYOclean® Oto е пречистващо почистващо средство за уши, специално разработено за почистване на ушния канал, особено при кучета, котки и зайци, страдащи от повтарящ се външен отит. Опакован в монодози, той помага за предотвратяване на кръстосано зараз..
29.30 лв
Tris-NAC® е иновативна и синергична комбинация от NAC и Tris-EDTA, която се прилага като ефективна подкрепа за предотвратяване образуването на бактериален биофилм. В случай на вече узрял биофилм, той благоприятства разрушаването.   • ..
37.50 лв
Essential Oto® – Физиологично почистващо средство за уши Наличието на церум (ушна кал) в ушите на кучета, котки и зайци е нормално. Но изобилно производство или недостатъчно елиминиране на церума може да доведе до натрупването му в ушния канал и б..
23.00 лв
За кучета, котки и други дребни животни,помага при сълзене на очите за нежно отстраняване на петна, причинени от сълзене. ..
11.00 лв
1. НАИМЕНОВАНИЕ НА ВЕТЕРИНАРНОМЕДИЦИНСКИЯ ПРОДУКТ Marbodex ушни капки, суспензия за кучета 2. КАЧЕСТВЕН И КОЛИЧЕСТВЕН СЪСТАВ 1 ml съдържа: Активни субстанции: Marbofloxacin ...........................................................3.0 mg Clotr..
16.50 лв
Омекотява ушната кал за лесно и бързо премахване, оставя ушите чисти и свежи. Свеж ментов аромат. ..
33.00 лв
Ауригел е направен за лесна употреба. Той е под формата на гел, но когато влезе в контакт с кожата, става течен, като бързо прониква и втечнява излишните мръсотии и ушна кал. Благодарение на невероятно нежните, не йонизиращи сърфактанти, почи..
22.30 лв
Напръстници с разтвор за почистване на уши. Опаковка от 50бр. ..
11.70 лв
Пудра за отстраняване на растящите в ушите косми. Посипете от пудрата в ушите,изчакайте няколко секунди. Издърпайте растящите косми с пинсета или с пръсти. Безболезнена процедура за животното. ..
27.00 лв
https://my-vet-trade.com/components/com_jshopping/files/demo_products/Peptivet_Final.pdf ..
28.90 лв
ОТОАКТ ® Лосион за омекотяване и почистване на ушна кал със сквален и салицилова киселина. За кучета и котки. В случай на свръхпроизводство на ушна кал, Otoact ® нежно и ефективно разтваря излишната ушна кал и позволява на собственика да п..
23.50 лв
PYOclean® Oto – За котки, кучета& дребни бозайници Пречистващ препарат за почистване на ушите PYOclean® Oto е пречистващо почистващо средство за уши, специално разработено за почистване на ушния канал, особено при кучета, котки и зайци, стр..
29.30 лв
Създаден от ментол и розмарин заради техните охлаждащи, успокояващи, антисептични и антимикробни свойства. 100% натурален и ефикасен лосион за отстраняване на замърсяванията от ушния канал на кучета и котки.   Начин на употреба: ..
18.80 лв
БЕЗ SLS и SLES (натриев лаурил сулфат и натриев лаурил етер сулфат) • БЕЗ PETROLATUM (вазелин) • БЕЗ PARABENS (консерванти на основата на парахидроксибензоати или естери на парахидроксибензоена киселина) • БЕЗ изкуствени оцвет..
19.10 лв
Дермокозметичен продукт под формата на емулсия за поддържане на оптимална хигиена на ушния канал при кучета и котки.Оптималното pH на продукта е 5,което предпазва от намножаване на микроорганизми. Подходящ е при всички форми на външен отит,неза..
16.40 лв
Лосионът се използва за почистване на външната част на ушния канал и неутрализиране на неприятната миризма. Регулярното почистване спомага за поддържане на добра хигиена и по този начин намалява рисковете от дерматологични проблеми. ..
13.00 лв
..
14.50 лв
Патентована формула, която включва двойно действие на хлорхексидин диглюконат и TrisEDTA, като ефективно почиства излишната ушна кал. Основни предимства: Хлорхексидин диглюконат има антибактериални свойства. TrisEDTA има синергичен ефект с хлор..
23.40 лв
Много ефективен при третиранена външни отити. 97% от случаите са показали подобрение в рамките на 7 дни. Доказано ефективен срещу Gram положителни и Gram отрицателни микроорганизми. Ефективно третиране на Malassezia pachydermatis. Лицензиран за т..
23.60 лв
МИТЕКС капки за уши за кучета и котки КАЧЕСТВЕН И КОЛИЧЕСТВЕН СЪСТАВ: 1 g съдържа: Активни субстанции: Miconazole nitrate 23.0 mg Prednisolone acetate 5.0 mg Polymyxin B sulfate 5500 IU Ексципиенти: Бензил бензоат 100.0 mg ФАРМАЦЕВТИЧНА ФОРМА: ..
23.10 лв
Емулсия за кучета и котки, посочена като адювант в лечение на външното ухо което се характеризира със: сърбеж зачервяване  анормална бактериална и гъбична флора, свързани с прекомерното производство на ушна кал и лоша миризма. Бла..
24.90 лв
Дермокозметичен продукт под формата на емулсия за поддържане на оптимална хигиена на ушния канал при кучета и котки.Оптималното pH на продукта е 5,което предпазва от намножаване на микроорганизми. Подходящ е при всички форми на външен отит,не..
23.60 лв
Oticurant® е продукт за ушна хигиена, под формата на микронизиран прах, който поддържа физиологичната функция на ухото и пред-пазва от неприятна миризма, възпаления, като същевременно успокоява сърбежа. Ако се използва за първи път,започн..
42.80 лв
Mystic Ear нежно премахва нечистотии, ушна кал и налепи от външната част на ушите и ушния канал. Натрупванията в ушите могат да причинят инфекции, дискомфорт и дори загуба на слуха, което може да бъде предотвратено с редовно почистване. Подходящ за ..
44.90 лв
КАЧЕСТВЕН И КОЛИЧЕСТВЕН СЪСТАВ Активна субстанция: Хидрокортизон ацепонат 1.11 mg/ ml Миконазол като нитрат 15.1 mg/ ml Гентамицин като сулфат 1505 IU/ ml Помощни вещества: За пълен списък на помощните вещества, вижте параграф . ФАРМАЦЕФТИЧНА ФОРМ..
39.90 лв
Състав: Хлорхексидин 0,05% - в тази концентрация хлорхексидинът е бактериостатичен, блокира растежа на микро- организмите, не се инактивира от наличието на гной или други органични материи и не уврежда засегнатите тъкани и органи. Млечна..
23.90 лв
Първите ушни капки с марбофлоксацин в света! Активни вещества: Clotrimasolum, Marbofloxacin, Dexamethasone acetate Други ингредиенти: Propyl gallate (E310), Sorbitan oleate, Silica, colloidal anhydrous, Triglycerides, medium-chain Те..
26.20 лв
За чисти и здрави уши. За кучета и котки. Мокри кърпички за почистване на ушите за еднократна употреба, с разтвор с добро действие върху ушите, специално пригодени за грижа и почистване на ушите. Употреба: отворете кутията, отстранете фолиот..
26.20 лв
Лосион от растително масло, специално предназначен за периодичното почистване на ушната мида. Разтопява и премахва мръсотия в ушния канал, помага за лечение на възпаление на средното ухо, причинени от бактерии или гъбички, като облекчава болката. Изп..
30.00 лв
Лосион за почистване на ушите на кучета и котки. • почистване и грижа - бързо и сигурно • дезодорира • допринася за хигиената на животното • лесен за употреба • да не се използва при раздразнени по друга причина уши Съвети за безопа..
19.90 лв
Този препарат, съдържащ борова и салицилова киселина служи за пълното почистване на ушните канали на кучета и котки. Разтваря натрупаната ушна кал само с едно нанасяне. Ear Care TM е изключително мек и нежен, не омазнява ушите и не оставя л..
35.00 лв
Тази отлична пудра поддържа ушите сухи и намалява миризмата им. Ear Fresh TM има специални съставки, които помагат за отстраняването на космите в ушните канали на кучетата. Идеална за ползване след хендстрипинг. Продава се в обикновен флако..
33.00 лв
Намаляват миризмата на ушите.  Нежно почистват и изсушават ушния канал. Премахват натрупаната ушна кал. Не мазни и не лепкави. Използвайте два пъти седмично, за да премахнете наслагванията и да поддържате ушите чисти. Може да се използват преди ..
39.90 лв
EAR CARE Грижа за ушите – за всеки Съдържа екстракт от розмарин, помага за нежно  почистване на слуховия канал.   Aктивна съставка: екстракт от розмарин 0,2% Опаковка: 100 ml ..
17.90 лв
Капки за уши - за грижа и хигиена на ушите.   Капнете няколко капки с пипетата в ухото на домашния любимец. Масажирайте ухото и почистете. ..
13.20 лв
Подходящ за Съдържа ценни съставки като глицерин, екстракт от гроздови семена, плодове, рициново масло ирозмарин, чието действие омекотява и нормализира тъканите, контрол..
24.10 лв