Категории

Грижа за ставите и костите

Грижа за ставите и костите
Показване:
Подреждане по:
Специално за активните и големи породи и по-възрастни кучета. Специално за активните и големи породи и по-възрастни кучета, достатъчноto ниво на съвместни ефективни съставки в храната е важно. Те допринасят значително за устойчивостта на ста..
59.50 лв
Хранителна добавка за кучета при проблемни кости и стави. Осигурява всички основни съставки за поддържането на здрави кости и гъвкави стави. Съдържа съществени количества от глюкозамин и хондроитин сулфат и минерали. Подпомага развитието и растежа н..
47.00 лв
Болката има биологични защитни функции, тъй като представлява система за ранно предупреждение и задейства серия от защитни рефлекси и като такава се нарича физиологична болка. Ако болката продължава дълго време:  1) засилва невроендокринните ..
37.80 лв
APTO-FLEX® СИРОП 500 мл Хранителна добавка за двигателна активност при кучета и котки. Това е нов тип хондропротективен продукт в разтворима форма, идеална комбинация от традиционни субстанции за поддържане здравината на хрущяли и сухожилия, съчетана..
49.90 лв
K9 Cooler Liniment с масло от тамян, алое вера, витамин B5 и евкалипт е бързодействащ и успокояващ мехлем, който има охлаждащ ефект и е особено подходящ след усилени състезания и тренировки. Създаден за намаляване на телесната и мускулната температур..
33.00 лв
Натурална хранителна добавка за кучета и котки. Artero Joint Fortex облекчава болката поради възрастта при по-възрастни домашни любимци, предпазва и възстановява износването на ставите при животни, които спортуват много. Спомага за растежа и разв..
44.60 лв
РАЗФАСОВКИ: 1. 30мл.,цена 13.90лв. 2. 150мл.,цена 49.90лв.  - Високоефективно противовъзпалително без странични ефекти   - За остеоартрити и ревматоидни артрити   - Аналгетик   - Намалява възпалението   -..
13.90 лв
Вашите домашни любимци обичат да скачат и да бягат. Когато животните се движат, ставите им се натоварват. Следователно, непрекъснато са необходими допълнителни вещества за поддържане на ставите им и се изискват специални грижи, когато домашните л..
40.20 лв
YUMOVE Young&Active - Овкусени таблетки за изграждане на стави и кости с екстракт от зеленоуста мида (за подрастващи кучета) YUMOVE Young&Active съдържа ключови съставки, които помагат за изграждането на здрави и подвижни стави на растящот..
152.00 лв
Flexadin Advanced е най-новото попълнение в гамата Flexadin. Той съдържа неденатуриран колаген тип II (UC II), която е  с доказана ефикасност при кучета с остеоартрит.  Подпомага ставния метаболизъм с антиоксидантно действие,редуцира ..
114.00 лв
Флексадин плюс макси Въведение: Флексадин плюс макси е стандартен богат на много хондропротекторни естествени съставки продукти срещу кучешка ставна дегенерация и остеоартрит, с нищо по-добър от другите класически висококачествени хондропротектори н..
47.30 лв
ХиалОрал 12 таблетки за кучета с регенеративно действие спрямо хиалинния хрущял, повишаващо продукцията и правилния вискозитет на синовията и съответно ставно лубрициращо действие, подтискащо възпалението на ставата и периставните структури действие,..
19.50 лв
Хранителна добавка за двигателна активност при кучета и котки. Това е нов тип хондропротективен продукт в разтворима форма, идеална комбинация от традиционни субстанции за поддържане здравината на хрущяли и сухожилия, съчетана с хиалуронова кисели..
66.50 лв
- С екстракт от зеленоуста мида Perna canaliculus, омега-3 мастни киселини и аминокиселини  - За проблеми със мускулите, ставните капсули, сухожилията, ставните връзки и ставите  - Също така се препоръчва при артроза, тазобедрена дисп..
49.90 лв
Идентичен продукт на Bomazeal Senior Под формата на таблетки за лесно дозиране Дневна дажба:   Тегло   Начлен период (4-6 седмици)   Подържащо ниво   до 15кг.     &..
88.00 лв
Хранителна добавка за кучета. Съдържа 20% месо от миди със зелени черупки и 23% хрущялен протеин, както и съставки, насочени към стабилизиране състоянието на сухожилията и ставите. Глюкозамин-гликаните в месото от миди, комбинирани с хондроитин су..
57.80 лв
Високото съдържание на калций и фосфор в съотношение 2:1 е идеално за любителите на биологично чиста сурова храна, както и тези, които сами приготвят храната вкъщи. Добавката допълва основните хранителни вещества с минерали в натурално съот..
21.90 лв
Dr. Clauder’s Mobil & Fit  Добавка за стави на пелети.  Движението на кучетата представлява съществена част от техния живот. С цел да запази здравето на Вашите четириноги приятели в оптимално състояние добавката насърчава и п..
79.90 лв
Junior Cal е богат на минерали и витамини в подходящи пропорции за малки кученца и котенца. Junior Cal дава на домашните любимци плътни кости, силни зъби и здрава козина. Също така е подходящ за майки с малки кученца/котенца. &n..
15.90 лв
Калциевите таблетки съдържат висококачествени минерали, допълнени с декстроза, здравословни растителни вещества и водорасли доставящи витамини. Това е отлична добавка, подобряваща състоянието и подпомагаща израстването на младите кучета. ..
16.20 лв
Калциевите таблетки съдържат висококачествени минерали, допълнени с декстроза, здравословни растителни вещества и водорасли доставящи витамини. ..
17.40 лв
Овкусени и ароматизирани таблетки за дъвчене. Подпомагат ставния метаболизъм и са с антиоксидантно действие, редуцират ставната и сухожилна болка и намалена подвижност.Подобряват трофиката и възстановяването на ставния хрущял и сухожинит..
93.00 лв
Flexadin Advanced е най-новото попълнение в гамата Flexadin.  Той съдържа неденатуриран колаген тип II (UC II), която е  с доказана ефикасност при кучета с остеоартрит.  Подпомага ставния метаболизъм с антиоксидантно действие,ред..
46.25 лв
Flexadin Advanced е най-новото попълнение в гамата Flexadin. Той съдържа неденатуриран колаген тип II (UC II), която е  с доказана ефикасност при кучета с остеоартрит.  Подпомага ставния метаболизъм с антиоксидантно действие,редуцира ..
56.60 лв
Овкусени и ароматизирани таблетки за дъвчене. Подпомагат ставния метаболизъм и са с антиоксидантно действие, редуцират ставната и сухожилна болка и намалена подвижност.Подобряват трофиката и възстановяването на ставния хрущял и сухожини..
49.20 лв
Хранителна добавка за профилактика и терапевтично приложение при кучета и котки с нарушена функция на ставния хрущял и ставите. Препоръчва се както за подрастващи, така и за възрастни животни със симптоми на остеоартрит. глюкозамин,..
38.80 лв
Течна добавка, създадена специално за кучета и котки, както за зрели животни, така и за подрастващи от двата вида, които имат повишена нужда от калций в диетата. Подходяща е за животни, които се хранят с домашно приготвена храна, както ..
18.60 лв
Активни съставки: •Глюкозамин - Най-познатата хондропротективна добавка (предпазва ставните хрущяли от дегенеративни изменения). Животните използват глюкозамини за синтеза в черния дроб на гликоаминогликани (ГАГ) – основна градивна съставка в ек..
60.40 лв
Хранителна добавка за профилактика и терапевтично приложение при кучета и котки с нарушена функция на ставния хрущял и ставите. Препоръчва се както за подрастващи, така и за възрастни животни със симптоми на остеоартрит. глюкозамин,..
34.90 лв
Невероятната хранителна добавка ESSENTIAL the MOBILITY BLAND е вече факт на недостижима цена!  ESSENTIAL the MOBILITY BLAND е с благоприятно действие при проблеми със ставите, костите, подходяща за активната фаза на растеж при едрите породи..
169.90 лв
За силен скелет и здрави зъби-специално пригоден за растящия организъм. Минерална добавка за кученца и млади кучета от 6 седмица до 15 месец Заради богатото съдържание на храните за животни в днешно време, малките кученца растат бързо. Често ..
18.80 лв
Състав: калций,морски водорасли и бирена мая -подпомага усвояването и преработването на храната,подобрява апетита и развитието на мускулатурата. Показания: - BARF хранене -бременни и кърмещи кучета -недоимъчни състояния/рахит и ос..
21.90 лв
Натурален продукт с високо съдържание на протеини/46%/,биотин,ферменти витамини и микроелементи. Показания: -смяна на козината и кожни заболявания -при липса на апетит -при храносмилателни проблеми/ентероколити/ -в комбинация с Vital P..
24.90 лв
Хранителна добавка (течна) за кучета. Подсилва благосъстоянието на ставите и сухожилията. Глюкозамин гликаните от месото на зелени миди, в комбинация с хондроитин сулфат и хрущялни протеинови структури на желатинов хидролизат имат положителен ефект в..
46.00 лв
Камфор - Салициликум маз При ревматични и травматични възпаления на мускулатурата и ставите; тендинити, тендовагинити и бурзити; контузии I и II;периостити, синовити, неврити, абсцеси, флегмони и др. заболявания на опорно-двигателния апара..
8.99 лв
Съдържа Aluminium Acetate 3% За всички видове животни, външно за мазане върху кожата. Подлежащият на третиране участък, след предварително застригване и почистване, се намазва 2-3 пъти дневно с тънък, но добре покриващ пласт. При заболявания на млеч..
8.99 лв
Показания: Продуктът се препоръчва за кучета и котки с абнормална функция на ставните хрущяли и стави. Може да се използва и при млади животни, които са в активен период на растеж, а също така и при възрастни животни, страдащи от остеоартрит. Съдър..
46.10 лв
Добавката е предназначена за възрастни, изискващи специални вещества, които да намалят риска от заболявания, свързани със стареенето. Предпазва ставите,пикочните пътища, има имуностимулиращ ефект, подпомага зрението, сърдечната функция, нер..
26.90 лв
Допълваща храна за кучета и котки. Съдържа: минерали,добавки екстракти от дяволски нокът, авокадо и соя 300 мг., глюкозамин хидрохлорид 300 мг., хондроитин сулфат 30 мг., натриев хиалуронат 7 мг., Л-карнитин 30 мг., манганов глюконат 8,5 мг.,..
41.40 лв
1. НАИМЕНОВАНИЕ НА ВЕТЕРИНАРНОМЕДИЦИНСКИЯ ПРОДУКТ : Cimalgex 8 mg таблетки за дъвчене за кучета Cimalgex 30 mg таблетки за дъвчене за кучета Cimalgex 80 mg таблетки за дъвчене за кучета 2. КОЛИЧЕСТВЕН И КАЧЕСТВЕН СЪСТАВ: Всяк..
35.60 лв
1. НАИМЕНОВАНИЕ НА ВЕТЕРИНАРНОМЕДИЦИНСКИЯ ПРОДУКТ : Cimalgex 8 mg таблетки за дъвчене за кучета Cimalgex 30 mg таблетки за дъвчене за кучета Cimalgex 80 mg таблетки за дъвчене за кучета 2. КОЛИЧЕСТВЕН И КАЧЕСТВЕН СЪСТАВ: Всяка таб..
69.90 лв
ФЛЕКСАДИН - овкусени и ароматизирани таблетки Хранителна добавка за кучета и котки със сериозно нарушена ставна или сухожилна функция и подпомагаща и ускоряваща лечението на сериозни ставно-сухожилни заболявания. ФЛЕКСАДИН е "тежката артил..
93.00 лв
Хранителна добавка за кучета и котки със сериозно нарушена ставна или сухожилна функция и подпомагаща и ускоряваща лечението на сериозни ставно-сухожилни заболявания. ФЛЕКСАДИН е "тежката артилерия", използвана в случаите, когато благоприятният еф..
39.90 лв
За да се стабилизира съединителната тъкан:  - по време на бременност  - за изграждане на съединителната тъкан  - за да се насърчи производителността и издръжливостта  - да се подобри качеството на живот на възрастнит..
43.30 лв
Хранителна добавка за кучета и котки. Таблетките Petvital Arthro съдържат витамини, минерали и изсушени растения. Благодарение на тези съставки се подобрява метаболизма на костите, проблемните стави се подсилват и могат да функционират отново. Про..
29.80 лв