Категории

Спрейове и води за уста

Спрейове и води за уста
Показване:
Подреждане по:
Лесна за употреба течна паста за зъби, без нужда от четка. Триензимна защита: освен ензимите протеаза и глюкозо-оксидаза съдържа и трети ензим – амилоглюкозидаза. Този ензим по-бързо разгражда остатъците от храна до глюкоза (с пастата за зъби..
15.00 лв
Beaphar Mouth Wash – вода за уста, се добавя към питейната вода на вашето куче или котка за предотвратяване на лошия дъх. Бактерии и хранителни частици, причиняват образуването на плака по зъбите, което води до гниене на зъбите и венците, а..
18.40 лв
Този изцяло натурален спрей за зъби предпазва зъбите на домашните животни, контролира натрупването на зъбна плака и има освежаващо дъха действие.Съдържа масло от чаено дърво, екстракт от прополис и семена от грейпфрут които предотвратяват натрупванет..
18.80 лв
Този изцяло натурален спрей за зъби предпазва зъбите на домашните животни, контролира натрупването на зъбна плака и има освежаващо дъха действие.Съдържа ензими които предотвратяват натрупването на зъбна плака както и способстват за лесното и оделяне ..
23.00 лв
DENTIFRESH® е натурално и ефикасно решение за здравословна дентална хигиена, свеж дъх и защита, на венците. Натуралният комплекс от ензими и флуор спомага за спиране на отлагането на зъбен камък. Придава дъх на мента. ..
22.30 лв
DENTIFRESH® е натурално и ефикасно решение за здравословна дентална хигиена, свеж дъх и защита на венците. Натуралният комплекс от ензими и флуор спомага за спиране на отлагането на зъбен камък. Придава дъх на мента. ..
22.30 лв
Състав: Chlorhexidine digluconate 0.12% - Gingko biloba glycol extract - Mallow glycol extract - Mint essential oil - Sodium fluoride – Trihydroxyethylrutine. Показания: Разтвор за уста, предназначен за употреба при животни със занемарена хигиена ..
16.00 лв
Cредство за зъбна хигиена - срещу лош дъх Употреба: Редовната употреба на Dental Can предотвратява появата на лош дъх. В деншно време 95% от кучетата над 5 годишна възраст имат проблеми с устната хигиена. Употреба: Гърлото на шишето се по..
16.00 лв
Средство за зъбна хигиена - срещу лош дъх. Редовната употреба на Dental Can предотвратява появата на лош дъх. В деншно време 95% от кучетата над 5 годишна възраст имат проблеми с устната хигиена. Употреба: Гърлото на шишето се поставя в устн..
16.00 лв
Средство за зъбна хигиена - срещу лош дъх Употреба: Редовната употреба на Dental Can предотвратява появата на лош дъх. В деншно време 95% от кучетата над 5 годишна възраст имат проблеми с устната хигиена. Употреба: Гърлото на шишето се по..
32.20 лв
Видове животни, за които е предназначен:  Кучета и котки. Показания: Помага за защита срещу плака и бактерии, освежава дъха и противодейства на кариес. Подсилва и предпазва венците. Дозировка и начин на приложение: Да се разклаща ..
12.70 лв
TARTAR& BREATH CARE Защита от зъбен камък  и лош дъх Чудесно решение за орални , дентални и хигиенни проблеми, причинявани от натрупване на зъбен камък. Изключителната формула на базата на натриев флуорид, подпомага защитата на зъбния емай..
22.10 лв
Opti Breath – Срещу лош дъх и неприятна миризма на козината на кучето Течност, създадена на основата на хлорофил. Препоръчва се при лош дъх и неприятна миризма на козината и тялото на животното. Нeутрализира неприятните миризми. Намалява миризм..
20.60 лв
Спрей за уста с мента и витамин С: Ментата освежава дъха и го прави приятен. Вит.С намалява зъбния камък и плаката и заздравява венците. Начин на употреба:  Пръскайте веднъж до два пъти дневно върху зъбите и върху венците. Съхран..
14.70 лв
Продукт номер едно по употреба в света срещу възпаления в устната кухина. Притежава локални противовъзпалително,противомикробиално и стимулиращо регенерацията на лигавицата действие, като освен това е и единственият локален продукт с клинично до..
79.90 лв
Vetaquadent-освежаващ разтвор 250 мл. Апетитен и освежаващ разтвор създаден за борба срещу лошия дъх и образуването на зъбна плака. Свойства:Хлорхексидина има антисептично действие и предотвратява натрупването и образуването на зъбна плака.Кс..
29.20 лв