Категории

Грижа за зъбите и устна хигиена

Грижа за зъбите и устна хигиена
Показване:
Подреждане по:
Оралната грижа при кучето или котката не е лесна процедура, но трябва да е задължителна с оглед здравето и дълголетието на любимеца ви! OralClean + Care Гел Класик за кучета и котки отстранява зъбния камък облекчава възпалението на венците..
69.00 лв
Почистването на зъбите едва ли ще е сред най-забавните дейности за вашия любимец, но гарантирано ще укрепи здравето му! OralClean + Care Спрей Класик за кучета и котки отстранява зъбния камък облекчава възпалението на венците елимин..
60.00 лв
Устната хигиена – важна както за вас, така и за вашите любимци! OralClean + Care Спрей Форте за кучета и котки Поддържащо лечение: прилагайте два пъти дневно За превенция: прилагайте веднъж на всеки 2 – 3 дни Първоначалният етап на лече..
69.00 лв
Описание Отличната орална хигиена е предпоставка за дълъг и щастлив живот на вашия домашен любимец! OralClean + Care Гел Форте за кучета и котки отстранява зъбния камък облекчава възпалението на венците елиминира лошият дъх ..
79.00 лв
Четка за зъби - B126 ..
5.30 лв
Четки за зъби SET - B127   ..
14.50 лв
Аромат мента СЪСТАВ: SORBITOL, SILICON DIOXIDE, ALKYL, POLYGLYCOSIDES, CELLULOSE GUM, PEPPERMINT, ТЕТРАЗОДИЙ ПИРОФОСФАТ, ЕНЗИМ ..
16.00 лв
Комплектът дентална грижа включва:   Четка за зъби тип напръстник Масажна четка Двойна четка Паста за зъби с ментов аромат Особеност: Осигурете на вашия домашен любимец най-високия стандарт на стоматологична помощ . Четката ..
17.00 лв
За малки домашни любимци - кучета, котки и порове. освежава дъха грижа за зъбите и венците предотвратява зъбен камък инхибира бактериите успокоява възпаленията Активни вещества хлорхексидин Екстрактът от градински чай успокоява възпаление на меките т..
10.50 лв
Препарат за ежедневно почистване на зъбите и грижа за венците при домашни животни. Предотвратява образуването на зъбни отлагания, ако се използва редовно Освежава дъха Не е необходимо изплакване Вкус, привлекателен за животни Препоръка За ежедне..
11.50 лв
Предотвратява появата на зъбен камък и лош дъх. С чаено дърво, за да се контролира разпространението на бактерии в устата. Как да използваме: Прилагайте 1 до 3 дози в зъбен напръстник. Обтривайте зъбите и венците. Препоръчва се да се използва в..
12.60 лв
Денталните ламели на Virbac с подобрена формула - иновативна FR3SH TM технология с тройно действие: •    почистват зъбите •    освежават дъха •    намаляват лошия дъх с произход храносмилателната ..
12.30 лв
След всяко хранене, върху зъбите на любимеца ви започва да се образува зъбна плака. Тя е комбинация от соли, които се намират нормално в слюнката и постепенно се втвърдява в зъбен камък. Той може да предизвика пародонтни заболявания: когато венците з..
30.90 лв
В комплекта се съдържат продукти, които са от първа необходимост при отглеждането на мъниците: Lactol 250ml - сухо мляко; Puppy Trainer 20ml - за изграждането на нужните хигиенни навици; Junior Paste 100g - за да подсили имунитета, за ..
58.90 лв
за кучета, котки и други малки животни с подхранващ почистващ лосион (мента) като алтернатива на четката за зъби и пастата за зъби сложете на показалеца и евентуално палеца и почистете зъбите ..
18.70 лв
Напръстници с разтвор за почистване на зъби. Опаковка от 50бр. ..
11.90 лв
DENTIFRESH® е натурално и ефикасно решение за здравословна дентална хигиена, свеж дъх и защита, на венците. Натуралният комплекс от ензими и флуор спомага за спиране на отлагането на зъбен камък. Придава дъх на мента. ..
22.30 лв
Съдържа чиста,натурална мента Помага за предотвратяване на зъбен камък Подобрява хигиената на устата Опаковка: 100гр. ..
7.00 лв
Много здравословни проблеми могат да произтичат от липсата на внимание към хигиената на устната кухина. Ежедневното четкане премахва хранителните частици и намалява бактериите. Ранното образуване на плаки трябва да се отстрани, за да се предотврати л..
4.60 лв
Много здравословни проблеми могат да произтичат от липсата на внимание към хигиената на устната кухина. Ежедневното четкане премахва хранителните частици и намалява бактериите. Ранното образуване на плаки трябва да се отстрани, за да се предотврати л..
6.40 лв
ПОКАЗАНИЯ: Защитен гел, помощно средство при лечение на периодонтални заболявания при кучета и котки (например гингивит, стоматит, периодонтит). Той се противопоставя на образуването на плаки и бързо намалява халитозата. Благодарение на защитноt..
24.90 лв
Контролира зъбния камък Прибавя се към водатата на вашето куче Безкомпромисна борба със зъбният камък   Добавяйте от водата за уста всеки път към водата на вашето куче. Осигурява свеж дъх в продължение на 24 часа. Формулирана на..
28.50 лв
Beaphar Dental Powder - 75гр - лесна и бърза допълнителна грижа за денталната хигиена!  Само добавете към храната!  Противодейства на лошя дъх, зъбния камък и плака като премахва причините за появата им. Добавка към храната от 10..
17.80 лв
Добре познатата паста за зъби вече в комбинация с четка за зъби!  Предпазва формирането на зъбен камък Вкус на черен дроб Подходяща е и за котки Почиства плаката Беафар Паста за зъби с вкус на месо осигурява всекидневна защита..
18.50 лв
  САМО ПО ЛЕКАРСКО ПРЕДПИСАНИЕ! Състав на 1 табл.СТОМОРЖИЛ 10 (STOMORGYL 10).: Спирамицин 750 000 МЕ Метронидазол 125 мг.,Количество в една опаковка: Картонена кутия от 2 блистера по 10 таблетки.     Фармацевтич..
37.40 лв
Продуктът е предназначен за всекидневна употреба за кучета и котки. Водораслите,заложени в този патентован продукт, действат по уникален начин...и са във формата на хапки! Ако животното приема Plaque off под формата на прахообразния препарат,..
21.50 лв
Продуктът е предназначен за всекидневна употреба за кучета и котки. Водораслите,заложени в този патентован продукт, действат по уникален начин...и са във формата на хапки! Ако животното приема Plaque off под формата на прахообразния препар..
19.70 лв
Състав: шафраново масло 4% Хлорхексидин диглюконат, Tris-EDTA, глицерин, целулоза, поливинилпиролидон, дейонизирана вода Показания :Гелът за венци с шафраново масло, хлорхексидин и TRIS-EDTA e предназначен за хигиена на устната кухина пр..
27.00 лв
Иновация сред продуктите за зъбна хигиена! Само добавете към храната.Добавя се към сухи храни или консерви веднъж на ден. За ежедневна употреба. Първият продукт, тестван първо върху хора, а след това приложен при животни! Съдържа специално п..
28.90 лв
..
5.80 лв
Много добре овкусени Намаляват натрупването на зъбен камък до 80% По една дентална пръчка на ден Опаковка: 270гр. ..
5.40 лв
Много добре овкусени Намаляват натрупването на зъбен камък до 80% По една дентална пръчка на ден Опаковка: 180гр. ..
4.35 лв
Много добре овкусени Намаляват натрупването на зъбен камък до 80% По една дентална пръчка на ден Опаковка: 77гр. ..
2.20 лв
Много добре овкусени Намаляват натрупването на зъбен камък до 80% По една дентална пръчка на ден Опаковка: 45гр. ..
1.95 лв
Средство за зъбна хигиена - срещу лош дъх. Редовната употреба на Dental Can предотвратява появата на лош дъх. В деншно време 95% от кучетата над 5 годишна възраст имат проблеми с устната хигиена. Употреба: Гърлото на шишето се поставя в устн..
16.00 лв
помага за предотвратяване образуването на зъбна плака за свеж дъх приятен и свеж аромат  ..
7.00 лв
Състав: Chlorhexidine digluconate 0.12% - Gingko biloba glycol extract - Mallow glycol extract - Mint essential oil - Sodium fluoride – Trihydroxyethylrutine. Показания: Разтвор за уста, предназначен за употреба при животни със занемарена хигиена ..
16.00 лв
Спрей за свеж дъх и бели зъби,150 мл. ..
16.40 лв
Бисквити за профилактика на зъбния камък и освежавне на дъха. Този продукт е разработен под ветеринарен надзор и е отлично решение за проблемите на устата и зъбната хигиена, причинени от натрупване на зъбен камък. Уникалният му състав, който со..
19.99 лв
За кучета. помага за предотвратяване образуването на зъбна плака. За свеж дъх. Приятен и свеж аромат. ..
7.00 лв
DENTIFRESH® е натурално и ефикасно решение за здравословна дентална хигиена, свеж дъх и защита на венците. Натуралният комплекс от ензими и флуор спомага за спиране на отлагането на зъбен камък. Придава дъх на мента. ..
22.30 лв
Opti Breath – Срещу лош дъх и неприятна миризма на козината на кучето Течност, създадена на основата на хлорофил. Препоръчва се при лош дъх и неприятна миризма на козината и тялото на животното. Нeутрализира неприятните миризми. Намалява миризм..
20.60 лв
Средство за зъбна хигиена - срещу лош дъх Употреба: Редовната употреба на Dental Can предотвратява появата на лош дъх. В деншно време 95% от кучетата над 5 годишна възраст имат проблеми с устната хигиена. Употреба: Гърлото на шишето се по..
32.20 лв
Cредство за зъбна хигиена - срещу лош дъх Употреба: Редовната употреба на Dental Can предотвратява появата на лош дъх. В деншно време 95% от кучетата над 5 годишна възраст имат проблеми с устната хигиена. Употреба: Гърлото на шишето се по..
16.00 лв
Vetaquadent-освежаващ разтвор 250 мл. Апетитен и освежаващ разтвор създаден за борба срещу лошия дъх и образуването на зъбна плака. Свойства:Хлорхексидина има антисептично действие и предотвратява натрупването и образуването на зъбна плака.Кс..
27.90 лв