Категории

Светлинки и фенерчета

Светлинки и фенерчета
Показване:
Подреждане по:
..
7.90 лв
..
7.20 лв
Светещ флашер със сменяща се батерия. Производител:   Повече информация за продукта:http://www.camon.it/en/Prodotti/Utility/Identification-tags-Bells/Flashing-ID-SafetyTAG.html ..
7.60 лв
Флашер MATRIX ULTRA - най-ярката светлина в своя клас. Комбинира забавен дизайн с голяма използваемост и БЕЗОПАСНОСТ. Превъзходното качество и лесната работа правят този флашер задължителен за всеки собственик на домашни любимци.  Той р..
29.90 лв
Това е нашата страст за създаване на най-висок стандарт за безопасност и качество за Вас и Вашето куче.   LED технология и уникален дизайн позволява този флашер да се вижда от цели 5 километра. Orbiloc Dog Dual издържат на налягане от 100 кг...
54.90 лв
Видимост! Това означава сигурност за кучето и стопанина му. Този флашер за кучета свети в два цвята, което удвоява сигурността. Устройството е с универсално закопчаване, което го прави широко използваем, може да се използва от деца, колоездачи, скиор..
7.90 лв
Два режима: мигане и непрекъснат Изработено от пластмаса Отделение за адрес Силни светоизлъчващи диоди Включени батерии Размер: 4.5 х 3 см. ..
6.70 лв
мигаща светлина, червено, синьо и бяло метал с карабинер кука за предотвратяване усукване включва един комплект резервни батерии 20часа мигаща светлина Производител:   Повече информация за продукта:http://www.trixie.de/en/..
8.20 лв
Този идентификатор съдържа два продукта в един. От една страна адресник и от друга осигурително сигнализиращо устройство с активна светлина, даващо сигурност на кучето и стопанина му по време на разходка в тъмната част на денонощието. Техническа хар..
5.60 лв