Категории

Сухи млека,каши и биберони

Сухи млека,каши и биберони

Сухи млека и каши

Показване:
Подреждане по:
Kомплект за кърмене-съдържа: бутилка, четка, 4 резервни биберона + 1 капачка. ..
11.50 лв
Биберон за хранене на малки кученца,котенца и дребни животни с почистваща четка и резервен накрайник. Вместимост 57мл. ..
8.60 лв
Комплект за кърмене Beaphar, бутилка, четка, 4 резервни биберона + 1 капачка. Подходящ за кучета, котки и дребни животни. ..
11.50 лв
Индивидуални биберони, които могат да се използват за подмяна на бибероните от комплекта за грижи Beaphar. ..
8.20 лв
Специално формулиран при: • Осиротели животни • Многобройно кучило, което майката не може да изхрани • Като помощно средство за отбиване • Болни или оздравяващи домашни любимци • Подходящо също за бременни  През 2018 г марката млека за д..
20.30 лв
Сухо мляко за кученца, което можа да се използва като пълноценна храна за осиротели кученца от раждането до 35 дневна възраст. Puppy Milk може да се използва, като допълнително мляко, заместваща храната на новородени, многобройни кучила, отбити ку..
12.60 лв
Биберон за хранене на малки кученца,котенца и дребни животни. Вместимост 57 мл. Производител:   Повече информация за продукта:http://www.camon.it/en/Prodotti/Utility/Accessories/Milk-bottle.html ..
3.50 лв
Биберон за хранене на малки кученца,котета,дребни животни,заедно с четка за почистване и два допълнителни накрайника. Вместимост 57 мл. Производител:   Повече информация за продукта:http://www.camon.it/en/Prodotti/Utility/Accessori..
6.90 лв
-За ръчно хранене на кученца, котенца, дребни животни, влечуги и птици. -осигурява безопасен и лесен начин за даване на течни смеси, храни или лекарства за вашите домашни любимци. -различни конуси за различни видове смеси. Производител: &..
12.10 лв
Съдържащите се в препарата антитела от кокоши яйца (яйчни имуноглобулини) се прилагат за стимулиране на имуннта система на тялото както следва:  При женски кучета - майки:  За повишаване на жизнеността и стимулиране на производството на в..
72.60 лв
Съдържа всички необходими хранителни вещества, витамини, минерали, микроелементи, и влакнини за отглеждане на здраво кученце от 3-4 седмица Хранителна добавка за малки кученца. Welpenbrei на Canina® спомага за отглеждането на Вашето кученц..
25.20 лв
Кратко описание: - захранват се с нея от третата седмица, с цел да се подпомогне здравословния растеж и отглеждането - оптимална комбинация от хранителни и балансиращи вещества  - високо съдържание на витамини, минерали и микроелементи доба..
24.00 лв
Заместител на майчиното мляко за малки кученца от първият ден. - за изхранване на кученца без майка  - при недостатъчно мляко на кучката  - при голямо котило  - за подготовка и по време на лaктацията  - добав..
19.00 лв
Заместител на майчиното мляко за малки кученца от 1вият ден. - за изхранване на кученца без майка - - при недостатъчно мляко на кучката - - при голямо котило - - за подготовка и по време на лaктацията - - добавка за работни и развъдн..
36.20 лв
Снабдява бебешкия организъм с всички необходими вещества, които само майчиното мляко може да осигури. Замества майчиното мляко. Дава допълнителна сила на животното в периода на кърмене. Подходящо също така за възрастни кучета или такива с отслабена и..
29.80 лв
Пълен комплект, който включва бутилка за хранене,резервни дюзи и четка за почистване. Полупрозрачната пластмаса ви позволява да проверите нивото на млякото.За да използвате бутилката правилно, трябва да се пробие гумения накрайник с гореща ..
9.50 лв
Сухо мляко за отглеждане на кученца без майки с ниско съдържание на лактоза (максимум 25%) и със специални стабилизиращи червата пробиотични култури. Състав: Суров протеин (26%), влакнини (0,5%), калций (1%), калий (0,50%), магнезий (0,10%)..
28.90 лв
HAPPY DOG БЕБЕШКА КАША/МЮСЛИ С МИНИ ГРАНУЛИ/ ЗА ЗАХРАНВАНЕ - С ПИЛЕШКО, ГОВЕЖДО,ЗЕЛЕНЧУЦИ И БИЛКИ ОТ 4-ТА СЕДМИЦА  За кученца от всички породи от 4-та седмица. Балансирано снабдяване с хранителни вещества. Висококачествени протеини Nat..
79.90 лв
HAPPY DOG БЕБЕШКА КАША/МЮСЛИ С МИНИ ГРАНУЛИ/ ЗА ЗАХРАНВАНЕ - С ПИЛЕШКО, ГОВЕЖДО,ЗЕЛЕНЧУЦИ И БИЛКИ ОТ 4-ТА СЕДМИЦА  За кученца от всички породи от 4-та седмица. Балансирано снабдяване с хранителни вещества. Висококачествени протеини Nat..
39.95 лв
Пълноценно мляко за новородени кученца богато на високосмилаеми протеини, изключително от млечен произход, осигуряващи превъзходна храносмилателна ефективност, чрез осигуряване на незаменими мастни киселини, при отсъствие на скорбяла, поради лошото и..
40.50 лв
3бр. накрайници (различна големина) Разграфен дозатор Мерителна скала на бутилката Контролиране на притока посредством завъртане на пръстена ..
8.90 лв
Изкуствен млечна храна за кучета,котки и дребни животни. Oropharma Pet Milk е заместител на млякото под формата на прах, състава на който е много сходен с майчиното мляко. Pet мляко е особено подходящо за кучета без майка, за кученца като допълн..
40.10 лв