Категории

Dog Chow

Dog Chow
Показване:
Подреждане по:
100% пълноценна и балансирана храна за кученца от едри породиКученцата от едри породи (такива с тегло над 25kg в зряла възраст) имат специфични хранителни нужди. DOG CHOW Puppy Large Breed отговаря отлично на нуждите на едрите кученца в най-важните о..
78.00 лв
Dog Chow Puppy с пиле и ориз Кученцата растат и се развиват много бързо, за това се нуждаят от до 2 пъти повече хранителни вещества от кучетата в зряла възраст. DOG CHOW Puppy с Пиле и Ориз е специално формулирана, за да отговори на нуждите на ваш..
78.00 лв
100% пълноценна и балансирана храна за кучета В опаковки от 15kg. Специално разработена за активните и работещи кучета, с 30% протеини, 16% мазнини, 23 витамина и минерала. За здрави кости, стави и зъби: съдържа подходяща комбинация от калци..
68.00 лв
100% пълноценна и балансирана храна за кучета С висококачествено пилешко и ориз, DOG CHOW Adult е пълноценна храна за кучета с нормална активност. Осигурява подходящ баланс на хранителните вещества за поддържане на здрави кости, стави и зъби, какт..
66.00 лв
Както хората, така и кучетата могат да бъдат чувствителни към някои от компонентите в храната. DOG CHOW Adult ® Sensitive е специално проектирана за кучета, чиито стомаси са малко по-деликатни,и чувствителни. Мастни киселини Омега 3 и 6, за да зап..
78.00 лв
Има кучета с тенденция да наддават на тегло. DOG CHOW Adult Light ® съдържа 33% по-малко мазнини, отколкото формулата на останалите храни, така че можете да бъдете сигурни, че вашето куче получава всички хранителни вещества, от които се нуждае, за да..
75.89 лв
Вашeto по-възрастно куче все още обича да излезе навън и света. DOG CHOW ® Mature Adult съдържа специални комбинации от компоненти, от които се нуждае, за да остане в топ форма днес и утре. Балансирана комбинация от протеини и мазнини, допринася з..
66.00 лв