Категории

Системи и аксесоари за къпане

Системи и аксесоари за къпане
Показване:
Подреждане по:
Превърнете къпането на Вашето куче в приятно и отпускащо занимание с новата ваната за куче - Dog Splash от Ferplast. Предлага се в два цвята, направена от усилена пластмаса със силиконов резервоар, оборудвана със стабилни крачета. Благодарение на ..
129.85 лв
Нежно масажира и едновременно дозира равномерно шампоан Подходяща за всички породи кучета Удобен захват Размери: Ø10см. ..
19.00 лв
Бърз и лесен начин да изкъпете домащния си любимец. Комплекта съдържа всичко необходимо за свързване на системата за къпане към домашния душ или чешма. В ръкохватката е вграден контейнер за шампоан и бутон, определящ силата на водната струя и ..
139.00 лв
Нашият умен Oster ™ Paw Cleaner е всичко, което може да направи дори и най-мръсните лапи блестящи. Умният компактен дизайн създава универсален 5-в-1 инструмент, който е лесен за използване у дома или навън. Не само можете да почистите лапите до съвър..
32.50 лв
..
19.00 лв
Нашата Brush Premium за къпане е най-добрият начин да изкъпете вашия домашен любимец , като масажирате и сапунисвате в дълбочина. С иновативния лесен начин посредвством освобождаващ бутон  банята ще се превърне в удоволствие! Просто се изсипва &..
19.00 лв