Категории

Tewua

Tewua
Показване:
Подреждане по:
Шампоан със сладки и нежни нотки, с отлични овлажняващи агенти,вдъхновени от световните аромати, който ги прави униклен продукт с отлично качество. С аромат на хрупкав захарен памук. Създаден с хидратиращи агенти с овлажняващи свойства, които п..
18.60 лв
Шампоан със сладки и нежни нотки, с отлични овлажняващи агенти,вдъхновени от световните аромати, който ги прави униклен продукт с отлично качество. С аромат на карамел. Създаден с хидратиращи агенти с овлажняващи свойства, които предпазват..
18.60 лв
Шампоан със сладки и нежни нотки, с отлични овлажняващи агенти,вдъхновени от световните аромати, който ги прави униклен продукт с отлично качество. С аромат на женско биле. Създаден с хидратиращи агенти с овлажняващи свойства, които предпа..
18.60 лв
Шампоан със сладки и нежни нотки, с отлични овлажняващи агенти,вдъхновени от световните аромати, който ги прави униклен продукт с отлично качество. С аромат на ванилия и канела. Създаден с хидратиращи агенти с овлажняващи свойства, които п..
18.60 лв
Шампоан със сладки и нежни нотки, с отлични овлажняващи агенти,вдъхновени от световните аромати, който ги прави униклен продукт с отлично качество. С аромат на йогурт и череши. Създаден с хидратиращи агенти с овлажняващи свойства, които пр..
18.60 лв
Шампоан със сладки и нежни нотки, с отлични овлажняващи агенти,вдъхновени от световните аромати, униклен продукт с отлично качество. С аромат на бял шпколад и кокос. Създаден с хидратиращи агенти с овлажняващи свойства, които предпазв..
18.60 лв
Шампоан за сухо почистване,без намокряне с вода. Бърза и лесна употреба. Без вода и изплакване. Укрепва косъма и придава блясък. Прави козината лъскава и мека. Премахва неприятните миризми.   ..
21.80 лв
Специално формулиран кучета с черна или тъмна козина. Подходящ за всички видове и дължини на косъма. Прави козината лъскава и копринено мека. Листата на палто много лъскава, копринено мека.Премахва неприятните миризми и отделя делик..
13.80 лв
Специално разработен за кучета с бяла и твърда козина. Формулиран на основата на растителни екстракти. Премахва неприятните миризми, хидратира и почиства оставяйки деликатен аромат. Лесен за изплакване. ..
20.40 лв
Специално разработен дезодориращ и освежителен шампоан. Формулиран на основата на растителни екстракти. Премахва неприятните миризми, хидратира и почиства оставяйки деликатен аромат. Лесен за изплакване. ..
20.40 лв
Специално разработен за кучета със златист цвят на козината. Формулиран на основата на растителни екстракти. Премахва неприятните миризми, хидратира и почиства оставяйки деликатен аромат. Лесен за изплакване. ..
20.40 лв
Специално разработен за дългокосмести кучета. Предотвратява заплитането. Премахва неприятните миризми и нежно почиства. Лесен за изплакване. Прави козината обемна и копринено мека. ..
13.80 лв
Специално формулиран за кучета със средна дължина на косъма. Премахва неприятните миризми и нежно почиства. Лесен за изплакване. Прави козината мека, блестяща и лесна за разресване. ..
13.80 лв
Специално разработен за кучета със суха кожа и козина. Формулиран на основата на растителни екстракти. Премахва неприятните миризми, хидратира и почиства оставяйки деликатен аромат. Лесен за изплакване. ..
20.40 лв
Идеален за малки кученца. Балансирана формула за всички видове козина. Хипоалергенен, неутрализира неприятните миризми и нежно почиства. Лесно изплакване. Прави козината обемна, копринено мека и лесна за разресване. ..
13.80 лв
Специално разработен за кучета с червено или златисто кафява козина. Формулиран на основата на растителни екстракти. Премахва неприятните миризми и почиства оставяйки деликатен аромат. Лесен за изплакване. ..
20.40 лв
Специално разработен антисептичен и освежителен шампоан. Формулиран на основата на растителни екстракти. Премахва неприятните миризми, хидратира и почиства оставяйки деликатен аромат. Лесен за изплакване. ..
20.40 лв
Специално разработен за суха и безжизнена кожа и козина, както и за след прекарано заболяване. Естественото действие на зелена глина помага кожата тя да се пречисти, насърчава регенерацията. Премахва неприятните миризми, хидратира и почи..
20.40 лв
Идеален за кучета с твърда козина като териери, бобтейл, бувиер и други. Прави козината плътна и подхранена. Премахва досадинте миризми и излъчва деликатен аромат. Леснен за изплакване. ..
13.80 лв
Специално формулиран като помощно средство за борба с паразитни инфекции от бълхи и кърлежи. Съдържа масло от чаено дърво, добре познат с неговото антибактериално, противогъбично, антисептично действие. Лесен за изплакване  ..
27.00 лв
Специално разработен за кучета с бяла козина. Формулиран на основата на растителни екстракти. Премахва неприятните миризми, хидратира и почиства оставяйки деликатен аромат. Лесен за изплакване. ..
13.80 лв