Категории

Ingenya

Ingenya
Показване:
Подреждане по:
Създаден за кучета със себорея и пърхот. Деликатно премахва пърхота и замърсяванията от кожата и козината на кучето. Премахва и контролира миризмите, овлажнява и подхранва сухата кожа, като възвръща натуралната и еластичност. Съдържа екст..
27.90 лв
Почистваща мека пяна, подходяща за честа употреба. Благодарение на невероятните си почистващи качества, този продукт се справя с всякакъв вид замърсявания. Подходящ за всякакви породи и различни видове козина. Пяната има и качества на балсам, спомага..
27.90 лв
Специален шампоан за дълга козина ( повече от 6 см.). Благодарение на специалните активни съставки, шампоанът подхранва и възстановява дългата козина. Съдържа масло от жожоба за омекотяване и блясък, растителен колаген за еластичност на кози..
27.90 лв
Ingenya е професионална серия козметика за кучета и котки Изключително деликатен продукт, съдържа мед, слез и лайка (омекотяват и успокояват, идеални за чувствителна кожа) Нежно измиване на козината на малки кученца от всякакви породи П..
27.90 лв
Шампоанът INGENYA е обогатен с избраните повърхностно-активни съставки, като кокос и сорбитол, за да се постигне нежно почистане без да се засягат защитните мазнини на кожата и козината. Масло от чаено дърво и прополис, осъществяват невероятно д..
27.90 лв
Лосион- шампоан, който почиства всякакъв вид козина без изплакване. За бързо и пълно почистване на козината на кучета, които не обичат вода. За бързо почистване на лапи или други мръсни части, без къпане. Продукта прави козината свежа, чис..
27.90 лв
Шампоан специално създаден за мазна кожа. За породи кучета с дълбоки гънки на кожата, като булдози, мопс, шар пей и др. За кучета с леки заболявания на кожата, като мокро себорея, малки корички, микози и др. Успокоява сърбежи и раздразнени..
27.90 лв
Ingenya е професионална серия козметика за кучета и котки Избелващ шампоан, който дълбоко почиства и предотвратява пожълтяването на бялата козина Невероятно бляскав продукт, който щади козината и кожата на домашния ви любимец Подходящ з..
27.90 лв
Ingenya е професионална серия козметика за кучета и котки Изравнява цвета на козината, прави я блестяща и искрящо черна Видим ефект, след 2-3 измивания След като изсъхне на третираното мястото не остават следи и петна Пяната се нанася..
27.90 лв
Този шампоан от сериата на  INGENYA заздравява и подхранва и в същото време почиства козината. Копринените протеини създават възстановяваща функция на кожата и предлага незабавното увеличаване на обема и в същото време поддържа кератиновата стру..
27.90 лв
Повърхностно активните вещества, използвани за производството на този шампоан са направени на основата на растителни екстракти и са напълно натурални. Функционалните съставки създават невероятен почистващ, защитен и релаксиращ ефект, благодарение на ..
27.90 лв