Категории

Hery

Hery
Показване:
Подреждане по:
WHITE COAT DRY SHAMPOO Сух шампоан за бяла козина. На основата на натурални пудри с растителен произход. По естествен начин  абсорбира натрупаната прах, частици мръсотия и влага. Изключително подходящ за светла козина. Не съдържа избелващи вещ..
39.05 лв
SHORT COAT LOTION Лосион за къс косъм,без отмиване На колагенова основа  за нежно почистване, без отмиване. Придава приятен аромат на почистената козина. Идеална възможност за почистване между две къпания, особено по време на разходка. &n..
39.90 лв
Балсам за кучета скъс косъм. С подсилващо действие за косъма. Натуралният екстракт от червени морски водорасли подсилва и действа върху  липидния слой, защитаващ косъма. Подхранва по специфичен начин, оставяйки косъма блестящ, копринен и лъскав..
18.90 лв
SENSITIVE SKIN SHAMPOO Шампоан за чувствителна кожа Нежно почиства в дълбочина кучешката козина. Изключитлената му рН балансирана формула на базата на масло от розово дърво , с неговите успокояващи и омекотяващи агенти, помага да се намали сърбежа,..
49.80 лв
Шампоан за чувствителна кожа. Нежно почиства в дълбочина кучешката козина. Изключителната му рН балансирана формула на базата на масло от розово дърво , с неговите успокояващи и омекотяващи агенти, помага да се намали сърбежа, пърхота и контролира с..
18.90 лв
  Шампоан за прасковена и кафява козина. Нежно почиства в дълбочина кучешката козина. Изключителната рН балансирана формула е на основата на кафяви морски водорасли, подпомага за засилването на интензивността на естествения цвят на прасковен..
17.40 лв
С нежно почистващо в дълбочина действие върху косъма. Изключителната рН балансирана формула е на основата на чисто масло от жожоба обогатено с витамин Е, за подхранване и защита, оставяйки козината мека и копринена.  Активна съставка: масл..
18.90 лв
С нежно почистващо действие в дълбочина. Изключителната рН балансирана формула е изградена върху растителни масла. Това придава блясък и копринен вид на косъма. Активна съставка : протеини 0.8% ..
15.30 лв
На колагенова основа за нежно почистване без отмиване. Придава приятен аромат на почистената козина. Идеална възможност за почистване между две къпания особено по време на разходка.  Активна съставка: колаген Описание: Продуктите за к..
16.15 лв
На основата на натурални пудри с растителен произход. По естествен начин абсорбира натрупаната прах, частици мръсотия и влага.  Изключително подходящ за светла козина. Не съдържа избелващи вещества, не изсушава и не дразни кожата. Може да ..
25.65 лв
Нежно почиства в дълбочина кучешката козина.  Неговата рН концентрирана и балансирана формула, обогатена с глицерин подсилва бялата козина.  Защитава я с необходимата грижа за кожата. Този мек шампоан не съдържа избелващи вещест..
18.90 лв
На основата на колаген за сухо почистване без отмиване. Придава приятен аромат. Идеален за използване между две къпания и след разходка. Активна съставка: Колаген Описание: Продуктите за кучета Hery са създадени под стриктен ветери..
16.60 лв
Лосион за черна козина без отмиване. На базата на колаген за нежно почистване без отмиване. Придава приятен аромат на козината. Идеален за употреба между две къпания и след разходка. Aктивна съставка: колаген Продуктите за кучета Hery са с..
18.10 лв
Шампоан за черна козина. Нежно почиства в дълбочина кучешката козина. Изключителната рН балансирана формула е на основата на кафяви морски водорасли, подпомага за засилването на интензивността на естествения цвят на тъмната козина - черна, сива, ка..
17.60 лв
За сухо почистване с нежно действие. На основа на пудри с растителен произход за естествено абсорбиране на събралата се прах, мръсни частици и влага.  За разлика от пудрата талк не изсушава козината и може да се използва толкова често колкото ..
38.95 лв
Шампоан за черна козина. Нежно почиства в дълбочина кучешката козина. Изключителната рН балансирана формула е на основата на кафяви морски водорасли, подпомага за засилването на интензивността на естествения цвят на тъмната козина - черна, сива, ка..
45.10 лв
Нежно почиства в дълбочина бебешката козина. Изключителната рН балансирана мекаформула е на основата на мед от акация за омекотяване на козината, запазвайки деликтния и баланс. Активна съставка:Мед от акация-0,5% Продуктите за кучета Hery са съз..
42.40 лв
Нежно почиства в дълбочина кучешката козина.  Неговата рН концентрирана и балансирана формула, обогатена с глицерин подсилва бялата козина.  Защитава я с необходимата грижа за кожата. Този мек шампоан не съдържа избелващи вещес..
40.95 лв
За сухо почистване с нежно действие. На основа на пудри с растителен произход за естествено абсорбиране на събралата се прах, мръсни частици и влага.  За разлика от пудрата талк не изсушава козината и може да се използва толкова често колк..
38.95 лв
С нежно почистващо действие в дълбочина. Изключителната рН балансирана формула е изградена върху растителни масла. Това придава блясък и копринен вид на косъма. Активна съставка : протеини 0.8% ..
36.70 лв