Категории

Double K

Double K
Показване:
Подреждане по:
ALPHA WHITE е дълбокопочистващ, балсамиращ шампоан, който е перфектен избор за дълбоко, но нежно почистване на животни с бяла козина или петна. Премахва пожълтяването. Дезодорира. Оставя козината лъскава. Дълготрайният ефект оставя животните да изгле..
42.00 лв
AROMATIC е натурален и без пестициди. Отличен шампоан за летни кожни проблеми. Съдържа безопасен и мощен бленд от растителни съставки, включително масла от цитронела, пенироял, евкалипт и кедрово дърво. Уникалният аромат елиминира миризми, дори много..
35.30 лв
DINAMIC DUO комбинира обогатен шампоан с балсам, за да се скъси времето за къпане! Няма нужда от допълнително балсам и отмиване. Формулата е подсилена с пантенол, алое и витамин Е. Прониква добре и се отмива лесно, като козината става лесна за ресане..
34.40 лв
EMERALD BLACK шампоан почиства, балсамира и обогатява цвета на черна или тъмна козина. Премахва червените тонове, ръждивия нюанс и избледняването от слънцето. Дезодорира и оставя козината лъскава. Предоставя дълготрайни резултати, а кучетата се чувст..
42.20 лв
EUCA-LEUCA-LIME е натурален шампоан за летните проблеми и заздравява кожата. Специалната формула съдържа евкалипт и лимонин за ефективност и масло от чаено дърво за успокояване на раздразнена, ухапана кожа. Невероятен цитрусов аромат.   РА..
41.70 лв
HYPO PLUS е хипоалергенен шампоан, който е нежен, обогатен и невероятен! Почиства дълбоко всички видове козина и е особено подходящ за котенца, кученца или чувствителна кожа. HYPO PLUS няма аромат, изцяло натурален е, с pH за животни. Специалната фор..
41.70 лв
ULTIMATE е перфектен шампоан за най-много видове козина. Постигатe BOB резултати чрез отличния ефект за обем и лъскавина. Този шампоан също така почиства дълбоко много мръсни и миризливи животни и премахва оцветяването. Богатата на овлажнители и емол..
46.80 лв