Категории

Croci

Croci
Показване:
Подреждане по:
Сух шампоан във вид на пяна. Сложете от пяната на ръцете си Нанесете на козината на животното и втрийте Оставете да попие и изсъхне Изчеткайте ..
14.90 лв
..
7.80 лв
Специално направен шампоан за кучета от дребни породи с дълъг косъм. Той подхранва и придава на козината естествен блясък и я прави лесна за разресване. ..
7.80 лв
Специално създаден шампоан за кучета от едри породи с дълъг и среден косъм. Придава на козината обем , блясък, здравина и набавя всички необходими витамини за нейния растеж. Правия лесна за разресване и подстригване. ..
8.60 лв
..
7.80 лв
..
7.80 лв
Деликатната кожа и козина на вашето кученцe изисква специално внимание. Този шампоан със специална формула малки кучета е изключително нежен и не предизвиква раздразнение на очите.  Деликатната кожа и козина на вашето куче изис..
7.80 лв
Шампоан и балсам с масло от норка, той регулира омазняването,поддържа баланса на кожата и прави козината сияйна , гладка и мека. ..
7.80 лв
..
7.80 лв
Шампоан специално направен за да поддържа черният цвят на козината. Подпомага за лесното и разресване и подстригване. ..
7.80 лв
..
7.80 лв
Новият шампоан на Croci е  специално формулиран за кучета с чувствителна и алергична кожа. Прави козината мека, гладка и лесна за разресване и подстригване. ..
7.80 лв
..
7.80 лв
..
9.60 лв
Успокояващ шампоан, подходящ за използване , след  дълго пътуване,стресови ситуации и т.н. Съдържа лавандула,бадемово масло и валериан, които подпомагат отпускането на вашия домашен любимец. ..
7.80 лв
Сух шампоан-пудра за нежно почистване на козината на кучета и котки. 200 грама.   ..
11.00 лв
Съдържа чаено дърво и естествени антипаразитни вещества. Облекчава сърбежите и раздразнената кожа. Прави кожата на кучето неприятна за кърлежи и бълхи. Начин на употреба: разтъркайте, за да достигне до кожата. Масажирайте козината с ръце и четка ..
5.00 лв
Специално разработеният шампоан на Croci предпазва от вредните  UV лъчи на слънцето през летните месеци. Обогатен е с екстракт от орехово масло. ..
7.80 лв