Категории

Artero

Artero
Показване:
Подреждане по:
Специално създаден за малки кучета. Подходящ за всички породи. Много лека формула, подходяща и за кучета с чувствителна кожа. Нежната природа на този шампоан (базиран на растителни тензоактивни агенти) го прави деликатно почистващ, без да изс..
18.60 лв
Новият шампоан Relax е хипоалергенен и особено подходящ за чувствителна и деликатна кожа. Препоръчва се и за след стрипинг. Естествените му съставки го правят подходящ за всякакви породи. ..
24.80 лв
Много ефективен шампоан за премахване на кърлежи и бълхи по време на къпане. Изключителната формула съдържа репеленти за кърлежи и бълхи и те не могат да се прикачат върху кожата и козината. Има репелентен ефект и срещу комари. Съдържа екстракти,..
22.80 лв
Лесен за прилагане, този шампоан почиства козината лесно и чрез своите активни съставки прави козината по-светла или по-тъмна – в зависимост от нейния естествен цвят – като я оставя ярка и лъскава. Нежен към козината, шампоанът е идеален за чест..
19.80 лв
Идеален шампоан за дългокосмести породи (Yorkshire, Ласа Apso, Maltere, Афганистанска хрътка и т.н.) Много мек шампоан с леко действие. Подхранва козината и я овлажнява, а съдържащото се масло помага за възстановяване на компонентите и нормал..
18.60 лв
Нежен към козината, шампоанът е идеален за честа употреба и за кучета с чуствителна кожа. Антисептичните му съставки имат релаксиращ ефект върху козината и действат като балсам. Комплексът от витамини подхранва козината в дълбочина, като укрепва к..
28.00 лв
Специален сух шампоан за периодите между къпанията. Лесен за приложение, този шампоан абсорбира мазнината и мръсотията върху козината, като прави козината мека, чиста и ароматна. Разклатете преди употреба, напръскайте върху суха козина и втрийт..
26.50 лв