Категории

Био продукти

Био продукти
Показване:
Подреждане по:
Репелентен нашийник Veto Pure Bio Collar e произведен в Холандия от Beaphar B.V. Грижи се за домашните любимци, използвайки натурални масла. След поставянето му тези масла се разпространяват по кожата и козината на животното. Благодаре..
9.20 лв
Репелентните капки на Beaphar – Veto Pure Bio Spot On Dog за кучета от средни породи, предпазват четириногите приятели между 15 и 30 кг от външни паразити. Това е абсолютно натурална защита срещу бълхи, комари, кърлежи и други насекоми, коя..
16.90 лв
Беафар Био СПОТ ОН защита от бълхи и кърлежи е предназначен за кучета над 12 седмици и предлага ефективна защита срещу вредители. Комбинацията от активни вещества предпазва от кърлежи и бълхи и освен това притежава свойства за поддържане на..
14.70 лв
Противопаразитен натурален нашийник за малки и средни породи - 38 см. ..
12.60 лв
..
13.60 лв
100% NATURAL REPELLENT LINE - без химични медикаменти ,изцяло на билкова основа. ..
27.30 лв
..
6.00 лв
..
27.30 лв
Натуралния  Bio Spot On Spray се грижи за Вашия домашен любимец, използвайки натурални масла. След използването на  спрея, тези масла ще се разпространят по кожата и козината на Вашия любимец. Продължителното използване на нашийника осигуря..
13.00 лв
Beaphar Veto Pure Spot On защита от бълхи и кърлежи, предназначен за кучета над 12 седмици, предлага ефективна защита срещу вредители. Комбинацията от активни вещества предпазва от кърлежи и бълхи и освен това притежава свойства за поддържане на..
17.80 лв
Репелентни антипаразитни пипети за малки кученца Vetopure са ефективни срещу бълхи, кърлежи и комари, и са специално разработени да предпазват животните от паразити. Те съдържат екстракт от Маргоза (Neem), който е добре познат съ..
15.50 лв
Защитното действие на Defensor® Eco се основава на свойствата, които някои етерични масла ( здравец, лимонена трева, розмарин ) проявяват чрез изпаряване: на практика се установява бариерен ефект, който възпрепятства действието на тези насекоми спрям..
21.00 лв
Препарат за обновяване на биоактивния нашийник Bio Schutz Halsband Употреба: Противопаразитната каишка Bio Schutz се сваля, развива и Petvital - Nachpräparierung се накапва от вътрешната страна докато каишката не може да поема повече ..
15.30 лв
Неотровен спрей за защита срещу паразити - Безвреден дори и при директно приложение върху животното - Дихателните пътища и хобота на насекомото се запушват, така че се прекратява достъпа на храна и кислород. Същевременно насекомото с..
16.20 лв
PETVITAL® BIO-SCHUTZ-HALSBAND 35cm - естествено оръжие срещу всички видове паразити. Petvital - Bio Schutz Halsband действа на базата на естествени масла. Поради тази причина може да се използва и при млади животни. Предпазва най-малко 3 месеца от па..
19.40 лв
PETVITAL® BIO-SCHUTZ-HALSBAND 65cm - естествено оръжие срещу всички видове паразити. Petvital - Bio Schutz Halsband действа на базата на естествени масла. Поради тази причина може да се използва и при млади животни. Предпазва най-малко 3 месеца от па..
21.00 лв
Clean Kill е инсектицид от ново поколение с патентова микрокапсулирана формула. С изключителната си ефективност Clean Kill осигурява защита на помещения, страдащи от сериозно нападение от инсекти, както и на открити площи.   Безопасен за т..
21.00 лв
Подходяща за кучета над 10 кг. Ефективна на базата на натурални масла Напълно безвредна за подрастващи кученца Безвредна за деца и бременни Предпазва за 2 месеца Размер: 60см. ..
16.90 лв
Подходящ за кучета и котки Специална комбинация от етерични масла (масло от ароматно Канадско растение, глицерин и овесени амино-киселини) Създава предпазващ ефект върху козината Има успокояващо и почистващо действие в..
34.20 лв
Подходящи за кучета до 10 кг. Подходящи за бебета кучета, възрастни и подрастващи кучета, бременни и кърмещи Напълно безопасни за деца и възрастни контактуващи с кучето Съдържат: Етерични масла, комбинация от масло от жожоба, масло от баде..
31.40 лв
Подходящи за кучета над 10кг Подходящи за бебета кучета, възрастни и подрастващи кучета, бременни и кърмещи Напълно безопасни за деца и възрастни контактуващи с кучето Съдържат: Етерични масла, комбинация от масло от жожоба, масло от ..
32.40 лв
Този малък електронен уред, под формата на медальон може да бъде прикрепен към нашийника или повода и е идеалното решение Вашето куче да бъде предпазено от кърлежи и бълхи, по напълно екологичен начин и без противопоказания от всякакъв вид. Напъл..
49.00 лв
Този малък електронен уред е идеалното решение да предпазите Вашето дете от кърлежи  по време на дейности на открито, разходки, пикници или на детската площадка, по един напълно екологичен начин и без никакви противопоказания.  Напълно н..
49.00 лв