Категории

Препарати за привличане и отблъскване

Препарати за привличане и отблъскване
Показване:
Подреждане по:
Това е най-ефективният начин за домашно обучение на кученца. Напръскайте мястото, където кученцето трябва да ходи в тоалетна, със спрея 8 в 1 Puppy Trainer и оставете да го подуши. Специалният аромат на трева на спрея привлича кученцет..
13.90 лв
Спрей за предпазване от нагризване на килими, обувки, мебели и др.   Излъчва неприятен за кучето мирис. Напръсква се мястото от растояние около 20 см. в продължение на 3 дни и това гарантира, че кучето ще стои далече в продължение на 1 ..
13.00 лв
Натурални, безопасни и с грижа за домашните любимци и природата!   Обща информация: Както ние, така и животните могат да изпитват страх, безпокойство, нервност. Стресовите ситуации могат да предизвикат промяна в поведението на домашните..
17.00 лв
Beaphar  No Love – спрей за разгонени женски кучета. Той неутрализира мириса на женските кучета в период на разгонване, и така те не биват преследвани от мъжките. Той не влияе на хормоналния цикъл или на плодовитостта на женското куче. Използван..
11.20 лв
Препарат,отблъскващ домашния любимец на разстояние от предметите,които не трябва да хапе,цапа и драска. ..
11.50 лв
Отблъскващ препарат-концентрат. За външна и вътрешна употреба Не се отмива при валене на дъжд Отблъсква кучета и котки далеч от третираните области Достатъчен за 100 м² (10л.) готов за използване разтвор Инструкци..
17.50 лв
Задържа кучетата и котките надалеч от третираните места За външна и вътрешна употреба ..
28.90 лв
Спрей за приучаване на малкото куче към извършване на своите естествени нужди на строго определени места. Лесен и ефективен начин да научите Вашето кученце къде да се изходи. Комбинирайте със памперс-пелени и лакомста- награди при обучението..
9.80 лв
Спреят отстранява атрактивните за мъжкото куче миризми от разгонената женска. ..
12.25 лв
За коригиране на поведението на кучета и котки в дома. Този спрей съдържа безопасна субстанция, което е неприятна за котките, и вашият домашен любимец избягва да драска и дъвче местата ,напръскани с Pet Behave. ..
22.60 лв
Излъчва неприятна за кучето и котето миризма и те избягват тези места. След няколко приложения кучетата и котките се научават да не ходят там. САМО за открити площи, като тревни площи, цветя и алеи.  ..
22.60 лв
Crystals са предназначени да предпазват места извън дома от нежелани посещения на котки и кучета. Те бавно излъчват силен аромат, който е неприятен за котки и кучета. След няколко седмици животните ще отбягват тези места. Те могат да бъдат използвани..
18.90 лв
Този продукт е специално разработен да помогне на вашето куче да ходи по нужда на място избрано от вас. С използването му вашето куче бързо и лесно ще си изгради нужните хигиенни навици. Употреба: Капнете няколко капки на желаното място и пуснете..
15.10 лв
Спрей за предпазване от дъвчене  Този бързодействащ спрей с локално действие не дава на домашните любимци да дъвчат или хапят. Bitter Taste TM съдържа специална съставка, известна като най-горчивото вещество, познато на човека и пре..
36.00 лв
Препарат,отблъскващ домашния любимец на разстояние от предметите,които не трябва да хапе,цапа и драска. ..
10.50 лв
Отблъскващ препарат под формата на спрей - подходящ за вътрешна употреба Отличен репелент за кучета и котки Отблъсква от нежеланите зони Безвреден за хора и животни Без остатъци от петна Дълъг п..
15.70 лв
Отблъскващ препарат под формата на спрей - подходящ за вътрешна употреба Отличен репелент за кучета и котки Отблъсква от нежелани зони Безвреден за хора и животни Без остатъци от петна Дълъг пер..
18.70 лв
Тези капки ще помогнат на Вашето кученце да се облекчава на желаното от Вас място .Поставете памперса или къс хартия там където искате кучето да ходи по нужда,капнете 2-4 капки и му позволете да помирише.Това ще стане желаното място за облекчаване. ..
11.60 лв
Отблъскващ препарат под формата на гел. Подходящ за двора и градината. Начин на употреба:  Наръсете около мястото ,кадето не желаете да ходи Вашия любимец. В продължение на 3-4 дни, поне 2 седмици, за да свикне. Напъл..
18.90 лв
- Защитава женско куче от тормоз от кучета по време на разгонване - За външно приложение  - влиза в сила незабавно, например когато излиза на изложби, в присъствието на мъжки кучета  - Може да се комбинира отлично с Dog-Stop Forte ..
23.80 лв
ADAPTIL® : Dog Appeasing Pheromone (D.A.P.®) - Кучешки успокояващ феромон Adaptil е синтетичен еквивалент на феромона, секретиран от кучките,за да успокоят техните малки при контакт. Adaptil помага на кучетата да се справят по-..
58.20 лв
ADAPTIL® : Dog Appeasing Pheromone (D.A.P.®) - Кучешки успокояващ феромон Adaptil е синтетичен еквивалент на феромона, секретиран от кучките,за да успокоят техните малки при контакт. Adaptil помага на кучетата да се справят по-..
40.60 лв
ADAPTIL® : Dog Appeasing Pheromone (D.A.P.®) - Кучешки успокояващ феромон Adaptil е синтетичен еквивалент на феромона, секретиран от кучките,за да успокоят техните малки при контакт. Adaptil помага на кучетата да се справят по-..
37.50 лв
 С ЕНЕРГИЗИРАНА ВОДА • БЕЗ PETROLATUM (вазелин ) • БЕЗ PARABENS (консерванти на основата на парахидроксибензоати или естери на парахидроксибензоена киселина) • БЕЗ изкуствени оцветители, консерванти и парфюми Специално разр..
15.60 лв
С ЕНЕРГИЗИРАНА ВОДА • БЕЗ PETROLATUM (вазелин ) • БЕЗ PARABENS (консерванти на основата на парахидроксибензоати или естери на парахидроксибензоена киселина) • БЕЗ изкуствени оцветители и парфюми Специално разработен продукт с фу..
15.60 лв
Двуфазен препарат, който първо почиства напълно, а после неутрализира миризмата на урина. Остатъчната миризма на цитрус отблъсква домашните любимци и по този начин предотвратява бъдещи инциденти на същото място.  Подходящо за употреба в дома ..
25.20 лв
Репелент. Безвредно, но много ефективно средство за възпиране  дори на най-упоритите котки и кучета. За външна употреба. Ефективен при всякакви метеорологични условия. Действа 1 седмица. Перфектен за използване върху тревни площи, оград..
24.80 лв
Savic Pupy Trainer Spray 200 мл. – спрей за обучение в хигиенни навици на кучета, живеещи в дома   Разклатете добре преди употреба! Поставете памперсна подложка за обучение на пода, но далеч от мястото за хранене. Пръс..
19.90 лв
Спрей за кучета Simple Solution Chew Stopper е решението при проблемно поведение на четириногите. Той е безопасен и ефективно предотвратява желанието на животното да хапе и дъвче мебелите, обувките или някаква друга покъщнина. Спрей за к..
12.80 лв
Държи кучетата и котките далеч от третираните области За вътрешна и външна употреба Предпазва от надраскване и следи от ухапвания на мебели и други предмети  ..
12.80 лв
Репелентът ГЕТ-ОФ желе е предназначен за предпазване на градината и тревните площи от нежелателни посещения на животни и замърсяването им. Държи кучетата и котките далече от зелените площи. Той е ефективен при всякакви климатични условия. Р..
25.10 лв
Stop Indoor - спира кучето и котето от достъп до нежелани места вътре Продукт, който отблъсква кучетата и котките и по този начин ви помага да защитите местата, до които не искате те да имат достъп (растения, дивани и т.н.). Указания за употреб..
20.25 лв
Stop Outdoor - спира кучето от достъп до нежелани места навън Продукт, който отблъсква кучетата и котките и по този начин ви помага да защитите местата, до които не искате те да имат достъп (фасади, огради, растения, кофи за смет и т.н.). Указа..
20.25 лв