Категории

Препарати за привличане и отблъскване

Препарати за привличане и отблъскване
Показване:
Подреждане по:
Продукт, маскиращ сексуалните сигнали, излъчвани от разгонените женски кучета и предпазващ от нежеланото внимание на мъжкарите. Преди излизане навън третирайте гениталната област с малко количество спрей. По-добри резултати се постигат, ако третиране..
10.00 лв
Продукт със силно горчив вкус, отблъскващ кучета и котки от предмети, обект на нежелано хапане, дъвчене и разкъсване – ел. кабели, обувки, мебели и др. Просто напръскайте мястото или предмета с малко количество спрей. Ефектът е с трайност от 2-4 седм..
10.00 лв
Продуктът съдържа вещества с неприятна, отблъскваща кучетата и котките миризма, което позволява да защитим желани от нас обекти /помещения, мебели и др./ от маркиране с урина, замърсяване или унищожаване. Напръскайте избраното от вас място с малко ..
11.00 лв
Гранулиран продукт, съдържащ вещества с неприятна, отблъскваща кучетата и котките миризма, което позволява ефективна защита на цветни или други градински насаждения, саксии, огради и други от замърсяване или унищожаване. 100 g от продукта предпазва п..
12.00 лв
Спрей Simple Solution Yard Odor Away е просто решение за премахване на неприятни миризми на двора като ги неутрализира незабавно. Елиминира миризмата на урина и изпражнения и връща чудесния аромат на природа. Препаратът използва нова спе..
42.00 лв
В комплекта се съдържат продукти, които са от първа необходимост при отглеждането на мъниците: Lactol 250ml - сухо мляко; Puppy Trainer 20ml - за изграждането на нужните хигиенни навици; Junior Paste 100g - за да подсили имунитета, за ..
58.90 лв
За корегиране на поведението на кучета в дома. Този спрей съдържа безопасна субстанция, която вашето куче намира за неприятна и то избягва да драска и дъвче местата напръскани с Pet Behave. Beaphar Pet Behave Spray не съдържа никакви вре..
22.30 лв
Спрей за кучета Simple Solution Chew Stopper е решението при проблемно поведение на четириногите. Той е безопасен и ефективно предотвратява желанието на животното да хапе и дъвче мебелите, обувките или някаква друга покъщнина. Спрей за к..
14.90 лв
Crystals са предназначени да предпазват места извън дома от нежелани посещения на котки и кучета. Те бавно излъчват силен аромат, който е неприятен за котки и кучета. След няколко седмици животните ще отбягват тези места. Те могат да бъдат използвани..
23.00 лв
Излъчва неприятна за кучето и котето миризма и те избягват тези места. След няколко приложения кучетата и котките се научават да не ходят там. САМО за открити площи, като тревни площи, цветя и алеи.  ..
22.60 лв
С ЕНЕРГИЗИРАНА ВОДА • БЕЗ PETROLATUM (вазелин ) • БЕЗ PARABENS (консерванти на основата на парахидроксибензоати или естери на парахидроксибензоена киселина) • БЕЗ изкуствени оцветители и парфюми Специално разработен продукт с фу..
16.50 лв
 С ЕНЕРГИЗИРАНА ВОДА • БЕЗ PETROLATUM (вазелин ) • БЕЗ PARABENS (консерванти на основата на парахидроксибензоати или естери на парахидроксибензоена киселина) • БЕЗ изкуствени оцветители, консерванти и парфюми Специално разр..
16.50 лв
Отблъскващ препарат под формата на гел. Подходящ за двора и градината. Начин на употреба:  Наръсете около мястото ,кадето не желаете да ходи Вашия любимец. В продължение на 3-4 дни, поне 2 седмици, за да свикне. Напъл..
18.90 лв
Репелентът ГЕТ-ОФ желе е предназначен за предпазване на градината и тревните площи от нежелателни посещения на животни и замърсяването им. Държи кучетата и котките далече от зелените площи. Той е ефективен при всякакви климатични условия. Р..
28.00 лв
ADAPTIL® : Dog Appeasing Pheromone (D.A.P.®) - Кучешки успокояващ феромон Adaptil е синтетичен еквивалент на феромона, секретиран от кучките,за да успокоят техните малки при контакт. Adaptil помага на кучетата да се справят по-..
58.20 лв
ADAPTIL® : Dog Appeasing Pheromone (D.A.P.®) - Кучешки успокояващ феромон Adaptil е синтетичен еквивалент на феромона, секретиран от кучките,за да успокоят техните малки при контакт. Adaptil помага на кучетата да се справят по-..
42.00 лв
ADAPTIL® : Dog Appeasing Pheromone (D.A.P.®) - Кучешки успокояващ феромон Adaptil е синтетичен еквивалент на феромона, секретиран от кучките,за да успокоят техните малки при контакт. Adaptil помага на кучетата да се справят по-..
39.00 лв
Savic Pupy Trainer Spray 200 мл. – спрей за обучение в хигиенни навици на кучета, живеещи в дома   Разклатете добре преди употреба! Поставете памперсна подложка за обучение на пода, но далеч от мястото за хранене. Пръс..
19.90 лв
Спрей за предпазване от дъвчене  Този бързодействащ спрей с локално действие не дава на домашните любимци да дъвчат или хапят. Bitter Taste TM съдържа специална съставка, известна като най-горчивото вещество, познато на човека и пре..
36.00 лв
Репелент. Безвредно, но много ефективно средство за възпиране  дори на най-упоритите котки и кучета. За външна употреба. Ефективен при всякакви метеорологични условия. Действа 1 седмица. Перфектен за използване върху тревни площи, оград..
27.00 лв
- Защитава женско куче от тормоз от кучета по време на разгонване - За външно приложение  - влиза в сила незабавно, например когато излиза на изложби, в присъствието на мъжки кучета  - Може да се комбинира отлично с Dog-Stop Forte ..
23.80 лв
Двуфазен препарат, който първо почиства напълно, а после неутрализира миризмата на урина. Остатъчната миризма на цитрус отблъсква домашните любимци и по този начин предотвратява бъдещи инциденти на същото място.  Подходящо за употреба в дома ..
26.00 лв
Държи кучетата и котките далеч от третираните области За вътрешна и външна употреба Предпазва от надраскване и следи от ухапвания на мебели и други предмети  ..
12.80 лв
Този продукт е специално разработен да помогне на вашето куче да ходи по нужда на място избрано от вас. С използването му вашето куче бързо и лесно ще си изгради нужните хигиенни навици. Употреба: Капнете няколко капки на желаното място и пуснете..
15.10 лв
Препарат,отблъскващ домашния любимец на разстояние от предметите,които не трябва да хапе,цапа и драска. ..
10.50 лв
Отблъскващ препарат под формата на спрей - подходящ за вътрешна употреба Отличен репелент за кучета и котки Отблъсква от нежелани зони Безвреден за хора и животни Без остатъци от петна Дълъг пер..
18.70 лв
Отблъскващ препарат под формата на спрей - подходящ за вътрешна употреба Отличен репелент за кучета и котки Отблъсква от нежеланите зони Безвреден за хора и животни Без остатъци от петна Дълъг п..
15.70 лв
Тези капки ще помогнат на Вашето кученце да се облекчава на желаното от Вас място .Поставете памперса или къс хартия там където искате кучето да ходи по нужда,капнете 2-4 капки и му позволете да помирише.Това ще стане желаното място за облекчаване. ..
11.60 лв
Stop Outdoor - спира кучето от достъп до нежелани места навън Продукт, който отблъсква кучетата и котките и по този начин ви помага да защитите местата, до които не искате те да имат достъп (фасади, огради, растения, кофи за смет и т.н.). Указа..
24.00 лв
Stop Indoor - спира кучето и котето от достъп до нежелани места вътре Продукт, който отблъсква кучетата и котките и по този начин ви помага да защитите местата, до които не искате те да имат достъп (растения, дивани и т.н.). Указания за употреб..
24.00 лв
Задържа кучетата и котките надалеч от третираните места За външна и вътрешна употреба ..
28.90 лв
Препарат,отблъскващ домашния любимец на разстояние от предметите,които не трябва да хапе,цапа и драска. ..
12.90 лв
Спрей за предпазване от нагризване на килими, обувки, мебели и др.   Излъчва неприятен за кучето мирис. Напръсква се мястото от растояние около 20 см. в продължение на 3 дни и това гарантира, че кучето ще стои далече в продължение на 1 ..
13.00 лв
Beaphar  No Love – спрей за разгонени женски кучета. Той неутрализира мириса на женските кучета в период на разгонване, и така те не биват преследвани от мъжките. Той не влияе на хормоналния цикъл или на плодовитостта на женското куче. Използван..
11.20 лв
Натурални, безопасни и с грижа за домашните любимци и природата!   Обща информация: Както ние, така и животните могат да изпитват страх, безпокойство, нервност. Стресовите ситуации могат да предизвикат промяна в поведението на домашните..
17.00 лв
Спреят отстранява атрактивните за мъжкото куче миризми от разгонената женска. ..
12.25 лв
Отблъскващ препарат-концентрат. За външна и вътрешна употреба Не се отмива при валене на дъжд Отблъсква кучета и котки далеч от третираните области Достатъчен за 100 м² (10л.) готов за използване разтвор Инструкци..
17.50 лв
Това е най-ефективният начин за домашно обучение на кученца. Напръскайте мястото, където кученцето трябва да ходи в тоалетна, със спрея 8 в 1 Puppy Trainer и оставете да го подуши. Специалният аромат на трева на спрея привлича кученцет..
13.90 лв
Спрей за приучаване на малкото куче към извършване на своите естествени нужди на строго определени места. Лесен и ефективен начин да научите Вашето кученце къде да се изходи. Комбинирайте със памперс-пелени и лакомста- награди при обучението..
12.80 лв