Категории

Hansepet

Hansepet
Показване:
Подреждане по:
Допълваща храна за кучета. Без консерванти  Рецепта без сол и захар  Истински неустоим пастет от черен дроб. Опаковката е удобна за дозиране и хранене директно от тубата.  ..
7.30 лв
Допълваща храна за кучета. Без консерванти  Рецепта без сол и захар  Деликатен, висококачествен пастет от сьомга, богат на натурални омега мастни киселини. Опаковката е удобна за дозиране и хранене директно от тубата.  ..
7.30 лв
Допълваща храна за кучета. Без консерванти и изкуствени оцветители  Вкусен пастет от бекон за ценители с приятен аромат и приготвен от висококачествени суровини. Опаковката е удобна за дозиране и хранене директно от тубата.  ..
7.30 лв
Допълваща храна за кучета. Без консерванти  Рецепта без сол и захар  Неустоим пастет от птичи дроб, с намалено съдържание на мазнини. Опаковката е удобна за дозиране и хранене директно от тубата.  ..
7.30 лв
Допълваща храна за кучета. Без консерванти  С много естествена Омега-3 (за здрава кожа и козина), коприва (за подобрена подвижност и подобрена функция на пикочната система) и дяволски нокът (за здрави стави и подобрена подвижност). Опаковката..
10.30 лв
Допълваща храна за кучета. Без консерванти  С ценно ленено семе/паста от ленено семе (за здрава кожа и блестяща козина) и лутеин (за клетъчна защита/за укрепване на имунната система). Опаковката е удобна за дозиране и хранене директно от туба..
10.30 лв
Допълваща храна за кучета.  Рецепта без съдържание на пшеница и захар!  Обичаният пастет от черен дроб опакован заедно с хрупкав картофен хляб. Компактна и много удобна опаковка, когато сте навън.  ..
10.30 лв