Puppies Pet Training Pads L - хигиенни подложки за кучета с феромони 60x60 см. 10 броя

Puppies Pet Training Pads L - хигиенни подложки за кучета с феромони 60x60 см. 10 броя
Производител: Puppies
Модел: 1158
Наличност: В наличност
14.90 лв
К-во: Добави в кошницата

ХИГИЕННИ ПОДЛОЖКИ ЗА КУЧЕТА

Абсорбиращите подложки PUPPIES® са отлично решение за създаване на хигиенни навици на Вашето куче. Предназначени са за употреба в домашни условия, при пътуване, отсядане в хотел, както и за поставяне в транспортна чанта. 

Наличието на атрактанти в подложките с размери S, M и L и XL улеснява значително процеса на приучаване.  Технологията LEAKWALL™ осигурява перфектна защита срещу протичане, както и отлични абсорбиращи свойства. Това се постига чрез системата от 5 слоя:

1. Нетъкан текстил, орефлен във вид на ромбоиди за концентриране на течността, което не позволява разливането й по цялата повърхност на подложката.

2. Мека хартиена материя

3. Пух със S.A.P.  (Супер Абсорбиращ Полимер) – притежава силно абсорбираща функция, като превръща течността в гел. Неутрализира неприятната миризма със сода ефект

4. Мека хартиена материя

5. Полиетиленов филм, който предотвратява изтичането на течност към пода.

Инструкции за употреба:

Поставете подложка PUPPIES® с абсорбиращата повърхност нагоре близо до мястото, на което спи Вашето куче. Сложете кучето върху подложката веднага след като се нахрани и пие вода.

Изчакайте докато се облекчи.

Ако целта Ви е да научите Вашето куче да се облекчава извън помещението, тогава постепенно измествайте подложката към вратата и накрая отвън на желаното място.

Важно: Награждавайте Вашето куче след всеки успешен опит!

За целта може да послужи негово любимо кучешко лакомство.