Категории

Обучение и спорт

Обучение и спорт
Показване:
Подреждане по:
Изработка от юта с въже Изключително здрави, но едновременно с това меки и щадящи зъбите и венците на кучето Размер: Ø - 7см. A806/G ..
17.90 лв
Изработка от юта Изключително здрави, но едновременно с това меки и щадящи зъбите и венците на кучето Размер: Ø - 7см. ..
12.30 лв
Изработена от юта Изключително здрава, но едновременно с това мека и щадяща зъбите и венците на кучето Размери: Широчина - 9см.  Дължина - 30см. ..
24.00 лв
Изработка от юта Изключително здрави, но едновременно с това меки и щадящи зъбите и венците на кучето Размери: Широчина - 9см.  Дължина - 40см. ..
27.00 лв
Изработка от юта Изключително здрави, но едновременно с това меки и щадящи зъбите и венците на кучето Размери: Ø - 9см.  Дължина - 30см. ..
24.10 лв
..
5.95 лв
Вашето куче винаги е под контрол! Трябва ли Вашето куче да е  под непосредствен контрол? Ако искате да го обучавате лесно, бързо, точно и ефективно,електронната система за обучение DOGtrace ™ е специално за Вас. Състоящ се от предавател и еле..
524.90 лв
Вашето куче винаги е под контрол! Трябва ли Вашето куче да е  под непосредствен контрол? Ако искате да го обучавате лесно, бързо, точно и ефективно,електронната система за обучение DOGtrace ™ е специално за Вас. Състоящ се от предавател и е..
682.50 лв
Трябва ли Вашето куче да е  под непосредствен контрол? Ако искате да го обучавате лесно, бързо, точно и ефективно,електронната система за обучение DOGtrace ™ е специално за Вас. Състоящ се от предавател и електронен нашийник тя, ще Ви помогне да..
357.70 лв
Вашето куче винаги е под контрол! Трябва ли Вашето куче да е  под непосредствен контрол? Ако искате да го обучавате лесно, бързо, точно и ефективно,електронната система за обучение DOGtrace ™ е специално за Вас. Състоящ се от предавател и еле..
481.20 лв
Бяга ли често Вашето куче от двора?Тъпче ли Вашите красиви цветя?Или той е талантлив плувец, възползвайки се от Вашият открит плувен басейн? Невидимата електронна ограда, състояща се от генератор, антена кабел и нашийник Ви помага да се ограничи тери..
314.90 лв
Бяга ли често Вашето куче от двора?Тъпче ли Вашите красиви цветя?Или той е талантлив плувец, възползвайки се от Вашият открит плувен басейн? Невидимата електронна ограда, състояща се от генератор, антена кабел и нашийник Ви помага да се ограничи те..
524.90 лв
Електронен нашийник срещу нежелан лай - подходящ за големи породи кучета (ротвайлер, питбул, доберман, дог, и т.н.) . Благодарение на различни по сила токови импулси и звукови сигнали, които са регулируеми в три нива, той е подходящ за г..
222.50 лв
Електронен нашийник срещу нежелан лай - подходящ за малки породи кучета . Благодарение на различни по сила нежни токови импулси и звукови сигнали, които са регулируеми в три нива, той е подходящ за малки породи кучета. Някои к..
168.50 лв
Кабел за електронна ограда 100 метра, 1.5 мм. ..
63.80 лв
..
104.40 лв
Трябва ли Вашето куче да е  под непосредствен контрол? Ако искате да го обучавате лесно, бързо, точно и ефективно,електронната система за обучение DOGtrace ™ е специално за Вас. Състоящ се от предавател и електронен нашийник тя, ще Ви помогне ..
320.00 лв
..
12.90 лв
..
14.50 лв
..
22.20 лв
Подходящо за обучение С четири различи звука ..
6.30 лв