Категории

Мокри кърпички

Мокри кърпички
Показване:
Подреждане по:
Влажни Кърпи с дълготраен аромат на Ylang-Ylang. Подходящи за сухо почистване , всеки път когато не искаме да ползваме вода. Премахва миризмите, почиства и предпазва козината. Количество: 40 бр.   ..
10.40 лв
Влажни кърпи с дълготраен аромат на морски бриз. Съдържа Алое Вера.Подходящи за сухо почистване , всеки път когато не искаме да ползваме вода. Премахва миризмите, почиства и предпазва козината. Опаковка: 40 бр. Размер : 20 х 30 с..
10.40 лв
Хигиенни Кърпи – Бял мускус Почистващите кърпи се използват за всекидневна употреба за почистване на козината на кучетата, котки и др.животни. Лосиона не съдържа алкохол, внимателно премахва неприятни миризми и освежава вашето ..
10.40 лв
Винаги дръжте тези кърпички близо до себе си! Вкъщи или навън, те са идеално решение за почистване козината и лапите на Вашия домашен любимец, да контролирате миризмите, да почистите неговите уши и лице. Със своята естествена формула, те подхранва..
10.40 лв
Идеалното решение за чистотата на Вашето животно.Удобната опаковка Ви позволява да ги носите навсякъде със себе си. Особено меки. Благодарение на почистващата формула, козината на животното става мека, чиста и лъскава. Инструкции за употреба: ..
4.40 лв
Почистващи кърпички за малки кученца и котки с талк. Идеалното решение за чистотата на Вашето животно.Удобната опаковка Ви позволява да ги носите навсякъде със себе си. Особено меки. Благодарение на почистващата формула, козината на животното став..
5.60 лв
Нежни почистващи кърпички за цялото тяло. Подходящи за кучета,котки,гризачи. ..
2.60 лв
Мокри кърпи с аромат на ванилия. Подходящи за лапи, козина, муцуна и уши. 15бр. в опаковка. Размер : 17 х 20 см. ..
10.40 лв
..
10.40 лв
Влажни Кърпи с дълготраен аромат на кехлибар.Подходящи за сухо почистване , всеки път когато не искаме да ползваме вода. Премахва миризмите, почиства и предпазва козината. Размери: 80 бр., 30 х 17 см. ..
13.90 лв
Влажни кърпи с дълготраен аромат на мед и мляко.Подходящи за сухо почистване , всеки път когато не искаме да ползваме вода. Премахва миризмите, почиства и предпазва козината. Размери: 80 бр,30 x 17 см. ..
13.90 лв
..
13.90 лв
Мокри кърпички с аромат на мирт.С хлорхексидин, за почистване и дезинфекция,40броя. Размери : 20 х 30 см. ..
10.40 лв
Винаги дръжте тези кърпички близо до себе си! Вкъщи или навън, те са идеално решение за почистване козината и лапите на Вашия домашен любимец, да контролирате миризмите, да почистите неговите уши и лице. Със своята естествена формула, те подхранват и..
13.90 лв
Антибактериални почистващи кърпички за очи . Със специалната си формула нежно, без да дразнят почистват очите на Вашия любимец. Употреба: Почистете внимателно около окото . Затваряйте пакетчето след употреба . Специално за почист..
6.50 лв
За чисти и здрави очи. За кучета и котки. Мокри кърпички за почистване на очи за еднократна употреба, с разтвор с добра поносимост от очите, специално пригодени за грижа и почистване на очите и клепачите. Употреба: отворете кутията, отстране..
26.20 лв
За чисти и здрави уши. За кучета и котки. Мокри кърпички за почистване на ушите за еднократна употреба, с разтвор с добро действие върху ушите, специално пригодени за грижа и почистване на ушите. Употреба: отворете кутията, отстранете фолиот..
26.20 лв
Освежаващи и дезодриращи кърпички за кучета и котки Почистват и освежават козината Перфектни когато пътувате и сте далеч от дома С чаено масло Без алкохол съдържание на опаковката- 40 броя   ..
10.30 лв
Освежаващи и дезодриращи кърпички за кучета и котки Почистват и освежават козината Перфектни когато пътувате и сте далеч от дома С аромат на море Без алкохол  40 броя  в опаковка ..
10.30 лв
Освежаващи и дезодриращи кърпички за кучета и котки Почистват и освежават козината Перфектни когато пътувате и сте далеч от дома С талк Без алкохол  40 броя в опаковка ..
10.30 лв
Подходящо решение за нежно почистване на деликатната бебешка козина. Изключителен комплекс от колаген и омекотяващ глицерин елиминира прахта едновременно овлажнявайки козината. Много меки и практични за ежедневно използване или между две къпания. ..
17.30 лв
Chlorhexidine digluconate & TrisEDTA : хлорхексидинът има антобактериално действие и синергичен ефект с TrisEDTA. Zinc Gluconate-почиства,регулира мастната секреция и освежава кожата. Climbazole има антибактериално и противогъбич..
15.65 лв
Refresh Мокри кърпички с овлажняващ крем и естествен аромат. Имат успокояващ и защитен ефект. Почистват, неутрализират неприятните миризми, ароматизират. pH съобразен с кожата.   Размери: 1. 15 бр.,цена 2.50лв. 2. 40 бр.,цен..
2.70 лв
..
7.30 лв
..
8.20 лв
..
8.20 лв
..
8.20 лв
..
4.20 лв
..
7.30 лв
..
7.30 лв
..
7.30 лв
..
7.30 лв
Съставени от 100% натурални активни съставки без добавени аромати, не съдържат сапун и алкохол, като грижата за кожата е специално формулирана да изчиства кучешката кожа от повтарящи се епизоди на кожни разстройства.  Тяхната изключителна фор..
15.65 лв
Почистете лапите на вашия малък приятел след разходка, освежете неговото личице и тяло. С хипоалергенните мокри кърпички с аромат на ярко оранжев портокал Вашето куче ще изглежда красиво и ще се чувства невероятно. Весело куче, весел стопанин. ..
23.40 лв
Парфюмирани кърпички за ежедневно почистване на кучета. Обогатен с Hugo Boss аромат, те оставят кучето си с приятен и много по-дълготраен аромат. Тези дълбоко хидратиращи кърпички могат да се използват ежедневно или за специфични нужди. Те са у..
10.80 лв
Хигиенни кърпички за очи и уши. Улесняват почистването от секрети и мръсотията от очите и ушите лесно и ефективно.С антисептично, антимикробно, и противогъбично действие.Могат да се изпозват всеки ден. Подходящ за всички породи и възрасти. &..
8.80 лв
Кърпички с естествени съставки, за да се държи мръсотията и насекомите далеч от кучето. Силата на гераниол и цитронела се комбинират в препарат против насекоми, идеален за основно почистване на Вашето куче. Благодарение на ларвицидните и овоцид..
11.90 лв
Специални кърпички за почистване и дезинфекция на лапите на вашето кучета. Благодарение на антисептичното действие на хлорхексидина, лапите си чисти, без микроби и бактерии. Тези дълбоко хидратиращи кърпички могат да се използват ежедневно и ко..
11.90 лв
С добавeн ланолин за по-добро усвояване и смекчаване. Помага при проблемна и чувствителна кожа. Неутрално pH , препоръчва се и при най-деликатна кожа. Хипоалергенен продукт. Неутрализира неприятните миризми и отделя приятен аромат. ..
10.60 лв
С добавeн талк и ланолин за по-добро усвояване и смекчаване. Помага при проблемна и чувствителна кожа. Неутрално pH , препоръчва се и при най-деликатна кожа. Хипоалергенен продукт. Неутрализира неприятните миризми и отделя приятен аромат...
10.60 лв
Refresh’r sensitive cleaning wipes for dogs – Хигиенни кърпички за куче Рефрешър Сензитив с Byotrol ( революция в хигиената - убива 99,99999% от всички известни микроби) - Подходящи са за почистване на очи, уши и аналната област - Антибактериален и..
7.00 лв
Oropharma Ear Clean са кърпички за  почистване и успокояване на ушите. Подходящи са  за почистване на ушната мида. За ежедневна употреба. Съдържа лосион за уши. Хигиенни и в удобмн запечатваща се опаковка. Бързо и..
8.70 лв
Versele Laga Oropharma Eye Clean - почистващи и успокояващи кърпички за очи, 20 броя.  Почистващи кърпички с метличина. Съдържа  кърпички, импрегнирани с успокояващ лосион, съдържащ метличина. Метличината е позната в г..
9.60 лв
VITA CARE – 30бр.  pH  неутрални кърпички за кучета                             · Нежна грижа и почистване за очи и уши              ..
7.70 лв
VITA CARE – 10бр. МОКРИ ПОЧИСТВАЩИ КЪРПИЧКИ                     - мека грижа и добро почистване на ЛАПИЧКИ                     - приятна мири..
3.50 лв