Категории

Дентални лакомства

Дентални лакомства
Показване:
Подреждане по:
Натурални лакомства. С ниско съдържание на мазнини. Без захар и без изкуствени ароматизанти или химически добавки. 12бр в опаковка 1.- телешко. 2. - пилешко.   ..
5.00 лв
Дентални мини кокалчета с аромат на говеждо. Елиминират 90% от плаката и предпазват от натрупване на нова. Предлагат се в опаковка от 84гр с прозорче, с цип и дупка за закачане. Съдържат масло от магданоз, корен от Konjac, калциев карбонат, хло..
4.00 лв
Дентални мини кокалчета с аромат на пиле, които освежават дъха и заздравяват зъбите. Съдържат съставки, подсилващи имунната система. Елиминират 90% от плаката и предпазват от натрупване на нова. Предлагат е в опаковка от 84гр с прозорче, с цип и д..
4.00 лв
Дентални хапки Cani Pro Avocado Dental Bites с авокадо са вкусно и полезно изкушение за лаещи приятели. Те нежно почистват замърсяванията по зъбите и венците и елиминират неприятната миризма. Край на лошия дъх благодарение на премахване на ..
4.00 лв
Дентални пръчици Cani Pro Avocado Dental Sticks са в опаковка от 84 гр с прозорче, цип и дупка за окачване. Лакомство за кучета с авокадо, което почти напълно елиминира плаката. Ето и още със седем полезни ефекта от пръчиците: Здра..
4.00 лв
Страхотни дентални мини кокалчета с аромат на зелен чай, които освежават дъха и заздравяват зъбите. Отличават се с добър прием и са подходящи за малки или стари кучета. Елиминират 90% от плаката и предпазват от натрупването на нова. Предлагат се в..
4.00 лв
  Дентални пръчици Cani Pro Avocado Dental Sticks са в опаковка от 84 гр с прозорче, цип и дупка за окачване. Лакомство за кучета с авокадо, което почти напълно елиминира плаката. Ето и още със седем полезни ефекта от пръчици..
4.00 лв
Денталните ламели на Virbac с подобрена формула - иновативна FR3SH TM технология с тройно действие: •    почистват зъбите •    освежават дъха •    намаляват лошия дъх с произход храносмилателната ..
12.30 лв
Hill’s Dental Care Chews – лакомство за кучета за зъбна хигиена Разфасовки: 170г Основни характеристики: Клинично доказано намаляват зъбния камък и плака. Уникалната им форма работи едновременно като четка за зъби и конец за зъби. Върхова клинична еф..
11.00 лв
98% телешка кожа За здрави зъби Дълготрайно забавление Протеин 77% ..
8.30 лв
..
6.50 лв
Под формата на усукани пръчки с размер: Ø - 2см. Давайте по 1бр. на ден За ежедневна грижа за зъбите със сурова кожа, вкусно филе от патица и подбрани минерални съставки Удобна опаковка с цип за съхранение Състав: филе от патица (63%)..
17.95 лв
Под формата на усукани пръчки с размер: Ø - 1см. Давайте по 1бр. на ден За ежедневна грижа за зъбите със сурова кожа, вкусно филе от патица и подбрани минерални съставки Удобна опаковка с цип за съхранение Състав: филе от патица (63%)..
8.95 лв
..
11.90 лв
..
5.80 лв
Много добре овкусени Намаляват натрупването на зъбен камък до 80% По една дентална пръчка на ден Опаковка: 270гр. ..
5.40 лв
Много добре овкусени Намаляват натрупването на зъбен камък до 80% По една дентална пръчка на ден Опаковка: 180гр. ..
4.35 лв
Много добре овкусени Намаляват натрупването на зъбен камък до 80% По една дентална пръчка на ден Опаковка: 77гр. ..
2.20 лв
Много добре овкусени Намаляват натрупването на зъбен камък до 80% По една дентална пръчка на ден Опаковка: 45гр. ..
1.95 лв
Пилешки филенца от най-високо качество с уникален Nutri-Center! Обогатени със съставки, които допринасят за свеж дъх. 8 в 1 Филенца представлява здравословно лакомство, което се дава на кучето между храненията. Уникалният Nutri-Center е специално съз..
5.20 лв
Бисквити за профилактика на зъбния камък и освежавне на дъха. Този продукт е разработен под ветеринарен надзор и е отлично решение за проблемите на устата и зъбната хигиена, причинени от натрупване на зъбен камък. Уникалният му състав, който со..
19.99 лв
Деликатесно лакомство за висока устна хигиена. ..
13.00 лв
..
13.00 лв
Деликатесно лакомство за висока устна хигиена. ..
13.00 лв
Деликатесно лакомство за висока устна хигиена. ..
15.90 лв
..
10.90 лв
..
10.00 лв
..
9.00 лв
Vita Nature - натурално просо, богато на витамини "B" - 100гр. Vita Nature просо за птици е един естествен хранителен продукт за всякакви птички. Със специален държач, пасващ на всеки птичи дом, натуралното просо е лесно и удобно за достигане и ко..
8.90 лв
Лакомство за висока устна хигиена за кучета над 20 кг. 7 броя. ..
10.90 лв
Лакомство за устна хигиена за кучета от едри и гигантски породи ..
4.49 лв
Изработен от 100% волска кожа, за висока стоматологични хигиена, помага за премахване на зъбната плака по този начин намалява  зъбния камък.  GOODBITE FUN – лакомство за кучета с високо съдържание на протеини. Дъвченето на предмети ..
9.50 лв
Изработен от 100% волска кожа, за висока стоматологични хигиена, помага за премахване на зъбната плака по този начин намалява  зъбния камък.  GOODBITE FUN – лакомство за кучета с високо съдържание на протеини. Дъвченето на предмети ..
0.00 лв
Деликатесно лакомство за средни породи. Производител:   Повече информация за продукта: http://www.agras-delic.it/eng/marchi/stuzzyFriends.html ..
4.80 лв
Изработени от сурова кожа. Особено дебела кожа за по-дълго дъвчене. Съдържа водорасли, които са естествено богати на хранителни вещества и активни съставки и подкрепят имунната система. Производител:   Повече информация за ..
7.60 лв
Деликатесно лакомство за зъбна хигиена за мини и малки породи. Производител:   Повече информация за продукта: http://www.agras-delic.it/eng/marchi/stuzzyFriends.html ..
3.60 лв
Лакомства за кучета (100% месо). Охотно се яде дори и от най-придирчивите кучета. защита срещу бактерии предотвратява отлагането на зъбен камък перфектно като награда цип за затваряне,позволява дълго време да запази свежестта и вкуса..
5.90 лв
Лакомства за кучета (100% месо). Охотно се яде дори и от най-придирчиви кучета. защита срещу бактерии предотвратява отлагането на зъбен камък перфектно като награда цип за затваряне позволява дълго време да се запази свежестта и вкуса ..
4.90 лв
Лакомства за кучета (100% месо. Охотно се ядат дори и от най-придирчиви кучета. Защита срещу бактерии Предотвратява отлагането на зъбен камък Перфектно като награда Цип за затваряне на опаковката позволява дълго време да се запази свежест..
5.90 лв
С аромат на мента за освежаване дъха на Вашето куче. Специалните ръбове и форма имат почистващо действие, което спомага за намаляване на натрупването на зъбен камък. Специална мека текстура спомага за нежно почистване и масажиране на венците. ..
4.50 лв
Подходящи за:кучета до 10кг. Намалява образуванета на зъбен камък до 70% Намалява образуването на зъбна плака до 37% Патентована форма на ламелите (високо-ефективно механично действие) Умерен прием на калории (100% растителен произход) И..
16.95 лв
Подходящи за:кучета от 10 до 30кг. Намалява образуванета на зъбен камък до 70% Намалява образуването на зъбна плака до 37% Патентована форма на ламелите (високо-ефективно механично действие) Умерен прием на калории (100% растителен пр..
19.95 лв
одходящи за:кучета над 30кг. Намалява образуванета на зъбен камък до 70% Намалява образуването на зъбна плака до 37% Патентована форма на ламелите (високо-ефективно механично действие) Умерен прием на калории (100% растителен произход..
21.95 лв
Стиксове за цялостно почистване на зъбите. ..
4.50 лв
Стиксове за цялостно почистване на зъбите за кучета от големи породи 3 броя. ..
2.70 лв