Категории

Royal Canin

Royal Canin
Показване:
Подреждане по:
Кучета от дребните породи (до 10 кг в зряла възраст) с чувствителна кожа. ЗДРАВА КОЖА Beauty е специално разработена за поддържане на доброто здраве на кожата при кучетата от дребните породи (тегло в зряла възраст до 10 кг). Обогатена с мастни ..
4.00 лв
Кучета от дребните породи (тегло в зряла възраст до 10 кг) до 10 месечна възраст. СТИМУЛИРАНЕ НА АПЕТИТА Junior е специално създадена за малки кученца от дребните породи(тегло в зряла възраст до 10 кг) до 10 месечна възраст за да подпомогне сти..
4.00 лв
Mature +8 е разработена за да стимулира апетита и за да помогне с поддържането на жизнеността на възрастните кучета от дребните породи. Съдържа специален антиоксидантен комплекс. СТИМУЛИРАНЕ НА АПЕТИТА Mature +8 е разработена за да стимулира ап..
4.00 лв
консерва за кучета от дребни породи (1-10кг),склонни към натрупване на наднормено тегло,над 10месeца-195гр. НАМАЛЕНИ КАЛОРИИ Light е храна, специално разработена за кучета от дребните породи (тегло в зряла възраст до 10 кг) склонни към напълняв..
4.00 лв
Подходяща за:кученца до 3м.,също за  бременни и кърмещи кучки Вкусен пастет Адаптирана към високите енергийни нужди на кучето в края на бременността и по време на кърменето Подбрани хранителни вещества, които да по..
4.40 лв
Royal Canin Starter Mousse Mother and Babydog- храна за отбиване на кученца (до 2м.) и за бременни и кърмещи кучета от дребни (4-10кг.) породи Подходяща за:кученца до 3м.,както и за  бременни и кърмещи кучки Вкусен п..
4.40 лв