Категории

Клещи,ножички и пили за нокти

Клещи,ножички и пили за нокти
Показване:
Подреждане по:
Характеристики: Оперира, като се движи около нокътя бързо и безопасно. Главата е защитена с капачка с два отвора, в които да се постави нокътя, за да се подобри комфорта и да се контролира изпилването на нокътя. Капачката може да се премахне, за д..
80.50 лв
Професионални клещи за рязане на нокти на кучета. Подходящи са за големи и средни породи. ..
26.00 лв
Гилотина за рязане на нокти. Идеална за всякакви породи. Не трябва да се използва, ако ноктите са много дълги, защото закривява ноктите назад. ..
17.80 лв
Специална ножичка за рязане на нокти на котки, произведена от неръждаема стомана. ..
15.90 лв
Нокторезачка за рязане на нокти на котки и кучета, особено подходяща за малки и средни породи.         ..
17.10 лв
Специална ножичка за рязане на нокти, произведена от неръждаема стомана. ..
15.90 лв
Професионални клещи за рязане на нокти на кучета. Особено подходящи са за големи и средни породи. ..
26.00 лв
Изключително удобна и лесна за използване пила за нокти. Специален накрайник, осигуряващ безопасното изпилване на нокъта, с отвори с няколко размера за различните породи. Три вида изпилващи камъчета, за перфектно гладки нокти. Работи с батер..
76.00 лв
..
16.00 лв
..
14.00 лв
..
11.00 лв
Camon nail clipper large е лазерно заточена нокторезачка,която Ви позволява лесно да се грижите за дължината ноктите на Вашия домашен любимец. Подходяща е за: дребни и средни  породи кучета котки гризачи Ергономична дръжка..
15.00 лв
  Camon nail clipper large е лазерно заточена нокторезачка,която Ви позволява лесно да се грижите за дължината ноктите на Вашия домашен любимец. Подходяща е за: средни и едри породи кучета   Ергономична дръжка с удобе..
17.00 лв
GRO 5984 е лазерно заточена нокторезачка,която Ви позволява лесно да се грижите за дължината ноктите на Вашия домашен любимец. Подходяща е за: дребни породи кучета котки гризачи Размери: 10,5 x 6 x h 0,7 cm. ..
9.80 лв
Удобна ръкохватка. Лесно, бързо и безболезнено подкъсяване на ноктите. Препоръчва се изрязването на ноктите да става 1-2 пъти месечно. ..
24.00 лв
Пълноценна храна за котки в зряла възраст с късчета истинско месо. Без зърнени добавки, соя, консерванти и оцветители! Вид: Консервирани храни ..
28.00 лв
..
12.00 лв
Нокторезачка-тип "клещи". Лазерно ззточена. ..
16.90 лв
..
22.90 лв
..
11.00 лв
Остриета от неръждаема стомана Протектор за предотвратяване на по-дълбоко изрязване Анти-бактериална пластмаса Ергономична дръжка ..
24.90 лв