Категории

Стомах и храносмилане

Стомах и храносмилане
Показване:
Подреждане по:
Природно мощно и многостранно действие при онкологични заболявания, особено при хормонозависими тумори. Онкологичните заболявания са най-честата причина за преждевременна смърт при кучетата и котките. Смъртоносни могат да бъдат както първич..
64.20 лв
Растителните екстракти, съдържащи се в Хибрид, помагат за поддържане на физиологичната рН на лигавиците, като помагат за контролиране на лошите миризми. Благодарение на действието на неговите ценни съставки, хибридът може да бъде полезен: - контролир..
48.00 лв
Месни хапки, които подпомагат даването на таблетки. С възрастта кучетата, както и останалите домашни любимци, може да развият хронични заболявания, които да налагат редовно даване на лекарства. За жалост, не всяко болно животно с желание приема..
13.50 лв
Search Results Web results Активните съставки на Атапектин – атапулгит и пектин, предпазват стената на стомашно – чревния тракт, като трайно свързват бактериалните токсини и натрупаните вредни продукти в резултат на ферментационни проце..
20.00 лв
COPROVET – справя се с най-честите причини за копрофагията • регулира храносмилателните проблеми, • допълва и стимулира естествената защитна бактериална микрофлора, • намалява неприятната миризма. – създаден от специалисти ЛЕСНИТЕ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ капсу..
23.80 лв
Причините за възникване на стомашно-чревни проблеми при котките са най-различни: стрес, заболяване, прием на антибиотици, включване на нова храна или наличие на алергия. Обогатена с минерали и живи млечно-кисели бактерии, Pro Plan Veterinary Diets Fo..
55.50 лв
РАЗФАСОВКИ: 1. 30мл.,цена 13.90лв. 2. 150мл.,цена 57лв.  При стомашни заболявания   - Регенерира стомашната и интестиналната мукоза   - Антиоксидант и хранителен стимулатор   - Незабавно действие CARMINAL Pets..
13.90 лв
Пробиотик с млечнокисели бактерии - Enterococcus faecium Съдържание в 50 g: Категория „Зоотехнически добавки“: Стабилизатори на чревната флора: Enterococcus faecium DSM 10663 NCIMB 10415(E1707): 35 mill.cfu/ml. Компонентен състав: Vegetable Oil (Bras..
17.00 лв
Пулвис с фибри и електролити при остри нарушения на храносмилането (диарични състония) при кучета и котки. Състав: Glucose,Vegetable bre (Including mucopolysaccharides),Sodium hydrogen carbonate, Sodium chloride, Potassium chloride, Magnesium oxide,C..
17.00 лв
Ветгастрил: Продукт за локална филмообразуваща протекция на хранопроводната и стомашна лигавица Въведение: стомашната лигавица, а в почти същата степен и хранопроводната такава, е изключително устойчива на агенти и въздействия, но веднъж обострена тр..
38.90 лв
Daforte - Орален Гел Продукт Срещу Остра И Хронична Диария, Вкл. Такава От Вирусни Агенти 50 Мл. - За Черния Дроб,Стомах… https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/grija-za-hranosmilatelnata-sistema-i-tshernija-drob-19430/daforte-oralen-gel-produkt-sreshtu-..
20.90 лв
Поддържа здрави червата, защитава мукозната мембрана и има пребиотичен ефект. Допълваща храна за котки. Без добавена захар, изкуствени оцветители и консерванти. Препоръчана от ветеринари! Пастата GimCat Gastro Intestinal осигурява естеств..
14.30 лв
Желирани капсули за котка Beaphar NutriSupport Senior Cat е специално разработена добавка с аромат на сьомга за писани над 7 години. Засилва имунната система и чудесно се справя със симптомите на стареене. Съдържа екстракт от невен (из..
14.95 лв
Желирани капсули за котка Beaphar NutriSupport Digestion са вкусни добавки с аромат на сьомга за поддържане на здрава храносмилателна система. Съдържа екстракт от юка, който намалява миризмата на изпражненията. Освен това е с мая, която е и..
14.95 лв
Пробиотик със висока концентрация на лактобактерии и подходящи хранителни компоненти за биологично стабилизиране и регулиране на физиологичната микробиална чревна флора. Подходящ за профилактика и при стомашно-чревни заболявания,засягащи вашите дома..
29.60 лв
Подържаща терапия за пациенти с остра и свръх остра диария. Помага за бързото сгъстяване на изпражненията. Висока ефективност. Дозировка: Прилага се орално за 3 дни, 3 пъти на ден по 1 г. паста на 10 кг телесно тегло. 1.5 деления ..
24.90 лв
Добавка за кучета и котки със симптоми на остри храносмилателни разстройства, намалява симптомите на остра диария. Съдържа два вида адсорбенти. Перфектно неутрализира храномилателните разстройства и регулира стомашно-чревната микрофлора. ..
35.90 лв
Правилното храносмилане изисква подходяща секреция на стомашен сок (смилане на протеините), жлъчен сок (смилане на мазнините) и панкреатичен сок (смилане на протеини, мазнини и въглехидрати). Недостатъчната им секреция води до хронични диарии, непо..
21.50 лв
ПОКАЗАНИЯ  Forbid прави фекалиите неприятни за поглъщане от страна на животното, в случай на копрофагия. Веществата, съдържащи се в Forbid правят изпражненията абсолютно отвратителен. Намалява риска от повторно заразяване, като се избягва п..
14.90 лв
Диетична добавка за котки и кучета, комбинация от пребиотици и пробиотици с микрокапсулирани Лактобацили и коластрени антитела. Шприц 15 мл.  Състав: Коластра,соево масло,малцов прах; фруктоолигозахариди (FOS),млечен серум,бирена ма..
28.00 лв
Танините от сладкия кестен имат запичащ ефект.Те утаяват протеините и в контакт с чревната мукозна мембрана образуват тънък слой от неразтворими протеини на повърхността.Този филм защитава чревната мукозна мембрана от наряняване,успокоява перисталтик..
22.80 лв
Продуктът се препоръчва за кучета и котки със смущения в чревната микрофлора на храносмилателния тракт, причинена например от диария, антибиотична терапия или обезпаразитяване, както и при млади животни, предразположени към запек (констипация). &n..
12.00 лв
Състав: Всяка таблетка съдържа: Famotidine 20 mg и помощни вещества до 206 mg. Действие: Фамотидинът е конкурентен и селективен инхибитор на хистаминовите Н2 – рецептори. Основното му клинично значимо фармакологично действие е неговото ..
5.60 лв
ВЕТЛАКСАТ - перорална течност за кучета и котки Състав: Lactulose 667 mg и помощни вещества до 1 ml. Действие: Лактулозата е синтетичен дизахарид. Не се подлага на действието на храносмилателните ензими на бозайниците и птиците, и до..
11.90 лв
Съдържащите се в Moortränke хумусни вещества имат протективно действие върху лигавицата на стомашно-чревния тракт и свързаната с нея локална имунна система. Това действие се проявява както при малки, така и при възрастни животни. Moortränke се изп..
33.30 лв
За лечение на неспецифични възпалителни заболявания на храносмилателния канал-диарии с различен произход, с- и без-гнилостни процеси, на тимпании и газови колики, на отравяния.Прилага се при телета, прасета, кучета и котки. Високоефективен препара..
14.30 лв
Диетична добавка за котки и кучета, комбинация от пребиотици и пробиотици с микрокапсулирани Лактобацили и коластрени антитела. Тубичка 15 мл. Състав: Коластра,соево масло,малцов прах; фруктоолигозахариди (FOS),млечен серум,бирена мая (източник на MO..
44.90 лв
Диетична добавка за котки и кучета, комбинация от пребиотици и пробиотици с микрокапсулирани Лактобацили и коластрени антитела.   Състав: Коластра,соево масло,малцов прах; фруктоолигозахариди (FOS),млечен серум,бирена мая (източник на MOS - м..
11.90 лв
Dia Dog n Cat - таблетки за облекчаване на остри разстройства Препоръчителна доза: За кучета, страдащи или възстановяващи се от остра диария. Tаблетките могат да бъдат прилагани самостоятелно или в комбинация с храна. до 10 кг: 2 х ½ таблетк..
3.30 лв
Синергичната комбинация от пребиотици (фрукто- и мананоолигозахариди) и гастро-протектирани пробиотици (полезни микроорганизми) е нутрацевтичен продукт, предназначен за регулиране на чревната флора, с антидиарично и имуностимулиращо действие. Пребиот..
27.30 лв
Синергичната комбинация от пребиотици (фрукто- и мананоолигозахариди) и гастро-протектирани пробиотици (полезни микроорганизми) е нутрацевтичен продукт, предназначен за регулиране на чревната флора, с антидиарично и имуностимулиращо действие. Пребиот..
21.60 лв
- по биологичен начин регулира и стабилизира чревната флора  - чудесен заместител при диария и храносмилателни проблеми, които например са били предизвикани чрез промяна на начина на хранене и вида на храната, непоносимост към фуражни храни, ст..
28.00 лв