Категории

Стави и кости

Стави и кости
Показване:
Подреждане по:
ФЛЕКСАДИН - овкусени и ароматизирани таблетки Хранителна добавка за кучета и котки със сериозно нарушена ставна или сухожилна функция и подпомагаща и ускоряваща лечението на сериозни ставно-сухожилни заболявания. ФЛЕКСАДИН е "тежката артил..
93.00 лв
Хранителна добавка за кучета и котки със сериозно нарушена ставна или сухожилна функция и подпомагаща и ускоряваща лечението на сериозни ставно-сухожилни заболявания. ФЛЕКСАДИН е "тежката артилерия", използвана в случаите, когато благоприятният еф..
39.90 лв
За да се стабилизира съединителната тъкан:  - по време на бременност  - за изграждане на съединителната тъкан  - за да се насърчи производителността и издръжливостта  - да се подобри качеството на живот на възрастнит..
43.30 лв
Хранителна добавка за кучета и котки. Таблетките Petvital Arthro съдържат витамини, минерали и изсушени растения. Благодарение на тези съставки се подобрява метаболизма на костите, проблемните стави се подсилват и могат да функционират отново. Про..
29.80 лв
КАЛЦИ ДЕЛИС е вкусна калциево-фосфорна хранителна добавка за кучета и котки. Правилното съотношение на Са/Р гарантира усвоимата форма на Калция. Флуорът и витамин Д3 подсилват действието на калция и предпазват младите животни от рахит. Витамин Д3 уле..
7.00 лв
КАЛЦИ ДЕЛИС е вкусна калциево-фосфорна хранителна добавка за кучета и котки. Правилното съотношение на Са/Р гарантира усвоимата форма на Калция. Флуорът и витамин Д3 подсилват действието на калция и предпазват младите животни от рахит. Витамин Д..
20.30 лв
Състав: Калций  540 mg, Фосфор  340 mg, Витамин D3  150 UI, Витамин А  3000UI Витамин Е  3 mg, Показания: За подпомагане задоволяването на физиологичните нужди на организма на подрастващите животни от калций и..
5.80 лв
Таблетки с калций и фосфор за кучета и котки 100 броя   DICALFON Хранителна добавка калций / фосфор   Dicalfón има специална формула, която съдържа органични калций / фосфор и витамини A, D 3 и E. Това е важен източник на витами..
16.50 лв