Категории

Стави и кости

Стави и кости
Показване:
Подреждане по:
APTO-FLEX® СИРОП 500 мл Хранителна добавка за двигателна активност при кучета и котки. Това е нов тип хондропротективен продукт в разтворима форма, идеална комбинация от традиционни субстанции за поддържане здравината на хрущяли и сухожилия, съчетана..
49.90 лв
Натурална хранителна добавка за кучета и котки. Artero Joint Fortex облекчава болката поради възрастта при по-възрастни домашни любимци, предпазва и възстановява износването на ставите при животни, които спортуват много. Спомага за растежа и разв..
44.60 лв
Вашите домашни любимци обичат да скачат и да бягат. Когато животните се движат, ставите им се натоварват. Следователно, непрекъснато са необходими допълнителни вещества за поддържане на ставите им и се изискват специални грижи, когато домашните л..
40.20 лв
Болката има биологични защитни функции, тъй като представлява система за ранно предупреждение и задейства серия от защитни рефлекси и като такава се нарича физиологична болка. Ако болката продължава дълго време:  1) засилва невроендокринните ..
37.80 лв
За да се стабилизира съединителната тъкан:  - по време на бременност  - за изграждане на съединителната тъкан  - за да се насърчи производителността и издръжливостта  - да се подобри качеството на живот на възрастнит..
45.50 лв
Хранителна добавка за кучета и котки със сериозно нарушена ставна или сухожилна функция и подпомагаща и ускоряваща лечението на сериозни ставно-сухожилни заболявания. ФЛЕКСАДИН е "тежката артилерия", използвана в случаите, когато благоприятният еф..
39.90 лв
ФЛЕКСАДИН - овкусени и ароматизирани таблетки Хранителна добавка за кучета и котки със сериозно нарушена ставна или сухожилна функция и подпомагаща и ускоряваща лечението на сериозни ставно-сухожилни заболявания. ФЛЕКСАДИН е "тежката артил..
93.00 лв
Състав: Калций  540 mg, Фосфор  340 mg, Витамин D3  150 UI, Витамин А  3000UI Витамин Е  3 mg, Показания: За подпомагане задоволяването на физиологичните нужди на организма на подрастващите животни от калций и..
7.80 лв
Добавка с тройно действие за ставите на котки, които са схванати или остаряват. YuMOVE for Cats е уникална комбинация на концентрирани, много ефективни съставки, които подобряват подвижността и поддържат структурата на ставите. Без фосфат, бързо дейс..
61.00 лв
Нео К-9: продукт номер едно в света за подпомагане зарастването на кости, стави, лигаменти и сухожилия, срещи хиперфосфатемия и за изправяне на клепнали уши Въведение: Костите, сухожилията, ставните капсули, инсерции и връзки изискват възможно най-бъ..
115.00 лв
Таблетки с калций и фосфор за кучета и котки 100 броя   DICALFON Хранителна добавка калций / фосфор   Dicalfón има специална формула, която съдържа органични калций / фосфор и витамини A, D 3 и E. Това е важен източник на витами..
16.50 лв
КАЛЦИ ДЕЛИС е вкусна калциево-фосфорна хранителна добавка за кучета и котки. Правилното съотношение на Са/Р гарантира усвоимата форма на Калция. Флуорът и витамин Д3 подсилват действието на калция и предпазват младите животни от рахит. Витамин Д..
22.90 лв
КАЛЦИ ДЕЛИС е вкусна калциево-фосфорна хранителна добавка за кучета и котки. Правилното съотношение на Са/Р гарантира усвоимата форма на Калция. Флуорът и витамин Д3 подсилват действието на калция и предпазват младите животни от рахит. Витамин Д3 уле..
8.00 лв
Разтвор за инжекции, Solutioproinjectionibus СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНАТА СУБСТАНЦЯ В 100ml: CalciumBorogluconate - 20.0 g ВИДОВЕ ЖИВОТНИ, ЗА КОИТО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ВМП: Едри и дребни преживни животни, коне, свине, кучета и котки ТЕРАПЕВ..
0.00 лв