Категории

Сухи млека,каши,и биберони

Сухи млека,каши,и биберони
Показване:
Подреждане по:
Биберон за хранене на малки кученца,котенца и дребни животни с почистваща четка и резервен накрайник. Вместимост 57мл. ..
8.60 лв
Комплект за кърмене Beaphar, бутилка, четка, 4 резервни биберона + 1 капачка. Подходящ за кучета, котки и дребни животни. ..
9.90 лв
Индивидуални биберони, които могат да се използват за подмяна на бибероните от комплекта за грижи Beaphar. ..
8.20 лв
Специално формулиран при: • Осиротели животни • Многобройно котило, което майката не може да изхрани • Като помощно средство за отбиване • Болни или оздравяващи домашни любимци • Подходящо също за бременни  През 2018 г марката млека за д..
19.90 лв
Биберон за хранене на малки кученца,котенца и дребни животни. Вместимост 57 мл. Производител:   Повече информация за продукта:http://www.camon.it/en/Prodotti/Utility/Accessories/Milk-bottle.html ..
3.50 лв
Биберон за хранене на малки кученца,котета,дребни животни,заедно с четка за почистване и два допълнителни накрайника. Вместимост 57 мл. Производител:   Повече информация за продукта:http://www.camon.it/en/Prodotti/Utility/Accessori..
6.90 лв
-За ръчно хранене на кученца, котенца, дребни животни, влечуги и птици. -осигурява безопасен и лесен начин за даване на течни смеси, храни или лекарства за вашите домашни любимци. -различни конуси за различни видове смеси. Производител: &..
12.10 лв
- за отглеждане на малки котенца без майка - при недостатъчно майчино мляко - при големи котила - за подготовка и по време на лактацията на котката - майка - като добавка за развъдни котки - като добавка за болни и застаряващи кот..
21.00 лв
- за отглеждане на малки котенца без майка - при недостатъчно майчино мляко - при големи котила - за подготовка и по време на лактацията на котката - майка - като добавка за развъдни котки - като добавка за болни и застаряващи кот..
36.90 лв
Пълен комплект, който включва бутилка за хранене,резервни дюзи и четка за почистване. Полупрозрачната пластмаса ви позволява да проверите нивото на млякото.За да използвате бутилката правилно, трябва да се пробие гумения накрайник с гореща ..
11.80 лв
Комплектът включва 5 биберона и четка за почистване на шипето. ..
7.40 лв
биберон с чистачка ..
9.00 лв
Пълноцен заместител на млякото като храна за котенцата от раждането до отбиването.За стабилен, хармоничен растеж, съставът на Babycat Milk е възможно най-близък до млякото на котката, с високи нива енергия и протеини. ХРАНОСМИЛАТЕЛНА БЕЗОПАС..
43.90 лв
Изкуствен млечна храна за кучета,котки и дребни животни. Oropharma Pet Milk е заместител на млякото под формата на прах, състава на който е много сходен с майчиното мляко. Pet мляко е особено подходящо за кучета без майка, за кученца като допълн..
42.00 лв