Категории

Сухи млека,каши,и биберони

Сухи млека,каши,и биберони
Показване:
Подреждане по:
3бр. накрайници (различна големина) Разграфен дозатор Мерителна скала на бутилката Контролиране на притока посредством завъртане на пръстена ..
8.90 лв
Индивидуални биберони, които могат да се използват за подмяна на бибероните от комплекта за грижи Beaphar. ..
8.20 лв
Комплект за кърмене Beaphar, бутилка, четка, 4 резервни биберона + 1 капачка. Подходящ за кучета, котки и дребни животни. ..
11.50 лв
Специално формулиран при: • Осиротели животни • Многобройно котило, което майката не може да изхрани • Като помощно средство за отбиване • Болни или оздравяващи домашни любимци • Подходящо също за бременни  През 2018 г марката млека за д..
17.00 лв
Пълноцен заместител на млякото като храна за котенцата от раждането до отбиването.За стабилен, хармоничен растеж, съставът на Babycat Milk е възможно най-близък до млякото на котката, с високи нива енергия и протеини. ХРАНОСМИЛАТЕЛНА БЕЗОПАС..
52.90 лв
- за отглеждане на малки котенца без майка - при недостатъчно майчино мляко - при големи котила - за подготовка и по време на лактацията на котката - майка - като добавка за развъдни котки - като добавка за болни и застаряващи кот..
34.40 лв
- за отглеждане на малки котенца без майка - при недостатъчно майчино мляко - при големи котила - за подготовка и по време на лактацията на котката - майка - като добавка за развъдни котки - като добавка за болни и застаряващи кот..
19.20 лв
Изкуствен млечна храна за кучета,котки и дребни животни. Oropharma Pet Milk е заместител на млякото под формата на прах, състава на който е много сходен с майчиното мляко. Pet мляко е особено подходящо за кучета без майка, за кученца като допълн..
40.10 лв
Пълен комплект, който включва бутилка за хранене,резервни дюзи и четка за почистване. Полупрозрачната пластмаса ви позволява да проверите нивото на млякото.За да използвате бутилката правилно, трябва да се пробие гумения накрайник с гореща ..
9.50 лв
Биберон за хранене на малки кученца,котета,дребни животни,заедно с четка за почистване и два допълнителни накрайника. Вместимост 57 мл. Производител:   Повече информация за продукта:http://www.camon.it/en/Prodotti/Utility/Accessori..
6.90 лв
Биберон за хранене на малки кученца,котенца и дребни животни. Вместимост 57 мл. Производител:   Повече информация за продукта:http://www.camon.it/en/Prodotti/Utility/Accessories/Milk-bottle.html ..
3.50 лв
-За ръчно хранене на кученца, котенца, дребни животни, влечуги и птици. -осигурява безопасен и лесен начин за даване на течни смеси, храни или лекарства за вашите домашни любимци. -различни конуси за различни видове смеси. Производител: &..
12.10 лв
Биберон за хранене на малки кученца,котенца и дребни животни с почистваща четка и резервен накрайник. Вместимост 57мл. ..
8.60 лв
Kомплект за кърмене-съдържа: бутилка, четка, 4 резервни биберона + 1 капачка. ..
11.50 лв