Категории

Семена за котешка трева

Семена за котешка трева
Показване:
Подреждане по:
Семена в кутия с почва за засяване. ..
4.90 лв
Котешка трева-семена+почва. ..
4.30 лв
Допълваща храна за котки С антиоксиданти. За здравословна защита на клетките. Без добавена захар. Пастообразната трева за котки на GimCat съдържа ценни антиоксиданти (витамин Е), които защитават клетките на тялото от свободни радикали. По..
12.00 лв
Котешка трева - семена ..
4.00 лв
Котешка трева в съд готова за употреба - Vitakraft Cat Grass Начин на употреба: Внимателно разпробийте 6-те дупчици на дъното на саксията за оттичане на излишната вода. Поставете саксията върху капака на кутията, за да събира излишната вод..
9.20 лв
Семена за котешка трева - 50г Vitakraft Cat Grass Начин на употреба: 1. Семената се разстилат равномерно, покриват се с около 1 см пръст от саксийката и леко се притискат надолу. 2. Поливат се с толкова вода, колкото може да поеме почвата. ..
2.20 лв
Котешка трева - готова за употреба,семената покълват след 3 дена. Готова за консумация след като достигне височина около 4-5сантиметра. ..
4.60 лв
Тревни таблетки 25бр. Тревните таблетки за котки са изключително вкусно лакомство с високо съдържание на котешка трева. Котешката трева снабдява организма на животното с необходимите му амино киселини, минерали, микроелементи и витамини, като по т..
2.15 лв
Тревните таблетки за котки са изключително вкусно лакомство с високо съдържание на котешка трева. Котешката трева снабдява организма на животното с необходимите му амино киселини, минерали, микроелементи и витамини, като по този начин осигурява отлич..
5.30 лв