Категории

Противопаразитни продукти

Противопаразитни продукти
Показване:
Подреждане по:
FRONTLINE COMBO®- ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА ЗАЩО ДА ИЗПОЛЗВАМ FRONTLINE COMBO®? Frontline COMBO® е защита, на която може да се доверите. Достатъчна е една пипета всеки месец Убива бълхите и кърлежите Доказана защита срещу заболявания, пр..
44.60 лв
Фиприст 2,5 mg/ml спрей за котки и кучета 1. ИМЕ И ПОСТОЯНEН АДРЕС НА ПРИТЕЖАТЕЛЯ НА ЛИЦЕНЗА ЗА УПОТРЕБА И НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ, АКО ТЕ СА РАЗЛИЧНИ Притежател на лиценза за употреба: KRKA, d.d., Novo mesto,Šmarješka cesta 6,8501 Novo mesto.Сл..
78.50 лв
Фиприст 2,5 mg/ml спрей за котки и кучета 1. ИМЕ И ПОСТОЯНEН АДРЕС НА ПРИТЕЖАТЕЛЯ НА ЛИЦЕНЗА ЗА УПОТРЕБА И НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ, АКО ТЕ СА РАЗЛИЧНИ Притежател на лиценза за употреба: KRKA, d.d., Novo mesto,Šmarješka cesta 6,8501 Novo mesto.Сл..
25.50 лв
Фиприст Комбо 50 mg/60 mg спот-он разтвор за котки и порове Fypryst Combo 50 mg/60 mg spot-on solution for cats and ferrets 1. ИМЕ И ПОСТОЯНEН АДРЕС НА ПРИТЕЖАТЕЛЯ НА ЛИЦЕНЗА ЗА УПОТРЕБА И НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ Притежател на лиценза за употреба и..
32.00 лв
ФИПРИСТ 50 mg спот-он разтвор за котки 1. ИМЕ И ПОСТОЯНЕН АДРЕС НА ПРИТЕЖАТЕЛЯ НА ЛИЦЕНЗА ЗА УПОТРЕБА Притежател на лиценза за употреба и производител, отговорен за освобождаване на партидата: KRKA, d.d., Novo mesto Šmarješka cesta 6 8..
19.10 лв
Фиприст 2,5 mg/ml спрей за котки и кучета 1. ИМЕ И ПОСТОЯНEН АДРЕС НА ПРИТЕЖАТЕЛЯ НА ЛИЦЕНЗА ЗА УПОТРЕБА И НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ, АКО ТЕ СА РАЗЛИЧНИ Притежател на лиценза за употреба: KRKA, d.d., Novo mesto Šmarješka cesta 6 8501 Novo ..
42.50 лв
..
12.00 лв
Подходящи за:над 2м. Ефективен срещу: бълхи, кърлежи и въшки Може да бъде използван като част от лечението при алергичен дерматит вследствие от бълхи ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: Да не се използва при болни животни (заболявания, засягащи цялото тяло..
44.00 лв
Предлага 14-дневен контрол Тази формула е на водна основа не е аерозол, съдържа ланолин и осигурява унищожение на въшки, кърлежи и бълхи в продължение на 14 дни. Безопасен за употреба дори и при най-чувствителна кожа. Нашата уникална микро-емулсия..
43.00 лв
Течен инсектицид за разтваряне във вода за борба с пълзящи (бълхи, кърлежи, хлебарки, мравки, дървеници) и летящи (мухи, комари) насекоми. Активно вещество: Циперметрин -  10.0 g / 100g. Област на приложение: Биоцид за борба с летящи..
11.90 лв
Репелентни антипаразитни пипети за малки котенца Vetopure са ефективни срещу бълхи, кърлежи и комари. Пипетите Vetopure за малки котенца са създадени специално за отблъскване на външни паразити.  Те съдържат екстракт от Маргоза (Neem), който ..
14.90 лв
Инсектицидна пудра за борба с вредители (Перметрин - 0.5 g/100 g; Пиперонил бутоксид - 0.5 g/100 g) Категория на потребителите: масова. Главна група 3 Контрол на вредители. Продуктов тип 18 Инсектициди, акарициди и продукти за..
5.95 лв
ПОКАЗАНИЯ: Котки: 1.Третиране и профилактика против опаразитяване с бълхи причинено от Ctenocephalides spp., в продължение на един месец след еднократно приложение на продукта, благодарение на въздействието му върху възрастните инсекти, ларвит..
21.90 лв
КОЛИЧЕСТВЕН И КАЧЕСТВЕН СЪСТАВ: Активна субстанция(и): Адвокейт за котки съдържа 100 мг/мл imidacloprid и 10 мг/мл moxidectin. ФАРМАЦЕВТИЧНА ФОРМА: Спот-он разтвор. Бистър, жълт до кафеникав разтвор. КЛИНИЧНИ ДАННИ: Видове животни, за които е ..
80.00 лв
Beaphar Vermicon спрей за околна среда е много подходящ за третиране на средата на живот на любимеца Ви. Той обездвижва кърлежи, бълхи и други паразити като комари и въшки по физически начин и влияе през различните стадии на развитие на паразити..
27.00 лв
Прах за външна употреба при кучета и котки. Съдържа трихлорфон 25 мг./1гр. При опаразитени с бълхи кучета и котки. 75 гр. в опаковка. Приложение: При кучета и котки, опаразитени с бълхи. Препоръчаната доза варира според големинат..
5.60 лв
За лечение и предпазване от инвазии с нематоди и цестоди на гастроинтестиналния тракт и също за предпазване от дирофилариоза Съдържание на активната субстанция и ексципиентите: Активни субстанции в една таблетка: Pyrantel pamoate 150 mg P..
15.90 лв
Vermicon Shampoo (200 мл) за кучета, базиран на Диметикон, парализира бълхи, кърлежи и други насекоми като например комари, въшки, ларви, пясъчни мухи и др. по изцяло физичен начин. Този продукт не съдържа химически инсектициди. Активната с..
16.20 лв
Иновативен противопаразитен препарат за третиране на животните и обитаваната от тях среда.  Ефективен при всички стадии на бълхите. За котки над 12 седмици. Без токсични препарати!     Всеки собственик на домашен лю..
5.90 лв
Иновативен противопаразитен препарат за третиране на животните и обитаваната от тях среда.  Ефективен при всички стадии на бълхите. За котки над 12 седмици. Без токсични препарати!     Всеки собственик на домашен лю..
15.50 лв
Срок на действие 4 м Дължина 35 см Водоустойчива Активно вещество: етерични масла ( масло от див джоджен ) Може да се използва на бременни котки Безвредна за деца и бременни   ..
9.20 лв
Състав:Transmix: 50.0 g.; Tetrametrin 5.0 g. Excipients .........qsf...............1000.0 ml. Показания: кучета, котки, коне - спортни и такива, чийто месо не е предназначено за косумация от хора. За профил..
3.35 лв
За лечение и профилактика на опаразитяване с бълхи ( Ctenocephalides Felis .) и кърлежи ( Dermacentor reticulates ) при котки. Pestigon има постоянен ектопаразитен ефект срещу кърлежи. Продуктът е ефективен срещу опаразитяване с бълхи в пр..
22.90 лв
БИОКИЛ / BIOKILL против кокошинки, бълхи, хлебарки БИОКИЛ / BIOKILL показания: Високо ефективен биологично активен препарат с широк спектър на действие. С успех се използва срещу всякакви летящи и пълзящи паразити (бълхи, хлебарки, мравки, паяц..
17.80 лв
Щипка за кърлежи 2 броя: малка и голяма. Състои се от 2 бр лостчета, с които може лесно и безопасно да бъдат премахнати при завъртане както малки така и големи кърлежи. https://www.youtube.com/watch?v=jIoCTWYJsvo ..
6.50 лв
Противопаразитна пудра за борба с пълзящи инсекти. Ефективна в борбата с бълхи, кърлежи и космояди при домашни животни. Удобна за ползване при животни, които не обичат да бъдат мокрени! ..
5.60 лв
Спрей с бързо действие Идеален за по-възрастните домашни любимци и за такива с чувствителна кожа. Със свеж, билков аромат, този спрей на водна основа съдържа естествен пиретрин, който бързо унищожава бълхите, кърлежите и въшките по домашните любим..
53.00 лв
За третиране срещу опаразитяване с кръгли червеи - нематоди, възрастните им форми и техните яйца. За третиране срещу опаразитяване с плоски червеи - цестоди (тении). Противопоказания - Няма. Бременност и лактация - може да се дава. Дозировка и ..
22.90 лв
Двойна протекция срещу кръгли червеи и кокцидии. Лесна за приложение перорална суспензия. Ползва се при кученца от 2-седмична възраст ( над 0.4 кг тегло). Минималната препоръчителна доза е 0,5 мл/кг телесно тегло. Безопасен за употреба при кученц..
29.50 лв
..
43.50 лв
Profender® : Отстранява вътрешните паразити с котешка елегантост!  Ефективен: убива всички нематоди и цестоди.  Безстресов: лесен за приложение. Край на таблетките!  Нежен: подходящ дори за бременни и кърмещи котки! ТЕ..
33.90 лв
Този малък електронен уред е идеалното решение да се предпазите от кърлежи по време на излети на открито, спортни занимания, разходки, пикници или къмпинг, по един напълно екологичен начин и без противопоказания от всякакъв вид. Напълно нетоксичен, б..
62.00 лв
Този малък електронен уред е идеалното решение да предпазите Вашето дете от кърлежи  по време на дейности на открито, разходки, пикници или на детската площадка, по един напълно екологичен начин и без никакви противопоказания.  Напълно н..
49.00 лв
Този малък електронен уред, под формата на медальон може да бъде прикрепен към нашийника или повода и е идеалното решение Вашето куче да бъде предпазено от кърлежи и бълхи, по напълно екологичен начин и без противопоказания от всякакъв вид. Напъл..
49.00 лв
Състав: Циперметрин 0,2%. Показания: Високоефективен спрей против външни паразити. Срещу мухи, хлебарки, комари, мравки, бълхи, въшки, кърлежи, акари, кокошинки, космояди и други ектопаразити по животните. Препарата е във форма  гото..
4.50 лв
Състав: Циперметрин 0,2%. Показания: Високоефективен спрей против външни паразити. Срещу мухи, хлебарки, комари, мравки, бълхи, въшки, кърлежи, акари, кокошинки, космояди и други ектопаразити по животните. Препарата е във форма  гото..
4.90 лв
PETVITAL® BIO-SCHUTZ-HALSBAND 35cm - естествено оръжие срещу всички видове паразити. Petvital - Bio Schutz Halsband действа на базата на естествени масла. Поради тази причина може да се използва и при млади животни. Предпазва най-малко 3 месеца от па..
18.40 лв
Неотровен спрей за защита срещу паразити - Безвреден дори и при директно приложение върху животното - Дихателните пътища и хобота на насекомото се запушват, така че се прекратява достъпа на храна и кислород. Същевременно насекомото с..
15.40 лв
- Хомеопатично средство за домашни любимци  - Като защита срещу ухапвания от насекоми и кърлежи - Както пречиствателно след ухапвания от насекоми и кърлежи Съдържание: 10гр (около 1.200 глобули) Дозировка: 2 - 5 глобули, дадени..
20.00 лв
Лекарствен препарат за предпазване от стомашно-чревни паразити. Показания: при инвазия с тении,кръгли червеи,космояди,бълхи,пасищни кърлежи,ушна краста. Противопоказания :да не се прилага при бременни котки,бозаещи котенца и котенца под 2 мес. в..
4.60 лв
Таблетки за вътрешно обезпаразитяване на котки. ПОКАЗАНИЯ:При котки в случай на опаразитяване с нематоди и цестоди. ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:Да не се използва по време на бременност ДОЗИРОВКА:1 табл. за 4 кг.тегло.С цел профилактика дава се 4 пъти годишно..
16.00 лв
Ново, високоефективно, от добре познатата и наложена на пазара марка Beaphar!   За предпазване и премахване на бълхи и кърлежи.   Предпазва вашето коте от инфекции с кърлежи и вашият джоб от високите цени!   Шест броя..
4.85 лв
Противопаразитна каишка за коте с натурални съставки и нимово масло. Може да се използва заедно със защитен лосион, който е върху козината на вашия домашен любимец. Каишката е водоустойчива и е с трайност 1 месец. Дължина: 35см. ..
15.50 лв
Беафар СПОТ ОН защита от бълхи и кърлежи е предназначен за котки над 12 седмици и предлага ефективна защита срещу вредители. Комбинацията от активни вещества предпазва от кърлежи и бълхи и освен това притежава свойства за поддържане на козината (кожа..
4.85 лв
Беафар СПОТ ОН защита от бълхи и кърлежи е предназначен за котки над 12 седмици и предлага ефективна защита срещу вредители. Комбинацията от активни вещества предпазва от кърлежи и бълхи и освен това притежава свойства за поддържане на козината (кожа..
12.90 лв