Категории

Препарати за почистване

Препарати за почистване
Показване:
Подреждане по:
Спрей за котки Simple Solution Extreme S&O Remover се предлага в икономична опаковка от 500 мл концентрат. Уникален препарат, с помощта на който могат да бъдат премахнати упорити петна и неприятна миризма. Професионална проензимна форму..
12.80 лв
Спрей за котки Simple Solution Stain & Odour Remover е безупречен в отстраняването на упорити петна и неприятни миризми, причинени от мъркащи любимци. Направен е по уникална формула, която съчетава пробактерии и ензими. Можете да го нам..
12.80 лв
Специално формулиран, за да разгражда протеините в урината, които са скрити във вашия килим. Когато се използва директно, неутрализира миризмата от урината, вместо само да я замаскира. Оцветява урината. Безопасен е за употреба върху килими, тапицерия..
13.00 лв
Пудра за кучета и котки Simple Solution Urine Dry е бързо и ефективно средство за почистване както на лаещите, така и на мъркащите домашни любимци, по-скоро на свършеното от тях. Направена е по уникална формула, която абсорбира урината и я ..
13.00 лв
Спрей за кучета и котки Simple Solution Multi Surface S&O Remover е още един чудесен начин за отстраняване на всички замърсявания от домашните любимци. Препаратът се справя безупречно с елиминирането на упорити петна и миризми. Може да ..
13.50 лв
 С ЕНЕРГИЗИРАНА ВОДА • БЕЗ SLS и SLES (натриев лаурил сулфат и натриев лаурил етер сулфат) • БЕЗ PETROLATUM (вазелин) • БЕЗ PARABENS (консерванти на основата на парахидроксибензоати или естери на парахидроксибензоена кисе..
9.50 лв
Премахва петна и миризма на урина, изпражнения и повръщано. Съдържа двойно ефективни  ензими и пробиотични бактерии. Идеален за килими, тапицерии, котешки тоалетни, подноси и малки клетки за животни,също така за перални машини и машини за кил..
23.60 лв
Дезинфекцира и обезмирисва. Специално разработен за помещения с домашни животни. Ароматизира.   Видове: 1. Розов - Сандалово дърво 2. Оранжев - Кедър и Бергамот 3. Зелен - Мента 4. Син - Бял мускус 5. Черен-Хлорхексиди..
15.60 лв
Решението за премахване на петна и миризми. Безопасно и ефективно почистване – бързи резултати! Мощен срещу петна, нежен към мебели, тъкани и килими. Патентованият катализатор е причина за освобождаването на максимално количество кислоро..
23.00 лв
Уникален продукт, който перманентно елиминира дори най-тежките котешки миризми: • урина • фекалии • маркиране на котараци. Приложение: всякакви повърхности (стени, подове), върху тоалетната и други източници на миризма Опаковка:..
25.20 лв
Професионален продукт с разнообразно приложение, за справяне с миризмите във ветеринарната практика, приюти, салони за подстригване и вкъщи. • спрей, готов за употреба • освежител за въздух в чакалнята и манипулационната • за прило..
37.20 лв
Уникална добавка към прането, елиминираща дори най-трудните и упорити животински миризми. • уникална добавка към прането, която премахва дразнещите миризми. • премахва дори стари, силни миризми от одеала, хавлии, престилки, облекло...
73.60 лв
Концентрат, елиминиращ дори най-проблемните и дългооставащи миризми. • перманентно елиминира дори най-упоритите миризми • като добавка към почистващите агенти • за използване върху големи повърхности - подове, стени,открити площи, клетки, ..
40.60 лв
Beaphar Stain Remover е специално формулиран за бързо премахване на петна причинени от домашни любимци. В добавка към идеалното почистване е ефективното унищожаване на патогенни. Спрея дава антибактериална защита за домашния ви любимец и ва..
19.70 лв
Beaphar Odor Remover е специално разработен за премахване на 99.9% от миризмите. Специални микроорганизми и ензими се борят с причинителите на миризми по биологичен начин. Осигурява дълготрайна свежест и антибактериална защита за Вашите дома..
19.70 лв
Beaphar Disinfectant Spray бързо и ефективно елиминира 99.9% от опасните бактерии. Може да се използва за клетки, кошчета, съдове за котешка тоалетна и пода в дома, играчки за домашни любимци, интериор на кола, съдове за храна и вода и други. Ефе..
24.40 лв
Сменяема ролка. ..
4.90 лв
..
8.90 лв
За почистване на дрехи и мебели от паднала козина ..
7.70 лв
Почистващ препарат с мощно дезинфектиращо действие. Характеристики: Бързо отстраняване на мърсотия и нечистотии.  рН неутрална.  Бързо съхнене.  Ароматизирана с естествени екстракти.  Предимства:Максимална хигиен..
14.40 лв
Почистващ препарат с мощно дезинфектиращо действие. Характеристики: Бързо отстраняване на мърсотия и нечистотии.  рН неутрална.  Бързо съхнене.  Ароматизирана с естествени екстракти.  Предимства:Максимална хиги..
14.40 лв
Почистващ препарат с мощно дезинфектиращо действие.   Характеристики:  Бързо отстраняване на мърсотия и нечистотии.  рН неутрална.  Бързо съхнене.  Ароматизирана с естествени екстракти.  Предимства..
14.40 лв
CSI Urine Spray е безопасен и лесен за употреба. Премахва ефективно неприятните миризми и петна. Използва био-ензимна технология за атака на петна и миризми на молекулярно ниво. Наличието на естествени ензими означава, че няма разяждащи химикал..
29.80 лв
Capha Desclean е широкоспектърен дезинфектант съдържащ комбинация от биоцидни вещества и анионни детергенти за дезинфекция и почистване на обзавеждане и оборудване в помещения за животни. Има бактерицидно и фунгицидно действие, както и сигурно действ..
19.70 лв
ODOR DESTROYER Иновативна формула за дълбоко почистванена средите, в които живеят домашните любимци: •                     премахва миризми..
29.85 лв
Почиства ефективно и трайно премахва лошите миризми около животното! Специфични микроорганизми разлагат миризмата, образуваща се от остатъци като урина и екскременти, като буквално я унищожават. Биологичното замърсяване с неприятни миризми се елимини..
33.50 лв
Двуфазен препарат, който първо почиства напълно, а после неутрализира миризмата на урина. Остатъчната миризма на цитрус отблъсква домашните любимци и по този начин предотвратява бъдещи инциденти на същото място.  Подходящо за употреба в дома ..
25.20 лв
Благодарение на интензивно почистващата си формула с естествени ензими, дори старите и упорити петна и миризми биват напълно отстранявани (включително от урина и петна от трева), предотвратява се маркирането на територия, като петната и миризмите бив..
14.90 лв
С аромат на бор. Готов за употреба хидроалкохолен почистващ препарат, съдържащ дидецилдиметиламмониев хлорид. Специално разработена формула за поддържане на повърхностите хигиенични. Не разяжда металните повърхности. Тъй като е неутрален, е подходящ ..
14.90 лв
С аромат на лавандула Почиства в дълбочина всякакви видове подове и повърхности, като оставя дълготраен и ненатрапчив аромат Високо-концентрираната формула (концентрат) премахва неприятните миризми и гарантира идеална хигиена за котешки тоалет..
17.40 лв
С аромат на бор Почиства в дълбочина всякакви видове подове и повърхности, като оставя дълготраен и ненатрапчив аромат Високо-концентрираната формула (концентрат) премахва неприятните миризми и гарантира идеална хигиена за котешки тоалетни, кл..
17.40 лв
Почиства внимателно петна от урина и др.,дезинфекцира и елиминира миризмите. Нанесете от препарата на гъба или напръскайте директно върху петното. Оставете да изсъхне и отстранете с гъба,метла или прахосмукачка. Не поврежда цветовете. Паз..
16.45 лв
Aнти бактериален, бързодействащ и безопасен - супер мощна формула! Кажете сбогом на неприятните миризми с новия FOXY препарат за отстраняване на миризми. FOXY е модерен течен препарат за отстраняване на миризми, който има и почистващи свойства. То..
13.70 лв
Добре познатите и доказали се в домакинството продукти Mr Muscle® сега и за домашни любимци!    Mr.Muscle Oxi Pads - кърпа поемаща до 1л урина, за под, килими и др. - 10 бр   Ефективни решения за вашите проблеми –..
13.90 лв
Със свеж морски аромат Почиства в дълбочина всякакви видове подове и повърхности, като оставя дълготраен и ненатрапчив аромат Високо-концентрираната формула (концентрат) премахва неприятните миризми и гарантира идеална хигиена за котешки тоале..
17.40 лв
С аромат на канела и ябълка Почиства в дълбочина всякакви видове подове и повърхности, като оставя дълготраен и ненатрапчив аромат Високо-концентрираната формула (концентрат) премахва неприятните миризми и гарантира идеална хигиена за котешки ..
17.90 лв
Този ролер освен, че  почиства Вашите  дрехи и мебели от нежеланите косми по тях,има и приятна миризма. ..
6.60 лв
С аромат на бял мускус Почиства в дълбочина всякакви видове подове и повърхности, като оставя дълготраен и ненатрапчив аромат Високо-концентрираната формула (концентрат) премахва неприятните миризми и гарантира идеална хигиена за котешки тоале..
17.40 лв