Категории

Препарати за почистване

Препарати за почистване
Показване:
Подреждане по:
Благодарение на интензивно почистващата си формула с естествени ензими, дори старите и упорити петна и миризми биват напълно отстранявани (включително от урина и петна от трева), предотвратява се маркирането на територия, като петната и миризмите бив..
14.90 лв
Почиства и дезинфекцира всички миещи се повърхности както в дома, така и в промишлени помещения (плочки, мивки, бани, подове, емайл, неръждаема стомана и др.). Съдържа бензалкониев хлорид, който, освен че има бактерицидно действие, предпазва от ферме..
16.90 лв
Готов за употреба хидроалкохолен дезинфектант на основата на дидецил-диметил-амониев хлорид. Предназначен за бърза и ефективна дезинфекция на всички миещи се повърхности, материали, както и за оборудване и инструменти. Специално създаден за стоматоло..
16.90 лв
С аромат на канела и ябълка Почиства в дълбочина всякакви видове подове и повърхности, като оставя дълготраен и ненатрапчив аромат Високо-концентрираната формула (концентрат) премахва неприятните миризми и гарантира идеална хигиена за котешки ..
16.30 лв
С аромат на лавандула Почиства в дълбочина всякакви видове подове и повърхности, като оставя дълготраен и ненатрапчив аромат Високо-концентрираната формула (концентрат) премахва неприятните миризми и гарантира идеална хигиена за котешки тоалет..
15.20 лв
С аромат на бял мускус Почиства в дълбочина всякакви видове подове и повърхности, като оставя дълготраен и ненатрапчив аромат Високо-концентрираната формула (концентрат) премахва неприятните миризми и гарантира идеална хигиена за котешки тоале..
15.90 лв
С аромат на бор Почиства в дълбочина всякакви видове подове и повърхности, като оставя дълготраен и ненатрапчив аромат Високо-концентрираната формула (концентрат) премахва неприятните миризми и гарантира идеална хигиена за котешки тоалетни, кл..
15.20 лв
С аромат на бор. Готов за употреба хидроалкохолен почистващ препарат, съдържащ дидецилдиметиламмониев хлорид. Специално разработена формула за поддържане на повърхностите хигиенични. Не разяжда металните повърхности. Тъй като е неутрален, е подходящ ..
14.00 лв
С аромат бадем Почиства в дълбочина всякакви видове подове и повърхности, като оставя дълготраен и ненатрапчив аромат Високо-концентрираната формула (концентрат) премахва неприятните миризми и гарантира идеална хигиена за котешки тоалетни, кле..
42.00 лв
Beaphar Disinfectant Spray бързо и ефективно елиминира 99.9% от опасните бактерии. Може да се използва за клетки, кошчета, съдове за котешка тоалетна и пода в дома, играчки за домашни любимци, интериор на кола, съдове за храна и вода и други. Ефе..
19.90 лв
Beaphar Odor Remover е специално разработен за премахване на 99.9% от миризмите. Специални микроорганизми и ензими се борят с причинителите на миризми по биологичен начин. Осигурява дълготрайна свежест и антибактериална защита за Вашите дома..
15.95 лв
Beaphar Stain Remover е специално формулиран за бързо премахване на петна причинени от домашни любимци. В добавка към идеалното почистване е ефективното унищожаване на патогенни. Спрея дава антибактериална защита за домашния ви любимец и ва..
15.90 лв
Със свеж морски аромат Почиства в дълбочина всякакви видове подове и повърхности, като оставя дълготраен и ненатрапчив аромат Високо-концентрираната формула (концентрат) премахва неприятните миризми и гарантира идеална хигиена за котешки тоале..
16.30 лв
Този ролер освен, че  почиства Вашите  дрехи и мебели от нежеланите косми по тях,има и приятна миризма. ..
4.80 лв
..
7.80 лв
Сменяема ролка. ..
3.30 лв
Capha Desclean е широкоспектърен дезинфектант съдържащ комбинация от биоцидни вещества и анионни детергенти за дезинфекция и почистване на обзавеждане и оборудване в помещения за животни. Има бактерицидно и фунгицидно действие, както и сигурно действ..
18.70 лв
Почиства ефективно и трайно премахва лошите миризми около животното! Специфични микроорганизми разлагат миризмата, образуваща се от остатъци като урина и екскременти, като буквално я унищожават. Биологичното замърсяване с неприятни миризми се елимини..
31.90 лв
CSI Urine Spray е безопасен и лесен за употреба. Премахва ефективно неприятните миризми и петна. Използва био-ензимна технология за атака на петна и миризми на молекулярно ниво. Наличието на естествени ензими означава, че няма разяждащи химикал..
29.80 лв
Почиства внимателно петна от урина и др.,дезинфекцира и елиминира миризмите. Нанесете от препарата на гъба или напръскайте директно върху петното. Оставете да изсъхне и отстранете с гъба,метла или прахосмукачка. Не поврежда цветовете. Паз..
16.45 лв
За почистване на дрехи и мебели от паднала козина ..
7.70 лв
ODOR DESTROYER Иновативна формула за дълбоко почистванена средите, в които живеят домашните любимци: •                     премахва миризми..
29.85 лв
 С ЕНЕРГИЗИРАНА ВОДА • БЕЗ SLS и SLES (натриев лаурил сулфат и натриев лаурил етер сулфат) • БЕЗ PETROLATUM (вазелин) • БЕЗ PARABENS (консерванти на основата на парахидроксибензоати или естери на парахидроксибензоена кисе..
9.50 лв
Дезинфекцира и обезмирисва. Специално разработен за помещения с домашни животни. Ароматизира.   Видове: 1. Розов - Кедър и бергамот 2. Оранжев - Сандалово дърво 3. Зелен - Мента 4. Син - Бял мускус ..
14.80 лв
Ролер за бързо и лесно премахване на косми, прах, зацапвания от всякакви повърхности. За многократна употреба. ..
12.00 лв
Двуфазен препарат, който първо почиства напълно, а после неутрализира миризмата на урина. Остатъчната миризма на цитрус отблъсква домашните любимци и по този начин предотвратява бъдещи инциденти на същото място.  Подходящо за употреба в дома ..
24.00 лв
Почиства, дезинфекцира и ароматизира Изцяло премахва неприятната остатъчна миризма и отлаганията от урина по клетките на гризачи,птици,кучета и котки. Почиства и дезинфекцира повърхностите,които са в контакт с животните.  Оставя прияте..
24.90 лв
Добре познатите и доказали се в домакинството продукти Mr Muscle® сега и за домашни любимци!    Mr.Muscle Oxi Pads - кърпа поемаща до 1л урина, за под, килими и др. - 10 бр   Ефективни решения за вашите проблеми –..
13.90 лв
Решението за премахване на петна и миризми. Безопасно и ефективно почистване – бързи резултати! Мощен срещу петна, нежен към мебели, тъкани и килими. Патентованият катализатор е причина за освобождаването на максимално количество кислоро..
23.00 лв
Почистващ препарат с мощно дезинфектиращо действие. Характеристики: Бързо отстраняване на мърсотия и нечистотии.  рН неутрална.  Бързо съхнене.  Ароматизирана с естествени екстракти.  Предимства:Максимална хигиен..
14.40 лв
Почистващ препарат с мощно дезинфектиращо действие.   Характеристики:  Бързо отстраняване на мърсотия и нечистотии.  рН неутрална.  Бързо съхнене.  Ароматизирана с естествени екстракти.  Предимства..
14.40 лв
Почистващ препарат с мощно дезинфектиращо действие. Характеристики: Бързо отстраняване на мърсотия и нечистотии.  рН неутрална.  Бързо съхнене.  Ароматизирана с естествени екстракти.  Предимства:Максимална хиги..
14.40 лв
Aнти бактериален, бързодействащ и безопасен - супер мощна формула! Кажете сбогом на неприятните миризми с новия FOXY препарат за отстраняване на миризми. FOXY е модерен течен препарат за отстраняване на миризми, който има и почистващи свойства. То..
13.70 лв
Уникален продукт, който перманентно елиминира дори най-тежките котешки миризми: • урина • фекалии • маркиране на котараци. Приложение: всякакви повърхности (стени, подове), върху тоалетната и други източници на миризма Опаковка:..
21.00 лв
Концентрат, елиминиращ дори най-проблемните и дългооставащи миризми. • перманентно елиминира дори най-упоритите миризми • като добавка към почистващите агенти • за използване върху големи повърхности - подове, стени,открити площи, клетки, ..
34.50 лв
Уникална добавка към прането, елиминираща дори най-трудните и упорити животински миризми. • уникална добавка към прането, която премахва дразнещите миризми. • премахва дори стари, силни миризми от одеала, хавлии, престилки, облекло...
64.50 лв
Професионален продукт с разнообразно приложение, за справяне с миризмите във ветеринарната практика, приюти, салони за подстригване и вкъщи. • спрей, готов за употреба • освежител за въздух в чакалнята и манипулационната • за прило..
33.90 лв
Премахва петна и миризма на урина, изпражнения и повръщано. Съдържа двойно ефективни  ензими и пробиотични бактерии. Идеален за килими, тапицерии, котешки тоалетни, подноси и малки клетки за животни,също така за перални машини и машини за кил..
23.60 лв