Категории

Gourmet Perle

Gourmet Perle
Показване:
Подреждане по:
Нежни месни или рибни хапки, мариновани в превъзходен сос, които ще донесaт изключително удоволствие от хрането на вашата котка. Тази рецепта е налична в паучове от 85g, за да се запази нейния вкус и аромат. Съдържание: Месо и месни субп..
1.49 лв
Предложете на вашата котка това вкусно месно ястие - мини филенца в сос със зеленчуци с дивеч, домати и тиквички.   Тази рецепта е налична в паучове от 85g, за да се запази нейния вкус и аромат.   Съдържание: Месо и месни с..
1.49 лв
Вкусни месни филенца за истински ценители с говеждо и моркови . Предложете на вашата котка вкусни месни ястия, нарязани на филенца, приготвени в сос и със зеленчуци. Тази рецепта е налична в паучове от 85g, за да се запази нейния вкус и аромат...
1.49 лв
Вкусни месни филенца за истински ценители с дивеч, домати и тиквички . Предложете на вашата котка това вкусно месно ястие - мини филенца в сос със зеленчуци с дивеч, домати и тиквички. Тази рецепта е налична в паучове от 85g, за да се запази не..
1.49 лв
Вкусни месни филенца за истински ценители с пиле. Нежни месни хапки, мариновани в превъзходен сос, които ще донесат изключително удоволствие от хрането на вашата котка.   ..
1.49 лв
Вкусни месни филенца за истински ценители с пъстърва и спанак. Съдържание: Месо и месни субпродукти, риба и рибни субпродукти, екстракти на зеленчукови протеини, зеленчуци, минерални вещества, захари. Съдържа оцветители според нормите на ЕС. ..
1.49 лв
Gourmet Perle-  Мултиопаковка Мини Филенца в Сос, 4x85g Съдържа по един пауч с пуйка,риба тон,патица и агне. Нежни месни или рибни хапки, мариновани в превъзходен сос, които ще донесaт изключително удоволствие от хрането на вашата кот..
5.10 лв
Gourmet Perle Мултиопаковка Мини Филенца в Сос 4x85g. Опаковката съдържа по един бройпауч с говеждо, пиле,заек и съомга. Нежни месни или рибни хапки, мариновани в превъзходен сос, които ще донесaт изключително удоволствие от хрането на вашата к..
5.10 лв
Подходящ за:котки над 1г. Създаден за да отговори на очакванията на котки с капризен апетит Приготвен с висококачествени съставки Мини филенца в сос 3х2 различни вкуса: риба тон, сьомга, пъстърва 6бр. удобни еднократни опаковки ..
5.00 лв
Подходящ за:котки над 1г. Създаден за да отговори на очакванията на котки с капризен апетит Приготвен с висококачествени съставки Мини филенца в сос 3х2 различни вкуса: пуешко, патешко, пилешко 6бр. удобни еднократни опаковки Оп..
5.00 лв
Подходящ за:котки над 1г. Създаден за да отговори на очакванията на котки с капризен апетит Приготвен с висококачествени съставки Мини филенца в сос 3х2 различни вкуса: говеждо / агнешко / телешко 6бр. удобни еднократни опаковки ..
5.00 лв