Категории

Felix

Felix
Показване:
Подреждане по:
Вкусни и сочни парчета от ароматно желе- това е толкова вкусно, колкото изглежда. Състав: Месо и животински производни (мин. 4% говеждо), растителен протеин, производни на риба и рибни, минерали, захар. Анализ :  Протеин 14%, мазнин..
0.89 лв
Вкусни и сочни парчета от ароматно желе,това е толкова вкусно,колкото изглежд. Състав: Месо и животински производни (мин. 4% пиле), растителни протеини, производни на риба и рибни, минерали, захар. Анализ :  Протеин 14%, мазнини 2,5..
0.89 лв
Четири броя паучове за котки: - 2 броя с месо от сьомга - 2 броя с месоот писия Опаковка: 0.400 кг. Състав: (мин. 4% сьомга - сьомга в желе от месо, мин. 4% от риба писия),месо и животински производни, растителен протеин, риба и ри..
2.99 лв
Опаковката съдържа: 2 броя паучове пилешко в желе 2 броя паучове сьомга в желе Тегло на опаковката:400гр. ..
2.99 лв
Четири броя паучове за котки: - 2 броя с пилешко месо - 2 броя с говеждо месо Опаковка: 0.400 кг. Състав: Mесо и животински производни (мин. 4% пилешко месо - пилешко месо в желе от месо, мин. 4% говеждо месо - говеждо месо в желе.), ра..
2.99 лв
Вкусни и сочни парчета от ароматно желе- това е толкова вкусно, колкото изглежда. Състав: месо и животински производни (мин. 4% заешко), растителен протеин, производни на риба и рибни, минерали, захар. Анализ :  Протеин 14%, ма..
0.89 лв
Вкусни и сочни парчета от сьомга в ароматно желе,това е толкова вкусно, колкото изглежда. Състав: Месо и животински продукти, риба и рибни продукти (мин. 4% сьомга), растителни протеини, минерали, захар. Анализ :  Протеин 14%, ..
0.89 лв
Подходяща за:Котки над 1г. С пъстърва и спанак (2бр.) и сьомга и скариди (2бр.) Перфектната комбинация от протеини, минерали и витамини, за да задоволи 100% нуждите на вашето коте Крехки месни парченца в сочно желе 4бр. удобни еднокра..
2.99 лв
Подходяща за:котки над 1г. С пилешко месо и моркови (2бр.) и говеждо месо и домати (2бр.) Перфектната комбинация от протеини, минерали и витамини, за да задоволи 100% нуждите на вашето коте Крехки месни парченца в сочно желе 4бр. удоб..
2.99 лв
Подходяща за:котки над 1г. С говеждо месо,приготвено на грил и домати Рецепта с незаменими Омега-6 мастни киселини и правилната комбинация от минерали и витамини, за да задоволи 100% от дневните нужди на вашата котка Крехки месни парчен..
0.89 лв
Подходяща за:котки над 1г. С пилешко месо,приготвено на грил и домати Рецепта с незаменими Омега-6 мастни киселини и правилната комбинация от минерали и витамини, за да задоволи 100% от дневните нужди на вашата котка Крехки месни парчен..
0.89 лв