Категории

Мокри кърпички

Мокри кърпички
Показване:
Подреждане по:
Влажни Кърпи с дълготраен аромат на Ylang-Ylang. Подходящи за сухо почистване , всеки път когато не искаме да ползваме вода. Премахва миризмите, почиства и предпазва козината. Количество: 40 бр.   ..
10.40 лв
Влажни кърпи с дълготраен аромат на морски бриз. Съдържа Алое Вера.Подходящи за сухо почистване , всеки път когато не искаме да ползваме вода. Премахва миризмите, почиства и предпазва козината. Опаковка: 40 бр. Размер : 20 х 30 с..
10.40 лв
Хигиенни Кърпи – Бял мускус Почистващите кърпи се използват за всекидневна употреба за почистване на козината на кучетата, котки и др.животни. Лосиона не съдържа алкохол, внимателно премахва неприятни миризми и освежава вашето ..
10.40 лв
Винаги дръжте тези кърпички близо до себе си! Вкъщи или навън, те са идеално решение за почистване козината и лапите на Вашия домашен любимец, да контролирате миризмите, да почистите неговите уши и лице. Със своята естествена формула, те подхранва..
10.40 лв
Идеалното решение за чистотата на Вашето животно.Удобната опаковка Ви позволява да ги носите навсякъде със себе си. Особено меки. Благодарение на почистващата формула, козината на животното става мека, чиста и лъскава. Инструкции за употреба: ..
4.40 лв
Почистващи кърпички за малки кученца и котки с талк. Идеалното решение за чистотата на Вашето животно.Удобната опаковка Ви позволява да ги носите навсякъде със себе си. Особено меки. Благодарение на почистващата формула, козината на животното став..
5.60 лв
Нежни почистващи кърпички за цялото тяло. Подходящи за кучета,котки,гризачи. ..
2.60 лв
Мокри кърпи с аромат на ванилия. Подходящи за лапи, козина, муцуна и уши. 15бр. в опаковка. Размер : 17 х 20 см. ..
10.40 лв
..
10.40 лв
Мокри кърпички с аромат на мирт.С хлорхексидин, за почистване и дезинфекция,40броя. Размери : 20 х 30 см. ..
10.40 лв
Антибактериални почистващи кърпички за очи . Със специалната си формула нежно, без да дразнят почистват очите на Вашия любимец. Употреба: Почистете внимателно около окото . Затваряйте пакетчето след употреба . Специално за почист..
6.50 лв
За чисти и здрави очи. За кучета и котки. Мокри кърпички за почистване на очи за еднократна употреба, с разтвор с добра поносимост от очите, специално пригодени за грижа и почистване на очите и клепачите. Употреба: отворете кутията, отстране..
26.20 лв
За чисти и здрави уши. За кучета и котки. Мокри кърпички за почистване на ушите за еднократна употреба, с разтвор с добро действие върху ушите, специално пригодени за грижа и почистване на ушите. Употреба: отворете кутията, отстранете фолиот..
26.20 лв
Освежаващи и дезодриращи кърпички за кучета и котки Почистват и освежават козината Перфектни когато пътувате и сте далеч от дома С чаено масло Без алкохол съдържание на опаковката- 40 броя   ..
10.30 лв
Освежаващи и дезодриращи кърпички за кучета и котки Почистват и освежават козината Перфектни когато пътувате и сте далеч от дома С аромат на море Без алкохол  40 броя  в опаковка ..
10.30 лв
Освежаващи и дезодриращи кърпички за кучета и котки Почистват и освежават козината Перфектни когато пътувате и сте далеч от дома С талк Без алкохол  40 броя в опаковка ..
10.30 лв
Chlorhexidine digluconate & TrisEDTA : хлорхексидинът има антобактериално действие и синергичен ефект с TrisEDTA. Zinc Gluconate-почиства,регулира мастната секреция и освежава кожата. Climbazole има антибактериално и противогъбич..
15.65 лв
Refresh Мокри кърпички с овлажняващ крем и естествен аромат. Имат успокояващ и защитен ефект. Почистват, неутрализират неприятните миризми, ароматизират. pH съобразен с кожата.   Размери: 1. 15 бр.,цена 2.50лв. 2. 40 бр.,цен..
2.70 лв
..
7.30 лв
..
8.20 лв
..
8.20 лв
..
8.20 лв
..
4.20 лв
..
7.30 лв
..
7.30 лв
..
7.30 лв
..
7.30 лв
Pretty Kitty Wipes - с аромат на сладък ананас - 50 бр. Моето коте е токова красиво! Магически кърпи за премахване на излишната козина - само с две кърпи на ден и ще спрат падането на козина в дома. Миришещите вкусно на ананас-кокоа кърпички са хи..
26.40 лв
Хигиенни кърпички за очи и уши. Улесняват почистването от секрети и мръсотията от очите и ушите лесно и ефективно.С антисептично, антимикробно, и противогъбично действие.Могат да се изпозват всеки ден. Подходящ за всички породи и възрасти. ..
8.80 лв
С добавен ланолин за по добро усвояване и смекчаване на кожата и козината. Помага при проблемна и чувствителна кожа. Неутрално pH , препоръчва се и при най деликатна кожа. Хипоалергенен продукт. Неутрализира неприятните миризми и отд..
9.80 лв
Eye Clean – Почистващи кърпички с метличина Съдържа 70 кърпички, импрегнирани с успокояващ лосион, съдържащ метличина. Метличината е позната в грижата за очите със своя успокояващ и анти-възпалителен ефект. Инструкции за употреба: Почиствайте м..
17.80 лв
Oropharma Ear Clean са кърпички за  почистване и успокояване на ушите. Подходящи са  за почистване на ушната мида. За ежедневна употреба. Съдържа лосион за уши. Хигиенни и в удобмн запечатваща се опаковка. Бързо и..
8.70 лв
Versele Laga Oropharma Eye Clean - почистващи и успокояващи кърпички за очи, 20 броя.  Почистващи кърпички с метличина. Съдържа  кърпички, импрегнирани с успокояващ лосион, съдържащ метличина. Метличината е позната в г..
9.60 лв
VITA CARE – 30бр. pH  неутрални кърпички за котки                             · Нежна грижа и почистване за очи и уши                ..
8.50 лв