Категории

Закрити тоалетни

Закрити тоалетни
Показване:
Подреждане по:
Нова концепция от Ferplast за котешка тоалетна - Prima Cabrio Осигурете уединение на Вашата котка, докато извършва ежедневните си дейности.  • Размер 39,5 x 52,5 x h 38 cм • Три различни цвята - черен, розов и син. • Широк отвор за лесна под..
42.00 лв
Закрита декорирана котешка тоалетна с филтър от активен въглен и подвижна вратичка за намаляване на неприятните миризми. С удобна дръжка за лесно пренасяне. Тоалетна-къщичка с летяща врата и дръжка. Вграден карбонов филтър спира неприятнит..
51.30 лв
Луксозна ъглова закрита котешка тоалетна с модерен дизайн и два карбонови филтъра. Практична къщичка-тоалетна за коте. В комплекта е включен филтър от активен въглен. Цветове: зелено, синьо, черно Произведена в Италия. Размери: ..
50.90 лв
Genica,е иновативна луксозна котешка тоалетна,патентована  от FERPLAST,която може да буде поставена във всяка стая на къщата благодарение на нейната ефективна система за анти миризми.Вратата има херметично затваряне и три карбонов..
65.00 лв
Maxi Bella е покрита котешка тоалетна за големи котки и малки кучета! Той е снабден с люлееща врата  за да даде на вашите домашни любимци неприкосновеността на личния живот, има и дръжка, което го прави лесен за носене. От вътрешната страна вие ..
84.00 лв
Луксозна закрита котешка тоалетна с модерен дизайн. Филтри - 2бр. (с активен въглен) и дръжка Напълно разглобяема за лесно почистване Размери: Широчина - 39,9см. Дължина - 52,5см. Височина - 38см. ..
31.00 лв
Закрита тоалетна с филтър и вратичка. Повдигнат борд на долната вана - не позволява части от урината на котето да прелеят навън. Предлага се в следните цветове: бял, кафяв, тъмно лилав, син, оранжев, розов Размери: 54 x 38.5 x 38см..
39.00 лв
Закрита котешка тоалетна с филтър и лопатка.   ..
32.90 лв
Закрита котешка тоалетна. Размери: 54 / 39 /h  39 см.  ..
35.90 лв
Размери:  56 x 40 x 40 cm.   ..
42.00 лв
Litter Kwitter е система за лесно и бързо обучение на вашата котка за ползване на човешка тоалетна. Подходяща е както за млади котки, така и за възрастни, с вече установени навици. Точно така, котката може да използва човешка тоалетна...Защо? ..
86.00 лв
Закрита котешка тоалетна с филтър активен въглен,червена и синя. ..
38.90 лв
Закрита котешка тоалетна,с филтър,вратичка и дръжка. ..
36.00 лв
Oster™ Odour Removing Cat Toilet е необходимост за всеки, който иска да няма следи от неприятни миризми на котешка тоалетна в дома си. Уникалният дизайн използва специален вентилатор, който издухва праха и миризмите през филтър с активен въглен и зео..
249.00 лв
Закрита котешка тоалетна.    ..
25.90 лв
Закрита котешка тоалетна.Лесна за почистване.    ..
30.99 лв
Котешка тоалетна къща Cat-o-net . Филтър от активен въглен за премахване на неприятните миризми. С подвижна вратичка за намаляване на неприятните миризми.  Размери: 52,0 x 39,0 x 42,0 в см. Произведено в Белгия от Savic B.V..
38.90 лв
Котешката тоалетна в дома ви е лесна за почистване благодарение на отварящата се предна част. Лесно почистване - перфектна хигиена! Котките са чисти животни и са придирчиви към тоалетната си. Домашната котешка тоалетна Nestor е лесна за почистване, ..
32.90 лв
Подходяща за поставяне в ъгъла на помещението. Заема по малко място от другите котешки тоалетни къщи. С вратичка, дръжка и филтър с активен въглен за намаляване на миризмите. Възможност за товаряне на предната страна и почистване без да се разглоб..
38.60 лв
Котешка тоалетна къща с филтър Nestor Impression с принт - орхидея Цвят - бяло/черно или бяло/розово  Филтър от активен въглен за премахване на неприятните миризми. С подвижна вратичка за намаляване на неприятните миризми. Размери: 5..
45.30 лв
  Закрита котешка тоалетна Nestor Kitten с вратичка и филтър с активен въглен за намаляване миризмата на изпражненията. Цвят: сива с принт - Kitten Размер: 56х39х38.5 в см.  Котешката тоалетна в дома ви е лесна за почистване б..
45.30 лв
Много голяма тоалетна за котки. Препоръчва се за едри котки, напр. от породата Мейн Куун.   Лесна за поддръжка - перфектна чистота!   Котките са чисти животни, които имат големи изисквания към хигиената на своята тоалетна. Котеш..
68.90 лв
Котешка тоалетна къща Sphinx  Imprression - Sapphire blue - много голяма котешка тоалетна къща с филтър + лопатка. Цвят - сиво с принт - Импресия - извивки (Curl design) Филтър от активен въглен за премахване на неприятните миризми. С п..
68.90 лв
Закрита котешка тоалетна Sphinx Japan с вратичка, лопатка и филтър с активен въглен за намаляване миризмата на изпражненията.  Цвят - черно с принт - цъфнала японска вишна Размер: 56х44х42 в см.  За почистване използвайте дезинфекц..
68.90 лв
Тоалетна за котка MAGIX - къщичка с летяща врата, сито и филтър. - Направена от нетоксична пластмаса. - Разглобяема - лесна за почистване. - Лесно се премества благодарение на практичната дръжка. - Вентилационните отвори в горната част позволяват..
87.80 лв
Луксозна закрита котешка тоалетна с модерен дизайн. С два карбонови филтъра. Размери: Широчина - 51,5см. Дължина - 57,5см. Височина - 42см. ..
45.40 лв