Категории

Dr.Clauders

Dr.Clauders
Показване:
Подреждане по:
Черен дроб 96 %.Чисто месо за вашата котка.Тази храна е приготвена от прясно месо и в сравнение с традиционните консерви има до 50% по-висока хранителна стойност.Dr. Clauder’s съдържа изобилие от прясно месо, така че не са нужни..
2.90 лв
Заешко месо 96 %.Чисто месо за вашата котка.Тази храна е приготвена от прясно месо и в сравнение с традиционните консерви има до 50% по-висока хранителна стойност.Dr. Clauder’s съдържа изобилие от прясно месо, така че не са нужн..
2.90 лв
Чисто месо за вашата котка.Тази храна е приготвена от прясно месо и в сравнение с традиционните консерви има до 50% по-висока хранителна стойност.Dr. Clauder’s съдържа изобилие от прясно месо, така че не са нужни никакви изкуств..
2.90 лв
  Пилешко месо 96 %.Чисто месо за вашата котка.Тази храна е приготвена от прясно месо и в сравнение с традиционните консерви има до 50% по-висока хранителна стойност.Dr. Clauder’s съдържа изобилие от прясно месо, така че..
2.90 лв
Пилешко месо 96 %.Чисто месо за вашата котка.Тази храна е приготвена от прясно месо и в сравнение с традиционните консерви има до 50% по-висока хранителна стойност.Dr. Clauder’s съдържа изобилие от прясно месо, така че не са нуж..
2.90 лв
Пилешки сърца 96 %.Чисто месо за вашата котка.Тази храна е приготвена от прясно месо и в сравнение с традиционните консерви има до 50% по-висока хранителна стойност.Dr. Clauder’s съдържа изобилие от прясно месо, така че не ..
2.90 лв
Прясно месо от сьомга и риба тон-96 %.Чисто месо за вашата котка.Тази храна е приготвена от прясно месо и в сравнение с традиционните консерви има до 50% по-висока хранителна стойност.Dr. Clauder’s съдържа изобилие от прясно мес..
2.90 лв