Категории

Ножици и клещи за нокти

Ножици и клещи за нокти
Показване:
Подреждане по:
Нокторезачка-тип "клещи". Лазерно ззточена. ..
16.90 лв
..
12.00 лв
..
11.00 лв
Остриета от неръждаема стомана Протектор за предотвратяване на по-дълбоко изрязване Анти-бактериална пластмаса Ергономична дръжка ..
24.90 лв
Характеристики: Оперира, като се движи около нокътя бързо и безопасно. Главата е защитена с капачка с два отвора, в които да се постави нокътя, за да се подобри комфорта и да се контролира изпилването на нокътя. Капачката може да се премахне, за д..
80.50 лв
Специална ножичка за рязане на нокти на котки, произведена от неръждаема стомана. ..
15.90 лв
Професионални клещи за рязане на нокти на кучета. Подходящи са за големи и средни породи. ..
26.00 лв
Гилотина за рязане на нокти. Идеална за всякакви породи. Не трябва да се използва, ако ноктите са много дълги, защото закривява ноктите назад. ..
17.80 лв
Специална ножичка за рязане на нокти, произведена от неръждаема стомана. ..
15.90 лв
Camon nail clipper large е лазерно заточена нокторезачка,която Ви позволява лесно да се грижите за дължината ноктите на Вашия домашен любимец. Подходяща е за: дребни и средни  породи кучета котки гризачи Ергономична дръжка..
15.00 лв
GRO 5984 е лазерно заточена нокторезачка,която Ви позволява лесно да се грижите за дължината ноктите на Вашия домашен любимец. Подходяща е за: дребни породи кучета котки гризачи Размери: 10,5 x 6 x h 0,7 cm. ..
9.80 лв
..
14.00 лв
Пълноценна храна за котки в зряла възраст с късчета истинско месо. Без зърнени добавки, соя, консерванти и оцветители! Вид: Консервирани храни ..
28.00 лв