Категории

Насипна храна

Насипна храна
Показване:
Подреждане по:
Пълноценна суха храна за котки в зряла възраст над 1 година, живеещи на закрито или на открито. С ниско съдържание на магнезий за предпазване на бъбреците. Обогатени с Yucca Schidigera  за намаляване на миризмата на фекалиите.  ..
3.80 лв
Пълноценна суха храна за подрастващи котенца от отбиването до 7 месеца. Богата на протеини, F.O.S. и M.O.S за здравословен растеж. С ниско съдържание на магнезий за предпазване на бъбреците. Обогатена с Yucca Schidigera за намаляване на мири..
3.80 лв
Пълноценна суха храна за кастрирани котки над 1 година. С пуешко.  Високосмилаема формула за защита на чернодробната функция. Обогатена с Yucca Schidigera  за намаляване миризмата на фекалиите.   Препо..
3.80 лв
Пълноценна суха храна за котки в зряла възраст. С ниско съдържание на магнезий за предпазване на бъбреците. Обогатена и с Yucca Schidigera  за намаляване на миризмата на фекалиите.   Препоръчителни дневни даж..
3.80 лв
1 на 4 котки е с наднормено тегло. Веднъж натрупало се, наднорменото тегло се запазва и дори се увеличава.Не е фатално ако котката ви е с наднормено тегло. Много е важно, обаче, тя да възвърне нормалното си тегло. За да стане това е необходимо д..
8.80 лв
Време на промяна – след 12 години Ефектите на стареене при котките се усещат в дългосрочен план.На възраст от около 12 години клетъчното стареене се засилва и води до прогресивно намаление на сетивните способности и на организма като цяло, които..
9.00 лв
Голямото количество изпражнения може да сочи храносмилателни нарушения... Храна за котки в зряла възраст над 1 година със склонност към храносмилателни нарушения.   Резултат: 35% намаляване на количеството изпражнения с..
8.80 лв
Пълноценната храна Royal Canin Fit 32 е разработена специално за активни котки с нормално тегло.   балансирано хранене: съдържа всички важни протеини, мастни киселини и баластни вещества, които са необходими на котката. здрави пикоч..
8.80 лв
Влошаването на качеството на козината понякога означава хранителна недостатъчност Козината е “огледало” на здравето на котките.  Всяко нарушаване на блясъка, гъстотата и цвета на козината сигнализира за проблем.  Недостигът на незам..
8.80 лв
За поддържане на идеално телесно тегло. Котки от 1 до 10 години.  • Котките живеещи само у дома са с понижена физическа активност, поради което енергийния прием трябва да бъде намален за да се избегне риска от натрупване на наднормено тегло. ..
8.80 лв
ІІ етап на растежа – от 4 до 12 месеца • Появяват се постоянните зъби.Ако по време на тяхното израстване те са добре защитени могат да се предотвратят евентуални стоматологични проблеми в по късна възраст.  • С укрепването на храносмилателната..
9.80 лв
От 4 до 12 месеца Два етапа на растеж. * От раждането до 4 месеца се развива скелетната структура, а теглото при раждане се увеличава от 5 до 7 пъти за 8 седмици. * От 4 до 12 месеца растежът продължава с по-бавен темп позволяващ постепенно укре..
9.80 лв
І етап на растежа – от 1 до 4 месеца. * Котенцата навлизат в период на преход от мляко към твърда храна (отбиване). Постепенно намалява способността им да смилат лактозата, което води до предразположеност към храносмилателни разстройства. * Мле..
9.80 лв
2 от 3 котки са засегнати от проблеми със зъбите и венците. Зъбната плака се минерализира, като абсорбира калция съдържащ се в слюнката и се превръща в зъбен камък. С течение на времето бактериите от които е формиран той, предизвикват възпаление..
8.80 лв
Храна, специално създадена за Персийски котки над 1 година. Поддържа красотата на дългата козина Разкрива красотата на дългата, плътна козина на Персийката, благодарение на комплекса Beauty Shine Complex, който помага да се ограничи..
8.80 лв
Пълноценна и балансирана храна за зрели котки над 1 година Храносмилателна чувствителност ОПТИМАЛНО ХРАНОСМИЛАНЕ Оптимално здравословно храносмилане Някои котки страдат от чувствителна храносмилателна система, което води до от..
8.80 лв
Балансирана и пълноценна храна за котки Специално за кастрирани котки (от 1 до 7 годишна възраст) КАЛОРИЕН КОНТРОЛ Контролиране на напълняването След кастрирането, енергийните нужди на котките намаляват. STERILISED 37 помага за ..
8.80 лв
..
9.90 лв
Taste of the Wild Wetlands Canine Formula with Roasted Fowl - с печено пилешко месо!!! Деликатесна здравословна храна за кучета от всички породи и възрасти приготвена от печено пилешко месо: - за всички етапи от живота - без зърнени култури - без..
6.20 лв