Категории

Насипна храна

Насипна храна
Показване:
Подреждане по:
Пълноценна суха храна за котки в зряла възраст. С ниско съдържание на магнезий за предпазване на бъбреците. Обогатена и с Yucca Schidigera  за намаляване на миризмата на фекалиите.   Препоръчителни дневни даж..
3.80 лв
Пълноценна суха храна за кастрирани котки над 1 година. С пуешко.  Високосмилаема формула за защита на чернодробната функция. Обогатена с Yucca Schidigera  за намаляване миризмата на фекалиите.   Препо..
3.80 лв
Пълноценна суха храна за котки в зряла възраст над 1 година, живеещи на закрито или на открито. С ниско съдържание на магнезий за предпазване на бъбреците. Обогатени с Yucca Schidigera  за намаляване на миризмата на фекалиите.  ..
3.80 лв
Пълноценна суха храна за подрастващи котенца от отбиването до 7 месеца. Богата на протеини, F.O.S. и M.O.S за здравословен растеж. С ниско съдържание на магнезий за предпазване на бъбреците. Обогатена с Yucca Schidigera за намаляване на мири..
3.80 лв
Храна, специално създадена за Персийски котки над 1 година. Поддържа красотата на дългата козина Разкрива красотата на дългата, плътна козина на Персийката, благодарение на комплекса Beauty Shine Complex, който помага да се ограничи..
8.80 лв
..
9.90 лв
2 от 3 котки са засегнати от проблеми със зъбите и венците. Зъбната плака се минерализира, като абсорбира калция съдържащ се в слюнката и се превръща в зъбен камък. С течение на времето бактериите от които е формиран той, предизвикват възпаление..
8.80 лв
1 на 4 котки е с наднормено тегло. Веднъж натрупало се, наднорменото тегло се запазва и дори се увеличава.Не е фатално ако котката ви е с наднормено тегло. Много е важно, обаче, тя да възвърне нормалното си тегло. За да стане това е необходимо д..
8.80 лв
Влошаването на качеството на козината понякога означава хранителна недостатъчност Козината е “огледало” на здравето на котките.  Всяко нарушаване на блясъка, гъстотата и цвета на козината сигнализира за проблем.  Недостигът на незам..
8.80 лв
Голямото количество изпражнения може да сочи храносмилателни нарушения... Храна за котки в зряла възраст над 1 година със склонност към храносмилателни нарушения.   Резултат: 35% намаляване на количеството изпражнения с..
8.80 лв
Време на промяна – след 12 години Ефектите на стареене при котките се усещат в дългосрочен план.На възраст от около 12 години клетъчното стареене се засилва и води до прогресивно намаление на сетивните способности и на организма като цяло, които..
9.00 лв
Балансирана и пълноценна храна за котки Специално за кастрирани котки (от 1 до 7 годишна възраст) КАЛОРИЕН КОНТРОЛ Контролиране на напълняването След кастрирането, енергийните нужди на котките намаляват. STERILISED 37 помага за ..
8.80 лв
Пълноценна и балансирана храна за зрели котки над 1 година Храносмилателна чувствителност ОПТИМАЛНО ХРАНОСМИЛАНЕ Оптимално здравословно храносмилане Някои котки страдат от чувствителна храносмилателна система, което води до от..
8.80 лв
За поддържане на идеално телесно тегло. Котки от 1 до 10 години.  • Котките живеещи само у дома са с понижена физическа активност, поради което енергийния прием трябва да бъде намален за да се избегне риска от натрупване на наднормено тегло. ..
8.80 лв
Пълноценната храна Royal Canin Fit 32 е разработена специално за активни котки с нормално тегло.   балансирано хранене: съдържа всички важни протеини, мастни киселини и баластни вещества, които са необходими на котката. здрави пикоч..
8.80 лв
От 4 до 12 месеца Два етапа на растеж. * От раждането до 4 месеца се развива скелетната структура, а теглото при раждане се увеличава от 5 до 7 пъти за 8 седмици. * От 4 до 12 месеца растежът продължава с по-бавен темп позволяващ постепенно укре..
9.80 лв
ІІ етап на растежа – от 4 до 12 месеца • Появяват се постоянните зъби.Ако по време на тяхното израстване те са добре защитени могат да се предотвратят евентуални стоматологични проблеми в по късна възраст.  • С укрепването на храносмилателната..
9.80 лв
І етап на растежа – от 1 до 4 месеца. * Котенцата навлизат в период на преход от мляко към твърда храна (отбиване). Постепенно намалява способността им да смилат лактозата, което води до предразположеност към храносмилателни разстройства. * Мле..
9.80 лв
Taste of the Wild Wetlands Canine Formula with Roasted Fowl - с печено пилешко месо!!! Деликатесна здравословна храна за кучета от всички породи и възрасти приготвена от печено пилешко месо: - за всички етапи от живота - без зърнени култури - без..
6.20 лв
Вече и сухата храна Whiskas® има подобрена формула за по-силно мъркане и повече усмивки. Нов вид гранули - месестите хапки с черен дроб сега предлагат ново вкусово усещане.  С повече съдържание на животински протеини в гранулите. ..
7.00 лв
Вече и сухата храна Whiskas® има подобрена формула за по-силно мъркане и повече усмивки,  Нов вид гранули - месестите хапки с черен дроб сега апредлагат ново вкусово усещане.  С повече съдържание на животински протеини в гранулите. ..
7.00 лв