Категории

Chicopee

Chicopee
Показване:
Подреждане по:
Chicopee Adult Cat Castrate Пълноценна храна за здрав уринарен тракт и контрол на теглото при кастрирани котки. Съдържание: Брашно от птиче месо, царевица, царевичен глутен, пшенични трици, птича мазнина, целулоза, протеин хидролизат, рибно бра..
123.50 лв
Деликатесна храна за котки с пиле, риба, свинско месо, цикория и мая ( важен източник на витамини и пребиотици ).  Месото използвано в храните е годно за човешка консумация!  Добавени:   Omega 3 & Omega 6 за здрав кос..
114.50 лв
Използваното месо е годно за човешка консумация! Освен високото качество, характерно за Chicopee High Premium тази храна има и някои допълнителни предимства: Създадена специално за котки които нямат възможност да се разхождат извън жилището, а то..
124.00 лв
Балансираният комплекс от въглехидрати (ориз) и сурови фибри (цикория) подпомага функцията на храносмилателната система. Алтернативният източник на протеин (Агнешко месо) е подходящ за котки с чувствителна кожа и чувствителен стомашно-чревен тракт..
124.00 лв
CHICOPEE ADULT CAT е произведена от натурално птиче месо, без използването на месокостно брашно, на изкуствени оцветители и консерванти. Храна за котки, произведена от натурално птиче месо, без изкуствени оцветители и консерванти. С ниско съдържан..
124.00 лв
Месото използвано в храните е годно за човешка консумация! Добавени:  Omega 3 & Omega 6 за здрав косъм и лъскава козина. MOS (мананолигозахариди) и Цикория за по-добро храносмилане и здравословна чревна флора. Предотвратява разви..
124.00 лв
Chicopee kitten high premium е пълноценна храна за млади котенца, бременни и кърмещи котки, за оптимално хранене и растеж. Храна за котки, произведена от натурално птиче месо, без изкуствени оцветители и консерванти. С ниско съдържание на пепел за..
124.00 лв
Всяка котка след 7 годишна възраст се нуждае от специални грижи и специално формулирана храна.  В натуралната формула на Chicopee Senior Cat е вложена точно тази специална нужда от хранителни съставки.  Специално внимание е отделено на ан..
135.50 лв