Категории

Gemon

Gemon
Показване:
Подреждане по:
Пълноценна суха храна за котки в зряла възраст. С ниско съдържание на магнезий за предпазване на бъбреците. Обогатена и с Yucca Schidigera  за намаляване на миризмата на фекалиите.   Препоръчителни дневни даж..
116.50 лв
Пълноценна суха храна за котки в зряла възраст. С ниско съдържание на магнезий за предпазване на бъбреците. Обогатена и с Yucca Schidigera  за намаляване на миризмата на фекалиите.   Препоръчителни дневни д..
5.10 лв
Пълноценна суха за котки в зряла възраст над 1 година. За намаляване образуването на космени топки в стомаха и улеснява изхвърлянето им.  С оптимално съотношение между омега -3 и омега-6 за справяне с алергичните реакции. Обогатена с..
5.10 лв
Пълноценна суха храна за котки в зряла възраст над 1 година, живеещи предимно у дома. Оптималното съотношение между омега-3 и омега-6 за силна имунна система и справяне с алергичните реакции. Обогатени с Yucca Schidigera за намаляване на мир..
5.10 лв
Пълноценна суха храна за кастрирани котки над 1 година. С пуешко.  Високосмилаема формула за защита на чернодробната функция. Обогатена с Yucca Schidigera  за намаляване миризмата на фекалиите.   Препо..
104.60 лв
Пълноценна суха храна за кастрирани котки над 1 година. С пуешко.  Високосмилаема формула за защита на чернодробната функция. Обогатена с Yucca Schidigera  за намаляване миризмата на фекалиите.   Пр..
5.10 лв
Пълноценна суха храна за котки в зряла възраст над 1 година, живеещи на закрито или на открито. С ниско съдържание на магнезий за предпазване на бъбреците. Обогатени с Yucca Schidigera  за намаляване на миризмата на фекалиите.  ..
102.70 лв
Пълноценна суха храна за котки в зряла възраст над 1 година, живеещи на закрито или на открито. С ниско съдържание на магнезий за предпазване на бъбреците. Обогатени с Yucca Schidigera  за намаляване на миризмата на фекалиите. &nbs..
11.99 лв
Пълноценна суха храна за подрастващи котенца от отбиването до 7 месеца. Богата на протеини, F.O.S. и M.O.S за здравословен растеж. С ниско съдържание на магнезий за предпазване на бъбреците. Обогатена с Yucca Schidigera за намаляване на мири..
113.80 лв
Пълноценна суха храна за подрастващи котенца от отбиването до 7 месеца. Богата на протеини, F.O.S. и M.O.S за здравословен растеж. С ниско съдържание на магнезий за предпазване на бъбреците. Обогатена с Yucca Schidigera за намаляване на ми..
5.40 лв